bine ca nu m-am apucat sa-mi fac, ca ma batea gandul, ar fi rezultat o lanseta ... no-name, zic bine?
Mersi Musti

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
pt ca asa esti tu , nu ai nimic special , nu ai ce personalizaTavi scrie:abia acuma imi dau seama
la ultimele lansete i-am spus rodbuilderului sa le faca cum stie el mai bine, deci nu am vrut nimic special, personalizat...
Inseamna ca lansetele mele nu mai sunt custom!!!
Ce ma fac???![]()
Are Sorine, cum sa nu aiba, pai de ce crezi ca l-o selectat extraterestrii aia?Sorin scrie:pt ca asa esti tu , nu ai nimic special , nu ai ce personalizaTavi scrie:abia acuma imi dau seama
la ultimele lansete i-am spus rodbuilderului sa le faca cum stie el mai bine, deci nu am vrut nimic special, personalizat...
Ce ma fac???![]()
![]()
![]()
pt ca era ,,blankul'' perfectsorinB scrie:Are Sorine, cum sa nu aiba, pai de ce crezi ca l-o selectat extraterestrii aia?Sorin scrie:pt ca asa esti tu , nu ai nimic special , nu ai ce personalizaTavi scrie:abia acuma imi dau seama
Ce ma fac???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fii atent: iei un marker permanent, d-ala subtire si scrii langa SC8, pe blanc:Tavi scrie:abia acuma imi dau seama
Ce ma fac???![]()