Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Ian 2011, 15:37

leba scrie:
Tavi scrie:abia acuma imi dau seama
la ultimele lansete i-am spus rodbuilderului sa le faca cum stie el mai bine, deci nu am vrut nimic special, personalizat...
Inseamna ca lansetele mele nu mai sunt custom!!!
Ce ma fac??? :shock: :cry:
Fii atent: iei un marker permanent, d-ala subtire si scrii langa SC8, pe blanc:
Proudly made for Tavi
caras pink blaster
by Cutare

si gata, e custom.
dai o bere ca te-am scos din belea.
:D

p.s. markeru sa fie roz, fireste...
caras pink belly buster
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Ian 2011, 16:20

Tavi o tot da inainte ca n-o inteles cum ii cu "custom" asta... si intre timp cine stie cum iese lanseta lui "custom" ca el n-o vrut neaparat sa fie "custom" da de aia si-o facut "custom". Mai bine nici nu puteai sa ne explici cum ai inteles tu discutiile din topic. Intelegem ca tu chiar de dragul customului ti-ai facut-o. Adica nu stii ce-ti trebuie, poate nici nu-ti trebuie da ti-ai facut si i-ai zis builderului sa o faca cum vrea el. Nu m-ar mira daca i-ai zice: apoi du-te si la pescuit tot tu cu ea... :) DE CE NU TI_AI LUAT UNA GATA FACUTA? Te duceai, o luai in mana ca cica asa se face, daca nu... poate nu-i pe mana ta si stiti cum e... daca n-ai mana... caca evergreen... ii numarai inelele, iti elgeai marca... stiu si io... Da chiar asa... ca ai dreptate, oare mai iese custom? hm... lasa ca pun io zilele urmatoare poza cu una custom...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 14 Ian 2011, 16:43

Tristian, ce vad eu e ca tu te iei dupa ce scrie Tavi... si te-apuci de analize...
Io nu m-as risca... Il stiu de prea multa vreme... :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Ian 2011, 17:57

Tristian scrie:Tavi o tot da inainte ca n-o inteles cum ii cu "custom" asta... si intre timp cine stie cum iese lanseta lui "custom" ca el n-o vrut neaparat sa fie "custom" da de aia si-o facut "custom". Mai bine nici nu puteai sa ne explici cum ai inteles tu discutiile din topic. Intelegem ca tu chiar de dragul customului ti-ai facut-o. Adica nu stii ce-ti trebuie, poate nici nu-ti trebuie da ti-ai facut si i-ai zis builderului sa o faca cum vrea el. Nu m-ar mira daca i-ai zice: apoi du-te si la pescuit tot tu cu ea... :) DE CE NU TI_AI LUAT UNA GATA FACUTA? Te duceai, o luai in mana ca cica asa se face, daca nu... poate nu-i pe mana ta si stiti cum e... daca n-ai mana... caca evergreen... ii numarai inelele, iti elgeai marca... stiu si io... Da chiar asa... ca ai dreptate, oare mai iese custom? hm... lasa ca pun io zilele urmatoare poza cu una custom...
No, hai sa-ti zic de ce.
Am avut ocazia sa "iau in mana" o lanseta care mi-a placut mult ca feeling, actiune, putere, echilibru, cum se comporta in lanseu,etc. in fine chestii de-astea care nu se vad in poze. Avem si eu una din aceeasi categorie (tot custom :D ), facuta pe un blanc foarte laudat de altfel.
Dar asta era cu totul altceva. Era pe mana mea, mi-a cazut cu tronc. Asa ca am vrut si eu una.
No si acum incepe distractia custom(sper ca folosesc corect termenul :oops: ). :D
Lanseta aia cu care m-a jucat nu se gaseste de-a gata.
Pentru ca lanseta e Lamiglas Certified Pro de 9'6" Salmon & Steelhead, adica de spin. Iar eu lansasem cu o lanseta de.. fly.
Niste baieti s-au tot jucat aiurea de-a customul si au tot testat o gramada de lansete ( fara sa citeasca acest topic) si au au reusit sa faca o lanseta misto de fly pe un blanc de spin.
Asa ca mi-am vandut lanseta pe care o aveam, am comandat blancul si i-am urat spor la treaba rodbuilderului, care a si facut treaba buna, azi am primit lanseta.
Am avut eu niste preferinte pe la componente, de genul lungimea fighting butt-ului, calitatea mandrinei, tipul si greutatea inelelor dar tot pe recomandarea rodbuilderului am mers. Nu erau nici una Matagi si nu aveau pretul in yeni, asa ca nu merita mentionate aici.
Mai ales ca ai dreptate, nu am inteles discutiile din acest topic si imi e sa nu spun si alte prostii.
E de mentionat aici ca sunt dator cu cel putin o bere lui dragos74, eugen si binenteles lui Cristi Ene.
p.s. poze nu pun
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Ian 2011, 18:07

Numa la fly exsita ...fighting butt.... :D
ti-ai batut joc de blancu ala ma ....era destinat initial pescuitului
pescuiasca si el va

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Ian 2011, 18:15

Pe dreac numa la fly. Daca ai fi inteles ceva din pescuit si de care capat se tine lanseta te-ai fi prins ca fighting butt-ul asta e de fapt un rear-grip. Numa ca s-o gasit unul sa-i spun altfel, mai .. custom. :D
Nici tu nu ai inteles nimic din acest topic. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Ian 2011, 18:41

ba, io n-am inteles nimic din acest topic :cry:

:lol: :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Ian 2011, 19:02

Conform Teoremei lui Pike (celebra deja...), nu pui poze cu pesti inseamna ca nu existi.
Extrapoland la acest topic, se poate emite Lema lui Custom, nu pui poze cu faitin butu si restu, inseamna ca nu ai inteles nimic din topic, nu te picepi la lansete si, cel mai rau, nu esti custom.
Mai dai o bere si pentru ca ti-am aratat calea ...
:twisted:

p.s. M-au intrebat mai multi de ce am "customizat" o lanseta entry level, adica Baracuda Bass (pret de piata - aprox 100 de lei). Al dreacu sa fiu daca zic, adica nu...zic: de fitze! :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Ian 2011, 19:08

bine , Tavi , rectific
numa la fly rear gripu se putea numi ....fighting butt :D :D .....pana la urma daca tot nu prindeti mai nimic tre sa va luptati si voi cu ceva :D

leba

eu i-as zice Leba lui Custom :D
baracuda aia costa fics 160 de lei
pescuiasca si el va

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Ian 2011, 20:22

Sorin scrie:[...]
leba

eu i-as zice Leba lui Custom :D
baracuda aia costa fics 160 de lei
Unde bre, Neste ca asta nu se mai face de mai bine de un an? ma duc si o cumpar acu, imi fac de spin, flai, cast, surf si restu, toate pe blancu ala, cu faitbut, cu litza matagi si inele titanium, tot tacamu... sa nu mai vad coada de caras, de nu! :D
Are ea o nepoata din doua segmente da nu mai e ce-a fost, stii tu cum parvine treaba...
Acu serios, cand era pe piata eu am gasit-o de la 90 la 130 de lei, maxim. si cand zic maxim, vreau sa zic maxim! :D

Am si eu o intrebare serioasa: lansetele au o procedura de intratinere, adica se ung cu ceva silicoane, d-astea? eu, spre rusinea mea, nu m-am uitat niciodata la ele in debara, numai pe apa, sa racai noroiu de la partida precedenta :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns