Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 14 Ian 2011, 20:56

Paginile continua sa curga in acest topic... Dar pe langa=))... C.U.R. luptator (fighting butt) numai la Fly exista :lol: :lol:

Am vrut sa raspund si eu la neste intrebari, cand colo a raspuns Razvan in locul meu :)... A cam incropat tot ce era de spus.

Vroiam de mult sa-mi fac proiectu asta... Lanseta Medium... cat mai universalish, din doo bucati, neaparat pe blank de premier 6'6", dar varianta de spinning, nu cea de casting. Mi-a placut cum face cand dai contra la salau cu jig.... si fiind mai molcuta, pot s-o compromit la un vobler, si in concursuri la un rattlin, fara sa iau inca 1 lanseta in barca.

Am impuscat multi iepuri dintr-o lovitura... Are loc in portbagaj, mere la jig, mere la oscilante, mere usor fortat si la voblere si e perfecta si la rattlinuri la salau. Varful se incarca foarte bine si cu naluci mai mici (3-5g).. si prelungita la 6'9", asa cum imi place mie la casting este perfecta, nici prea lunga, nici prea scurta... ci numa buna(pentru mine).

Dumitru... Tubul ala de grafit intra in bucata de EVA lipita de mandrina, chiar pana unde incepe mandrina. Blancul nu este cel mai usor din lume asa ca a ajutat si la echilibrarea lansetei, chiar daca i-am mai adaugat putin plumb in posterior ca sa-mi fie pe plac.

Mandrina am luat-o cu 0.5mm mai mica decat se cerea, tocmai in ideea de a o potrivi 100% perfect direct pe blanc, dupa putina slefuire pentru largire.

I-am mai facut un artificiu.... am "scrijelit" stratul de finish chiar de pe portiunea de mufare, in asa fel incat acum la imbinare contactul se face grafit pe grafit... am observat la un blank tot SCII UL dupa stripuire (debarasarea finisajului de pe intreg bancul) ca a devenit mai senzitiv decat era (este tot din 2 bucati).

In final lanseta are undeva in jur de 140g, pentru ca am dorit sa o echilibrez asa cum imi place mie(nu sa fie "Usoara" dar sa pice in bot ca TomaHawku'... in asa fel incat sa para grea). Prefer sa fie ceva mai grea dar sa para usoara (daca ma intelege cineva) sa nu ma doara la incheietura dupa 3-4 zile de pescuit daca se cere...
Pare mult mai senzitiva decat cea cu care am pescuit de spinning. Sper sa nu se odihneasca prea mult in portbagaj:D.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Ian 2011, 21:06

pe bune ma , la ora la care am primit-o costa 160 de lei la baracuda
ce drecu ....pe cuvantu meu de ...custom :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Ian 2011, 21:10

Andrei scrie:Dumitru... Tubul ala de grafit intra in bucata de EVA lipita de mandrina, chiar pana unde incepe mandrina. Blancul nu este cel mai usor din lume asa ca a ajutat si la echilibrarea lansetei, chiar daca i-am mai adaugat putin plumb in posterior ca sa-mi fie pe plac.

Mandrina am luat-o cu 0.5mm mai mica decat se cerea, tocmai in ideea de a o potrivi 100% perfect direct pe blanc, dupa putina slefuire pentru largire.

I-am mai facut un artificiu.... am "scrijelit" stratul de finish chiar de pe portiunea de mufare, in asa fel incat acum la imbinare contactul se face grafit pe grafit... am observat la un blank tot SCII UL dupa stripuire (debarasarea finisajului de pe intreg bancul) ca a devenit mai senzitiv decat era (este tot din 2 bucati).

In final lanseta are undeva in jur de 140g, pentru ca am dorit sa o echilibrez asa cum imi place mie(nu sa fie "Usoara" dar sa pice in bot ca TomaHawku'... in asa fel incat sa para grea). Prefer sa fie ceva mai grea dar sa para usoara (daca ma intelege cineva)
lasa lasa .. nu-ti fa tu griji ca intelegem noi

aferim ! beton conexiunea aia eva - tub :lol:
da da stiu ! nu sta in ea dar totusi...

toate ca toate artificiul ala e cel mai tare si mai tare ! :wink: :lol:

nah... asa se vrea... sensibila si verstail :D

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Ian 2011, 21:55

Sorin, adica ai si tu Bassu? Adica in sfarsit ai inteles ce poate lanseta asta? Incredibil! In debara le separi sau le izolezi cumva? Ca Baracuda nu poate sta langa cutare sau cutare custom signicer sau aiurea..:D :D
Andrei scrie:Paginile continua sa curga in acest topic... Dar pe langa=))... C.U.R. luptator (fighting butt) numai la Fly exista :lol: :lol:

Am vrut sa raspund si eu la neste intrebari, cand colo a raspuns Razvan in locul meu :)... A cam incropat tot ce era de spus.
....
Aici tre sa te hotarasti, Batman :D ori a ingropat, ori a incropit, ori a cropat, tu decizi :D
Altfel, felicitari pentru munca si rezultate!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Ian 2011, 22:38

leba scrie:Sorin, adica ai si tu Bassu? Adica in sfarsit ai inteles ce poate lanseta asta? Incredibil! In debara le separi sau le izolezi cumva? Ca Baracuda nu poate sta langa cutare sau cutare custom signicer sau aiurea..:D :D
!
pai ma , la manjesti am castigat-o la concurs :D

nu le separ ma , se impaca bine ca debaraua mea e foarte cosmpolita
langa evergreen si megabass stau linistite , baracuda , lamiglas , siweida ( plang si acu dupa joarda aia ), colmic , all star ...cam tot ce-mi place cum cade in mana
nu prea conteaza ce sccrie pe cotor

a si am un barracuda warloc parca ...de 500 de mii ....e belea la drop shot :D :D
pescuiasca si el va

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Ian 2011, 22:49

Pfiiiii, uitasi, bata-te norocu! :D
Deci zii ce modele - tuning, custom sau aiurea si cate bucati de siweida vrei pe bassu ala, nenegociabil, curierul il platesc eu. :D
Si se scrie Warlock, profanule si goblinule ce esti:D
East Spinning Team

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Ian 2011, 23:00

ma , ca orice model china care se respecta , are viata scurta
deci nu se mai face
am dat si anunta ca ,,,cumpar, da ...nik

il customizasem io , adica i-am taiat nitel din cotor cu un cutit si-o pila triunghiulara vreo 5 cm :D
poze nu pun ca se intorc pe dos oareshce stomacuri de rodbildari :D
ii infipsesem si un fier in spigot sa-l intaresc .....
nu mai zic ca -mi iau ban ....de custom :D
pescuiasca si el va

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Ian 2011, 23:12

:D :D
Zigot!:D zigot se zice..., vrei sa-ti fac o copie la dexu de custom?:D

Gata, am fujit pana nu ma dau astia afara... :D
East Spinning Team

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Ian 2011, 00:45

tii...ce final pretenos si plin de miere le mega topicul asta....
l-ati facut de comanda...pardon...custom :lol: :twisted:

tin sa inclin un pahar de Calarasi in cinstea voastra si ma duc sa mai rasucesc ustensilele sa se usuce epoxiu' corect :twisted: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 15 Ian 2011, 07:12

Ce final? ...Nu-i inca finalul... :)
Acum urmeaza cei patrunsi de spiritu' lu' Matagi..forma,stralucire si culoare , agasati de aripa kakaia tehnica (Musti & Dumitru) si aripa vesela ( Tavi, Leba ,Sorin )...Daca nu vrea cineva sa apara in public cu itzarii de anu trecut, ofer io ceva desucheat, ce sare in ochi imediat ,nici nu mai conteaza rezultatul.. :D ..La juma de pret, transport (lung) inclus. http://img40.imageshack.us/g/picture2970.jpg/

Scrie răspuns