Depinde ce epoxi folosesti. Daca folosesti unul consacrat, depre care te-ai interesat ce evolutie are in timp si, studiind, ai aflat ca e stabil, foarte probabil nu se va ingalbeni in cativa ani.kuintautti scrie:
ai dreptate... , acu daca e sa discutam mai tehnic asa....
io ma intrebam cam asa... : cu lipchiciu shela di pi miner care acopera ditai scrisu ( ca la hainele copiilor de gradinita... sa stie fiecarea a cui e) ... ca tare stralushitor si aratos batal focu arata acu fotografiat artistic... dar oare in citiva ani nu se ingalbeneste , nu crapa ca orisicare lipici ? voi ce parere aveti ? are lookul viitor or what ?
Daca folosesti unul ieftin, luat de la magazinul de chimicale din cartier sau de la ABC-ul din colt, este posibil sa se ingalbenesca.
Ati fi surprinsi sa vedeti cat de putin expoxi se foloseste la o operatiune din asta sau chiar si la inele.
Tubul acela de carbon are in primul rand un rol estetic. Apoi, daca diferenta de diametru dintre tubul de carbon si blanc este mai mare, nu este obligatoriu ca spatiul sa fie umplut cu epoxi.kuintautti scrie: apoi... cineva... ( nu zic cine ! ghiciti !) intreba de joarda lu andrei care o fi fo motivul / scopul / filozofia adaugarii tubului ala suplimentar pe miner
e mai simpla si mai usoara asa ?
mai intreba cit de apropiat in dimensiuni o fo tubul cu blankul shela ULsi cam cit lipchici o bagat intre... nah in caz de ceva sa stie omu cite tuburi de lipici tre sa cumpere...
Exista asa-zisii arbori, care trasi pe blank pot umple spatiu respectiv. Acesti arbori sunt construiti din diferite materiale, unele incredibil de usoare.
Nu in ultimul rand, putina greutate in zona aceea, caci nu pui plumb, ci cel mult doar epoxi, cu siguranta nu iti va rupe mana. Mai degraba va deplasa putin centrul de greutate al lansetei dispre varf inspre maner, ceea ce este de dorit.
"Mansonul" de deasupra mulinetei, despre care vorbesti, nu are nicio influenta asupra senzitivitatii lasetei. Daca te uiti atenti vezi ca mandrina este Fuji ECS cu "blank-thru", adica ai contact direct cu blankul. Deci nu mai este nevoie sa tii degetul pe blank deasupra la maner, ca si la unele lansete de spinning.kuintautti scrie: si mai intreaba daca mai are filing la blank cu manshonu pe iel ca nah... tre sa fie si senzitiva olea joarda... nu ? si cum nu mai are contact direct intreaba omu cum transmite... sau oare lu-i doar ii place cu prezervativ ca sa reziste mai mult ?
nah... intrebari tehnicemultumit acu ?
![]()
Sper ca am reusit sa iti lamuresc nedumeririle tehnice.
Eu am pus mana pe lanseta si mi-a placut. Si cred ca proprietarul va prinde ceva peste cu ea.