Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 13 Ian 2011, 18:36

:lol: :lol: Bine a zis deval ,sunteti cam nepescuiti :lol: :lol:
Until next time....Tight Lines!

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 13 Ian 2011, 18:50

adriancean scrie:Ce-a ajuns topicul asta... :x
Parca am mai citit undeva vorbele astea... Sau ma inseala memoria...

Adriancean, se pare ca la intrebari tehnice nu se raspunde pe topicul asta dupa care jelesti...
Eu cel putin am intrebat de trei ori acelasi lucru, referitor la niste inele si-o Daiwa... Raspunsuri? De unde? Bine, ca erau si atunci niste pronosticuri cum ca nu voi primi raspuns. Era prea la concret intrebarea...
kuinta' intreaba si el de-o vreme despre influenta pe care o poate avea asupra senzitivitatii batului un tub ornamental de diametru foarte probabil diferit decat cel al blank-ului si, deci, montat cu arbori sau mult lipici... E vorba despre lanseta prezentata de Andrei in fotografiile acelea extrem de reusite. O lucratura foarte frumoasa, care incanta ochiul. Dar kuinta' intreba cum se simte si mana, nu doar ochiul...
E mai limpede?
Sau batem campii pe topicul asta pe care il indragesti atata?
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 13 Ian 2011, 18:55

Sunt convins ca Andrei are altceva de facut,probabil lucreaza la vreo lanseta,de nu raspunde.... :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Ian 2011, 18:57

@ MUSTI ,dupa cele doua comentarii ale tale(primele) cred ca stii foarte bine raspunsul la restul intrebarilor.sau nu? :twisted:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 13 Ian 2011, 18:57

adriancean scrie:Sunt convins ca Andrei are altceva de facut,probabil lucreaza la vreo lanseta,de nu raspunde.... :D
OK. Si atunci, pana vin si niste raspunsuri, de ce te intristeaza ca ma facem si oleaca de bascalie amicala?
Vai, topicu'! Ce-a ajuns, sarmanu'...
:lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Ian 2011, 19:01

sunt de acord cu tine :lol: da r dupa ce-i dai cu firma in cap , mai ai pretentii sa-ti raspunda la provocare? :lol: :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 13 Ian 2011, 19:01

rine scrie:@ MUSTI ,dupa cele doua comentarii ale tale(primele) cred ca stii foarte bine raspunsul la restul intrebarilor.sau nu? :twisted:
... sau da... :lol:

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 13 Ian 2011, 19:12

N-are de ce sa ma intristeze :) dar parca era mai frumos sa ne prezentam lansetele custom .... Aruncati o privire si aici http://www.tackletour.net/TTForums/viewforum.php?f=38 .....parca e altceva... :D

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Ian 2011, 19:16

toni f scrie:[...]

uite cum facem, dupa ce-mi termina laurentiu astea in lucru, fac poze la tot ce am custom, postez, si ma las terfelit in maxim 5 pagini de topic, ok ? :D :D :D
Deci ai maxim, zic maaaxim 5 minute sa ne impartasesti pe ce blancuri si ce lansete iti faci.
Suntem numai ochi... :D

Musti, si eu am sperat ca va veni vreun diamant al blancurilor si lansetelor si iti (ne) va da un raspuns coerent si argumentat. As fi raspuns eu insa nu sunt pro, deci mai bine tac. Cum e si firesc, o sa ajung sa scriu la Daiwa, poateei sunt mai documentati :D
Dorule, tie ce-ti trebe senzitivitate in Renolandia, acolo iti sar pestii-n juvelnicu de kevlar, ce mai vrei? :D
Saracu topic...
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 13 Ian 2011, 19:35

rine scrie:sunt de acord cu tine :lol: da r dupa ce-i dai cu firma in cap , mai ai pretentii sa-ti raspunda la provocare? :lol: :lol:
Pardon. Eu nu m-am atins de firma nimanui. Pun unele intrebari, ca sa ma lamuresc si eu... Si kuinta' a mai intrebat cate ceva...
Daca am fost ironic, am fost doar la adresa catorva declaratii care au curs pe topicul asta...
Unii au declarat lansetele custom un moft. Pasa-mi-te, ne facem lansete la comanda pt. ca nu ne permitem una adevarata (si s-au dat exemplele de rigoare). Mai mult, s-au umflat si muschi, lansandu-se elegant profetii cum ca nici nu ne vom permite vreodata vreo adevarata...
Altii ne-au ras in nas cum ca lanseta custom pe blank-uri ieftine nu se poate... Numa' de-alea pe spranceana... Daca blank-ul de pe spranceana se dovedeste, totusi, a nu fi chiar inaccesibil, il facem noi sa fie macar scump, si-l aducem din Japonia, ca de acolo rasare soarele... Apoi, daca blank-ul tot ne-o iesit scump, cum sa-l spurcam cu componente standard, de peizani... Punem pe el componente, dar de grofi... aceleasi componente standard, dar vopsite...
Din nou, altii au decretat ca pe la noi numa' vraci... Lipesc si ei niste lansete, vai mama lor... Daca ne-am permite adevarate, aia ar muri de foame...
Apoi, cand un "vraci" a pus o poza ca-n cataloagele japoneze, cu un inel lipit si un maner sofisticat, aceiasi au cazut pe spate, cu ochii mari... Hopa, ca parca ala n-ar mai fi vraci... Clar nu e vraci... E maret rodbuilder... Cel mai mare rodbuilder...
Si etc.
O singura trasatura comuna: toti, dar toti, fara exceptie, sunt preocupati, nu-i asa, de functional, de feeling, de caracteristici superioare, de maduva carbonului...
Da. Sunt din ce in ce mai sigur.
Si gratuit ironic... Vai mama lui de topic... :D

Scrie răspuns