@ musti
iarta-ma, o marite padisah, ca in nemernicia mea m-am gandit ca umilele mele betze ar putea fi "custom"
ca sa te multumesc, prea marite, voi face de acum incolo numai betze cu sclipici si voi scrie pe ele fitze 1, fitze 2, ultra fitze, fitze de jmecher, fitze de sa moara mama, si pe cel mai tare voi scrie fitze - sarulesti only !!!
acesta din urma va costa pe la 2000 de euri, si va avea un site dedicat si blogul propriu, unde va putea impartasi impresii de la ultimul clubbing cu shalau de sarulesti ... vor fi acceptati numai cititori din tzara soarelui rasare, si ceva industrie aero spatiala americana ...
altfel, unde-mi stau piciorele, imi va sta si mana dreapta, si voi pescui de acum in colo numai cu p**a....
@ deval
asa te vreau !!!! fii rau ... scandal maxim
gogule, nu zic nicaieri ceva comparativ .... daca eu zic de ceva ca e bun stop, si tu vii si rastalmacesti cum ca as fi zis ceva bun - restul prost, este interpretarea ta, dorele ... si da, parerea mea este ca laurentiu lucreaza impecabil, si finiseaza betele mai bine decat fabrica in 99% din cazuri ... nu am zis si nu zic nimic de ceilalti builderi, nici plus nici minus ... pur si simplu nu stiu ... cand o sa-mi fac in alata parte, o sa-mi dau cu parerea ...
si pluta cu eva este dupa parerea mea o tzaranie si la aia cu ochii mici, care in avantul lor de diversificare, mai dau si chixuri ca orice producator ... ma lasa rece exemplul ...
sunt insa de acord cu tine la faza cu gusturile, iar daca citeai topicul so far, si ce am scris, ai fi stiut treaba asta ... gusturile nu se discuta, dar se poate comenta si glumi nitzel pe tema unei alegeri sa zicem putin mai ciudate
capisci ?
@ kui
nu cred ca-ti raspunde andrei