Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 13 Ian 2011, 11:49

toniiiiiiii ... ok sefu ! :lol: priceput ! gata ! :lol:

ai dreptate... , acu daca e sa discutam mai tehnic asa....

io ma intrebam cam asa... : cu lipchiciu shela di pi miner care acopera ditai scrisu ( ca la hainele copiilor de gradinita... sa stie fiecarea a cui e :lol: ) ... ca tare stralushitor si aratos batal focu arata acu fotografiat artistic... dar oare in citiva ani nu se ingalbeneste , nu crapa ca orisicare lipici ? voi ce parere aveti ? are lookul viitor or what ?

apoi... cineva... ( nu zic cine ! ghiciti ! :lol: ) intreba de joarda lu andrei care o fi fo motivul / scopul / filozofia adaugarii tubului ala suplimentar pe miner :lol: e mai simpla si mai usoara asa ? :lol:

mai intreba cit de apropiat in dimensiuni o fo tubul cu blankul shela UL :lol: si cam cit lipchici o bagat intre... nah in caz de ceva sa stie omu cite tuburi de lipici tre sa cumpere...

si mai intreaba daca mai are filing la blank cu manshonu pe iel ca nah... tre sa fie si senzitiva olea joarda... nu ? si cum nu mai are contact direct intreaba omu cum transmite... sau oare lu-i doar ii place cu prezervativ ca sa reziste mai mult ? :lol:

nah... intrebari tehnice :lol: multumit acu ? :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Ian 2011, 12:15

adrignat scrie:
Sorin scrie:stand stramb si incercand sa-mi tin limba drept in gura mi-a venit urmatoarea explicatie care leaga cele doo subiecte

eu cred ca avem nevoie de customuri tocmai pentru ca nu mai e peste
daca ar puti de peste in garle pe dracu ar mai durea capu de cum ii bota .....s-ar prinde ca la balamuc si n-ar mai interesa pe nimeni

da asa cand in ape mai sunt doar niste baboi speriati , **** si fugariti de plase curent si pescari ......ai ca pescar atat de putine senzatii , incat ii musai sa-ti faci cele mai senzitive , balansate si performante scule , ca sa le simti la maxim dar si sa nu simti cei cativa pesti ai zilei in drill

:D :D
asta e motivu pentru care inca e mai uiti chioras la nemti,austrieci sau alte natii care pescuiesc la salau pe balta cu pari de 3m MH-H cu mono indiferent de naluca si toanele pestelui etc.......de ce sa isi bata capu cu ultraspecializarea cand peste prind oricum pe la ei? :roll:

Imaginati-va cum ar fi sa pescuiti acolo cu scule specializate...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 13 Ian 2011, 13:00

ai prinde la fel ca si neamtu', adica unu dupa altu sau deloc.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Ian 2011, 13:59

hehe, dumitre, mai concrete intrebarile de data asta :D :D :D

sa vedem daca primesti si raspuns :D :D :D

acu io pot sa-ti raspund de mine :

tot ce am "custom" sunt realizate discret , elegant, fara brizbrize, culori tzipatoare etc etc etc ....

uite cum facem, dupa ce-mi termina laurentiu astea in lucru, fac poze la tot ce am custom, postez, si ma las terfelit in maxim 5 pagini de topic, ok ? :D :D :D

aveti voi oricare sa crieti ce vreti si ce nu vreti despre ele, o sa bag exact si ce compnente au, si la cati bani m-a dus fiecare batz, ce cred eu ca stiu sa faca fiecare etc ...

si ma discutati in 5 pagini, e voie si cu scandal, si cu caterinca si cu de toate ....

e bine asa?

ps; ma indoiesc totusi ca va fi prea multa, laurentziu lucreaza impecabil, si eu nu am tuburi aurii pe ele si nici pluta cu eva la un loc :P :P :P

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 13 Ian 2011, 14:20

toni f scrie:... si eu nu am tuburi aurii pe ele si nici pluta cu eva la un loc :P :P :P
Atunci ce te bagi? Alea nu-s "custom"... :twisted: Ti-ai luat si tu niste componente amarate si le-ai lipit una de alta... Ce crezi ca am putea dezbate pe 5 pagini? Maxim o maraiala, doo... Nu sclipesc, nu batem din palme...

:lol: :lol: :lol:

De bun simt intrebarile alea, kuinta'... Mobilier mult pe blank-ul ala... :)
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

devalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de devalin » 13 Ian 2011, 14:38

ps; ma indoiesc totusi ca va fi prea multa, laurentziu lucrează impecabil, si eu nu am tuburi aurii pe ele si nici pluta cu eva la un loc...., bun....si asta inseamna ca.....ce...?....alea lu' laurentziu sunt..."marfa"....si alea lui.....x....sau y sunt....."caca", inca nu s-au invatat vorbele alea din popor...."Nu te caca in gusturile omului" sau "Gusturile si culorile nu se discuta" si apropos de eva cu pluta....sunt "neste" bete la care jinduim multi, alea facute de aia cu "ochi mici si prietenosi" si nu prea cred ca majoritatea le-am refuza pe motiv ca nu se asorteaza cu costumu'....de camuflaj!
Sunteti...."nepescuiti" fratilor!!!! :lol:, fara suparare!!!!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Ian 2011, 14:40

:shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 13 Ian 2011, 14:54

toni f scrie:hehe, dumitre, mai concrete intrebarile de data asta :D :D :D

sa vedem daca primesti si raspuns :D :D :D
adica de ce sa nu primim raspunsuri ? :lol:

eeee... pin la urma nu-i bai... ca daca andrei nu ne raspunde ... poa ne razpunde in locul lui ala... Splina... sau cum ii mai zice... :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Ian 2011, 17:36

@ musti

iarta-ma, o marite padisah, ca in nemernicia mea m-am gandit ca umilele mele betze ar putea fi "custom" :oops: :oops: :oops:

ca sa te multumesc, prea marite, voi face de acum incolo numai betze cu sclipici si voi scrie pe ele fitze 1, fitze 2, ultra fitze, fitze de jmecher, fitze de sa moara mama, si pe cel mai tare voi scrie fitze - sarulesti only !!!

acesta din urma va costa pe la 2000 de euri, si va avea un site dedicat si blogul propriu, unde va putea impartasi impresii de la ultimul clubbing cu shalau de sarulesti ... vor fi acceptati numai cititori din tzara soarelui rasare, si ceva industrie aero spatiala americana ...

altfel, unde-mi stau piciorele, imi va sta si mana dreapta, si voi pescui de acum in colo numai cu p**a....

@ deval :P

asa te vreau !!!! fii rau ... scandal maxim :P :P

gogule, nu zic nicaieri ceva comparativ .... daca eu zic de ceva ca e bun stop, si tu vii si rastalmacesti cum ca as fi zis ceva bun - restul prost, este interpretarea ta, dorele ... si da, parerea mea este ca laurentiu lucreaza impecabil, si finiseaza betele mai bine decat fabrica in 99% din cazuri ... nu am zis si nu zic nimic de ceilalti builderi, nici plus nici minus ... pur si simplu nu stiu ... cand o sa-mi fac in alata parte, o sa-mi dau cu parerea ...

si pluta cu eva este dupa parerea mea o tzaranie si la aia cu ochii mici, care in avantul lor de diversificare, mai dau si chixuri ca orice producator ... ma lasa rece exemplul ...

sunt insa de acord cu tine la faza cu gusturile, iar daca citeai topicul so far, si ce am scris, ai fi stiut treaba asta ... gusturile nu se discuta, dar se poate comenta si glumi nitzel pe tema unei alegeri sa zicem putin mai ciudate :D

capisci ?

@ kui

nu cred ca-ti raspunde andrei :D :D :D

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 13 Ian 2011, 18:02

toni f scrie:@ musti

iarta-ma, o marite padisah, ca in nemernicia mea m-am gandit ca umilele mele betze ar putea fi "custom" :oops: :oops: :oops:

ca sa te multumesc, prea marite, voi face de acum incolo numai betze cu sclipici si voi scrie pe ele fitze 1, fitze 2, ultra fitze, fitze de jmecher, fitze de sa moara mama, si pe cel mai tare voi scrie fitze - sarulesti only !!!

acesta din urma va costa pe la 2000 de euri, si va avea un site dedicat si blogul propriu, unde va putea impartasi impresii de la ultimul clubbing cu shalau de sarulesti ... vor fi acceptati numai cititori din tzara soarelui rasare, si ceva industrie aero spatiala americana ...

altfel, unde-mi stau piciorele, imi va sta si mana dreapta, si voi pescui de acum in colo numai cu p**a....
:lol: :lol: :lol:
No! Asa da! Esti in "trend"...

:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Scrie răspuns