Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
stefanflorin scrie:ce mi-e 2000 ce mi-e 1200Nemernic scrie:Pai... si atunci ?! Ce rost isi au lansetele de >2.000 lei ?Sorin scrie: ....
iar la noi e bataie de jocsa ne batem joc de noi insine
oricum nu fac banii
da nah, cadoul e cadou

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Conteaza, Rine..... sigur conteaza..... Mai ieri am vazut pe la Romana un Ferrari .... ptr ce ? mergea omu' cu 20 km/h ... sa nu-i rupa spoilerul ..... Sa fim seriosi.... Asa si cu astia....rine scrie: pai ce? la masinile bengoase ,conteaza ca n-ai sosele ?![]()
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Era vreun SMARDOIrine scrie:mergea incet ca sa aiba lumea timp sa-i admire "scula"Nemernic scrie: Mai ieri am vazut pe la Romana un Ferrari .... ptr ce ? mergea omu' cu 20 km/h ... sa nu-i rupa spoilerul ..... Sa fim seriosi....

revenind la topic,cred ca treaba sta cam asa:cine nu are un custom inseamna ca INCA nu-i trebuie ;dar sa tina minte asta .eu nu am.dar asa cum am ajuns sa-mi fac singur lingurile , cu toate ca in comertz "pute" de marfa "simt nevoia " si de un custom chiar daca nu-l fac eu, dar , sa fie facut dupa indicatiile mele pretioase
cu restul perfectiunilor luate de prin benzinarii....si noi avem NIRO

stand stramb si incercand sa-mi tin limba drept in gura mi-a venit urmatoarea explicatie care leaga cele doo subiecte
eu cred ca avem nevoie de customuri tocmai pentru ca nu mai e peste
daca ar puti de peste in garle pe dracu ar mai durea capu de cum ii bota .....s-ar prinde ca la balamuc si n-ar mai interesa pe nimeni
da asa cand in ape mai sunt doar niste baboi speriati , **** si fugariti de plase curent si pescari ......ai ca pescar atat de putine senzatii , incat ii musai sa-ti faci cele mai senzitive , balansate si performante scule , ca sa le simti la maxim dar si sa nu simti cei cativa pesti ai zilei in drill

eu cred ca avem nevoie de customuri tocmai pentru ca nu mai e peste
daca ar puti de peste in garle pe dracu ar mai durea capu de cum ii bota .....s-ar prinde ca la balamuc si n-ar mai interesa pe nimeni
da asa cand in ape mai sunt doar niste baboi speriati , **** si fugariti de plase curent si pescari ......ai ca pescar atat de putine senzatii , incat ii musai sa-ti faci cele mai senzitive , balansate si performante scule , ca sa le simti la maxim dar si sa nu simti cei cativa pesti ai zilei in drill

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.