singura problema cu ele e ca sunt otzar cam zgomotoase cu textilvipificator III scrie:La cererea de informare:
Vreau sa imi pun inele pe o lanseta L cat mai usoare .Stiu ca are Fuji din cele cu un picior din Titan si ar mai fi cele de la ATC cu Titan si Nanolite .
De ce nu incerci recoil?
Par ele simple si fara efect dar sunt bune, la americani doar pe linii de top se pun astfel de ineluse, de ce? Nu stiu, dar cerceteaza si vei afla.
Sunt fff usoare. Genul asta de sarme indoite (veyi inele germina)se monteaza si pe betele de musca adevarate (aici ma referam la material nu la model).
Eu inca nu am auzit inel recoil spart sau taiat de fir!poate altii da.
Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
A.SAVA
am vazt batzu, ai ceva talent... pt unul care are varsta ta, chiar poti mult
iti dau o idee : SEMNEAZA-TE A. SAWA, sa zica lumea ca esti japonez!
Referitor la faptul ca lanseta e pe INVERS, e dupa felul omului, stiut ca multi din cei ce au trecut la cast...cocheteaza cu INVERSUL lucrurilor
in rest, da. BANI SA AI, ca mana ti-o faci.
am vazt batzu, ai ceva talent... pt unul care are varsta ta, chiar poti mult
iti dau o idee : SEMNEAZA-TE A. SAWA, sa zica lumea ca esti japonez!

Referitor la faptul ca lanseta e pe INVERS, e dupa felul omului, stiut ca multi din cei ce au trecut la cast...cocheteaza cu INVERSUL lucrurilor

in rest, da. BANI SA AI, ca mana ti-o faci.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

-
- veteran
Io odata era sa trag un buhai de BromanoDell prin inelul de varf struna si vartejul au intrat fara probleme ce m-a facut sa-mi dau seama ca ceva este in nergula a fost faptul ca mi-a intrat frana in actiune (mulinam in gol) si da-ti seama era reglata cam 80% pe more.
Asa se intampla cand exista lene la jerkuiala si nu ai chef sa scoti varful din apa. Bine ca nu s-a spart voblerul aveam fir stren superbraid de 0,26 65lbs. 

... iar cealalta singura problema e ca un fir foarte subtire se mai agata uneori printre spirele de sarma ale cate unui inel...adrignat scrie:singura problema cu ele e ca sunt otzar cam zgomotoase cu textil

In afara de faptul ca-s cam proaste, in rest sunt bestiale...

Apoi, cred ca sunt dator cu o observatie. Cata vreme discutam despre custom ca aspect utilitar, cei care fac lansete au fost numiti vraci...
Acuma, brusc, la un inel si o jumate de maner, profesionist fotografiate, va apucati toti de aplaudat...
Nu pot decat sa ma amuz... Daca lanseta aia avea si LED-uri, cred ca era mai mult decat maximum (ca maximum inteleg ca deja e)...

Cum lucreaza lanseta aia mai intereseaza pe careva?
Apropos, sa stiti ca e facuta pt. pescuit, de fapt... Cred...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- danielcocea
- veteran
Re: lanseta
bine zis....eu sunt de acord.....sa vada si ochiul nostru....stradic scrie:Terrybill lasa ca noi astia care te cunoastem stim ca esti un artist! Deci lasa la o parte modestia si baga si tu ceva aici!

na si tu tii musai acuma sa dai cu fir subtire!Musti scrie:... iar cealalta singura problema e ca un fir foarte subtire se mai agata uneori printre spirele de sarma ale cate unui inel...adrignat scrie:singura problema cu ele e ca sunt otzar cam zgomotoase cu textil![]()
In afara de faptul ca-s cam proaste, in rest sunt bestiale...![]()