Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Ian 2011, 14:55

costas65 scrie:@ kuintautti: cand o sa fi in stare sa faci macar pe sfert din ce face Andrei, atunci poti sa critici. Eu, unul, sunt invidios de ce poate sa faca baiatul asta. Abia astept sa ma apuc si eu de un custom (lamiglass skeet reese). Bravo Andrei. Tine-o tot asa.
cine critica pe cine ? :lol:

m-ai auzit pe mine s-ai zic ceva de joarda ? :lol:

m-ai auzit pe mine ( ca pe alti meseriasi ) ca´n esenta vreau sa inchid gura cuiva ?
nu !
pt ca io-s pro conversatie :lol: nah... si schimbam pareri pina ne plictisim... :lol:

cit despre reparat joarde si facut boblere ... poi cre ca iel ( daca cu iel ma compari ... ) mergea in picioare pe sub masa cind faceam io ... capisci ?

de speculatii e satula lumea ! si tu stii pe naiba ce is io sau ce nu-s io in stare sa fac !

acu... numa sa am chef... ca io mi-s puturos din fire si aici unele lucruri´s asa de eftine incit nu prea se merita sa-ti faci

uite... fix azi mergind la benzinarie m-am impiedicat de o joarda extra fast UL de 5,6 craci 2-10 grame la 18,9 euro cu tot cu husa :lol: si Zalturi la 3,33 euro bucata :lol:

nu-s io mare fotograf si nici fundu nu´i negru... dar nah... se vede destul de clar ca e finistat frumos si va promit ca e iute ca naiba :lol:

http://i387.photobucket.com/albums/oo31 ... C10001.jpg

http://i387.photobucket.com/albums/oo31 ... 0008-1.jpg

garantie un an... , dar tare mie teama ca m-am cam grabit caci peste o luna doo o luam la jumate pret :lol:

la banii aia nici blanck nu-ti iei ! :lol: asa si cu necesitatea costumului la mine :lol:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 10 Ian 2011, 15:00

misto cotorul surcelei si misto si pretul :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Ian 2011, 15:05

merci ! n-am luato pt look... :lol: si daca o rup nici nu-mi pare rau dupa ea... , iau alta si gata....

mai am vo doo nashpete de astea luate de la benzinarie... duc ! :lol:

la scumpeturi din astea nici inelele nu se merita schimbate... , ca-s mai scumpe ca ea insasi :lol:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 10 Ian 2011, 15:47

Pai ce n-ai zis ca-ti plac gioarsele de la benzinarie. Ne prindeam si noi mai devreme de ce discuti "de dragul discutiei"

:lol: :lol: Nush daca gasesti inele mai ieftine ca lanseta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Ian 2011, 15:53

ba io tot am zis dar nimeni nu mo crezut ! :lol: :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Ian 2011, 15:58

kuintautti scrie: fix azi mergind la benzinarie m-am impiedicat de o joarda extra fast UL de 5,6 craci 2-10 grame la 18,9 euro cu tot cu husa :lol: si Zalturi la 3,33 euro bucata :lol:

nu-s io mare fotograf si nici fundu nu´i negru... dar nah... se vede destul de clar ca e finistat frumos si va promit ca e iute ca naiba :lol:

garantie un an... , dar tare mie teama ca m-am cam grabit caci peste o luna doo o luam la jumate pret :lol:

la banii aia nici blanck nu-ti iei ! :lol: asa si cu necesitatea costumului la mine :lol:
Vreau si eu una din aia...dar peste o luna :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 10 Ian 2011, 16:14

andrei.A scrie:
kuintautti scrie: fix azi mergind la benzinarie m-am impiedicat de o joarda extra fast UL de 5,6 craci 2-10 grame la 18,9 euro cu tot cu husa :lol: si Zalturi la 3,33 euro bucata :lol:

Vreau si eu una din aia...dar peste o luna :lol:
Subscriu. Vreau si eu una :roll:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Ian 2011, 16:24

fix acu mai erau 2 sau 3 in raft...

care stati bine cu nervi mai asteptati vo luna doo :lol: iar care nu... , tinem legatura ! :lol:

aaaa, zalturi au mai ramas de 11 cm floating ... vo 20 buc
de 14 cm io l-am luat pe ultimul :lol:

srisoare maxi ( maxim 2 kg ) la ieconomie costa 11,7 euro pina in ro si vine din comunitatea ue deci nema taxe :lol:

costas65
junior
junior

Mesaj de costas65 » 10 Ian 2011, 17:39

@ kuintautti: Ai dreptate , nu stiu de ce esti in stare sa faci. Cred ca m-a enervat putin tonul tau cam rautacios. Imi cer scuze.

In acest topic mai mult vad o polemica, uneori foarte dura, pro si contra lansetelor custom dacat discutii la obiectul topicului adica : realizari, cum se face, mici secrete…etc.

Am o intrebare : De ce pescuim ? Din placere si pasiune, cred. Asa si cei care isi construiesc propriile lansete sau cumpara o lanseta custom o fac in primul rand tot din placere si pasiune, chiar daca cumpara sau isi construiesc o lanseta mai urata, mai scumpa sau mai proasta decat una de serie. Este treaba lor. Insa din ce vad eu cred ca lucrurile stau putin pe dos, poate doar in afara pretului in unele cazuri. Nu cred ca un rodbuiller care face cateva zeci ( sau mai mult …) de lansete pe an face scule proaste. Mai ales ca singura lui reclama este chiar lanseta pe care construit-o. A vandut-o lui X. X se duce la pescuit cu Y. Lui Y ii place lanseta si vrea si el una. Este foarte simplu.

Cel mai bine ar fi sa ne abtinem sa criticam aiurea orice postare de lansete custom doar ca din principiu nu suntem de acord cu ele. Poate ca nu suntem pe topicul potrivit. Nu zic ca critica nu este buna, dar sa fie la obiect. Hai mai bine sa-i lasam pe cei care se pricep la custom-uri sa critice. Cred ca am avea mai multe de invatat decat din aceasta polemica absurda.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Ian 2011, 17:56

stai linistit c-am chielea groasa si duc la tavaleala... :lol:

poi cam asa vad si io... polemica... , ok ... ca uneori e mai dura... e ok si aia ca doar asta nu e fix forum de domnisoare... nu ? :lol:

si ai dreptate si in rest... , adica tot acolo am batut si io... , bine... , din alt unghi :lol: , adica de ce ? cind ? si cum ? :lol:

spune si tu... , unu ca mine ... om practic din fire... care se descurca la spinn si cast cu orice joarsa... , cum naiba isi motiveaza o lanseta costum cind astia de-si fac vin numa cu motive functionale gen... " arata cum imi place mie " sau " nu stiu pretul final dar macar e pe gustul meu " :lol:

nah... unghiuri si unghiuri... , si io am fo si sint curios de un motiv temeinic ca de aia mai bintui pe aici dar inca nu am dat de el... si pina atunci ca tot romanu circotas intorc toate pietrele :lol:

nu-s io asa rautacios chit ca sun mai impushcat... , caci daca chiar vreu sa fiu as avea ce zice..., dar nu zic ! :wink:

Scrie răspuns