Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Ian 2011, 09:40

Musti scrie:... Apoi, cred ca sunt dator cu o observatie. Cata vreme discutam despre custom ca aspect utilitar, cei care fac lansete au fost numiti vraci...
Acuma, brusc, la un inel si o jumate de maner, profesionist fotografiate, va apucati toti de aplaudat...
Nu pot decat sa ma amuz... Daca lanseta aia avea si LED-uri, cred ca era mai mult decat maximum (ca maximum inteleg ca deja e)... :lol: :lol: :lol:
Cum lucreaza lanseta aia mai intereseaza pe careva?
Apropos, sa stiti ca e facuta pt. pescuit, de fapt... Cred...
Musti, stii cum ii ... daca vezi o poza cu o lanseta nu poti decat sa iti dai cu parera ca e bine lucrata sau nu pentru ca nu poti sa spui altceva ... adica si producatorii de serie mai baga cate un fast action, cast weight (ar fi bine sa fi dat si andrei indicatiile alea macar) etc dar oricum nu iti poti face o parere prea buna despre lanseta ... tocmai de aceea e bine sa o tii in mana inainte de a o cumpara ...

dupa cum am mai zis ... lanseta pozata de Andrei arata misto, a fost si pozata mai altfel decat clasicele poze pe birou sau bancul de lucru dar cam atat se poate spune ... asta l-a ajutat sa aibe o prezentare mai spectaculoasa ...

el a zis ca e misto, ca e mai universala si mai stiu eu ce detalii si noi il credem pe cuvant dar mai mult nu se prea poate comenta ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 12 Ian 2011, 10:28

Asta e una din aia pozata pe birou"

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Ian 2011, 10:41

Dreamer ... imi cer scuze daca intr-un fel sau altul ai luat expresia "pe birou sau bancul de lucru" ca un misto pentru ca nu a vrut deloc sa fie asa ...

ceea ce incercam sa spun e ca andrei a facut poza aia cu fundal negru care arata mai spectaculos in comparatie cu pozele vazute pana acum pe aici cu lansetele custom indiferent daca erau pe birou, pe bancul de lucru, pe podea, pe covor sau pe malul unei ape ...

numai bine ...

ps : misto lucrata lanseta pusa de tine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 12 Ian 2011, 10:51

d4md3od, nu am luat-o in niciun fel.
Ai dreptate, modul de expunere al lui Andrei a fost mai neobisnuit si nici nu contest ca lanseta arata impecabil (stiu ca andrei lucreaza f bine).
A mea a fost pozata normal :D

P.S.: In putin timp, probabil ca o sa avem toti lansete custom si pesti..lipsa :lol:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Ian 2011, 11:00

Dreamer scrie:P.S.: In putin timp, probabil ca o sa avem toti lansete custom si pesti..lipsa :lol:
Mare adevar !
mi-ar fi placut sa vad un topic ca asta de zeci de pagini si sute de postari legate de vreo populare , de ceva de facut concret in legatura cu trista realitate ca NU MAI E PESTE ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 12 Ian 2011, 11:07

Sorin scrie:
Dreamer scrie:P.S.: In putin timp, probabil ca o sa avem toti lansete custom si pesti..lipsa :lol:
Mare adevar !
mi-ar fi placut sa vad un topic ca asta de zeci de pagini si sute de postari legate de vreo populare , de ceva de facut concret in legatura cu trista realitate ca NU MAI E PESTE ....
asta cam asa e .....si e trist.... :cry: .....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Ian 2011, 11:09

danielcocea scrie: asta cam asa e .....si e trist.... :cry: .....
Ia uite domnle..... la numa' 3 iesiri fara un "tac" .... ai inceput sa plangi ... fi-ti-ar sa-ti fie astazi si maine de smardoi ....
Nu domnle.. NU !!! .. de ce sa populam apele ? Pentru ce ? Si asa n-avem timp sa "facem" customuri..... si plus !!!!! la cat costa un megabass.... cu banii aia, va dati seama cat puiet s-ar cumpara ?
p.s.: vb unui prieten .... Tutzi Nebunii tai Doamne !
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Ian 2011, 12:15

Sorin scrie:
Mare adevar !
Colegu mai e peste ...dar la ALTII in ape .... :oops: :oops: :oops:

Vezi ,Ungaria ,Polonia ,Suedia ,Norvegia ,etc...unde merita cu siguranta sa te duci sa pescuiesti.

Acolo cu siguranta ii poti uimi pe bastinasi cu lansete custom romanesti...

Pe la ei nu a prea ajuns 'moda' custom , decit poate pe la campionii lor nationali , acolo unde exista acesta forma de campionat.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Ian 2011, 14:23

pai asa e vali, mai e la altii , da doare ca nu e la noi
nu ma pot duce we de we afara sa pescuiesc ....
iar la noi e bataie de joc
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Ian 2011, 14:26

Sorin scrie: ....
iar la noi e bataie de joc
Pai... si atunci ?! Ce rost isi au lansetele de >2.000 lei ? :shock: sa ne batem joc de noi insine :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns