Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 12 Ian 2011, 21:43

Sorin scrie:stand stramb si incercand sa-mi tin limba drept in gura mi-a venit urmatoarea explicatie care leaga cele doo subiecte

eu cred ca avem nevoie de customuri tocmai pentru ca nu mai e peste
daca ar puti de peste in garle pe dracu ar mai durea capu de cum ii bota .....s-ar prinde ca la balamuc si n-ar mai interesa pe nimeni

da asa cand in ape mai sunt doar niste baboi speriati , **** si fugariti de plase curent si pescari ......ai ca pescar atat de putine senzatii , incat ii musai sa-ti faci cele mai senzitive , balansate si performante scule , ca sa le simti la maxim dar si sa nu simti cei cativa pesti ai zilei in drill

:D :D
asta e motivu pentru care inca e mai uiti chioras la nemti,austrieci sau alte natii care pescuiesc la salau pe balta cu pari de 3m MH-H cu mono indiferent de naluca si toanele pestelui etc.......de ce sa isi bata capu cu ultraspecializarea cand peste prind oricum pe la ei? :roll:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Ian 2011, 21:54

adrignat scrie:
Sorin scrie:stand stramb si incercand sa-mi tin limba drept in gura mi-a venit urmatoarea explicatie care leaga cele doo subiecte

daca ar puti de peste in garle pe dracu ar mai durea capu de cum ii bota .....

asta e motivu pentru care inca e mai uiti chioras la nemti,austrieci sau alte natii care pescuiesc la salau pe balta cu pari de 3m MH-H cu mono indiferent de naluca si toanele pestelui etc.......
:lol: pai atunci sa le dam dracu' baieti cu firmele lor si comenzi peste hotare . la hata cu noi ( cum zic colegii din ardeal la japca ) :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Ian 2011, 22:01

rine scrie:
adrignat scrie:

daca ar puti de peste in garle pe dracu ar mai durea capu de cum ii bota .....

asta e motivu pentru care inca e mai uiti chioras la nemti,austrieci sau alte natii care pescuiesc la salau pe balta cu pari de 3m MH-H cu mono indiferent de naluca si toanele pestelui etc.......
:lol: pai atunci sa le dam dracu' baieti cu firmele lor si comenzi peste hotare . la hata cu noi ( cum zic colegii din ardeal la japca ) :lol:
si la hatza ce sa iei ?
plase ? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Ian 2011, 22:09

la naiba 8) punem ancore mai mici..asa..ca pentru oblete. :cry: e grav :cry:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Ian 2011, 22:37

daca ar puti de peste in garle pe dracu ar mai durea capu de cum ii bota .....s-ar prinde ca la balamuc si n-ar mai interesa pe nimeni

da asa cand in ape mai sunt doar niste baboi speriati , **** si fugariti de plase curent si pescari ......ai ca pescar atat de putine senzatii , incat ii musai sa-ti faci cele mai senzitive , balansate si performante scule , ca sa le simti la maxim dar si sa nu simti cei cativa pesti ai zilei in drill

Asta e o explicatie.
A doua e ...
Da mai bine nu zic :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Ian 2011, 23:33

Tavi scrie:

Asta e o explicatie.
A doua e ...
Da mai bine nu zic :D
...hac... :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 12 Ian 2011, 23:53

Din topic de lansete custom s-a transformat in topic de triple custom.... :lol: :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 13 Ian 2011, 10:07

topic lansete costum ? :lol: :lol: :lol:

ieroare ! :lol:

asta o fo din prima topic " FITZE versus FITZE SI MAI MARI " cu look muuusai indiferent de pret si... utilitate... mai din parti... :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 13 Ian 2011, 11:16

dumitreeeeeee !!!!

mai las-o bre , ca macane .... stim deja ce pareri ai, si in detaliu ...

unii ti le si respecta, altii nu, dar nu tre' sa ne scrii pe fiecare pagina a topicului acelasi lucru :P :P :P

tine cont ca inca nu a pus nimeni ce ziceam eu de mandrina de aur, si blank cu foitza de aur pe deasupra, da ?

si v-am zis ca e caz real ... asa ca ....

si fitzele zic eu ca au fost destul de rezonabile pe topicul asta ....

nu mai postati mermeliciuni, si hai sa-i vedem pe cei care mai au cate ceva pertinent ca posteaza ... sunt cativa datori cu ceva poze , preturi etc ...

se stiu ei care sunt ....

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Ian 2011, 11:31

Faina lanseta, Dreamer. Asta e Loomisu ala? :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns