discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
adrignat
- veteran

Sorin scrie:stand stramb si incercand sa-mi tin limba drept in gura mi-a venit urmatoarea explicatie care leaga cele doo subiecte
eu cred ca avem nevoie de customuri tocmai pentru ca nu mai e peste
daca ar puti de peste in garle pe dracu ar mai durea capu de cum ii bota .....s-ar prinde ca la balamuc si n-ar mai interesa pe nimeni
da asa cand in ape mai sunt doar niste baboi speriati , **** si fugariti de plase curent si pescari ......ai ca pescar atat de putine senzatii , incat ii musai sa-ti faci cele mai senzitive , balansate si performante scule , ca sa le simti la maxim dar si sa nu simti cei cativa pesti ai zilei in drill

asta e motivu pentru care inca e mai uiti chioras la nemti,austrieci sau alte natii care pescuiesc la salau pe balta cu pari de 3m MH-H cu mono indiferent de naluca si toanele pestelui etc.......de ce sa isi bata capu cu ultraspecializarea cand peste prind oricum pe la ei?

-
rine
- veteran

adrignat scrie:Sorin scrie:stand stramb si incercand sa-mi tin limba drept in gura mi-a venit urmatoarea explicatie care leaga cele doo subiecte
daca ar puti de peste in garle pe dracu ar mai durea capu de cum ii bota .....
asta e motivu pentru care inca e mai uiti chioras la nemti,austrieci sau alte natii care pescuiesc la salau pe balta cu pari de 3m MH-H cu mono indiferent de naluca si toanele pestelui etc.......

pai atunci sa le dam dracu' baieti cu firmele lor si comenzi peste hotare . la hata cu noi ( cum zic colegii din ardeal la japca )

-
Sorin
- Moderator

rine scrie:adrignat scrie:Sorin scrie:stand stramb si incercand sa-mi tin limba drept in gura mi-a venit urmatoarea explicatie care leaga cele doo subiecte
daca ar puti de peste in garle pe dracu ar mai durea capu de cum ii bota .....
asta e motivu pentru care inca e mai uiti chioras la nemti,austrieci sau alte natii care pescuiesc la salau pe balta cu pari de 3m MH-H cu mono indiferent de naluca si toanele pestelui etc.......

pai atunci sa le dam dracu' baieti cu firmele lor si comenzi peste hotare . la hata cu noi ( cum zic colegii din ardeal la japca )

si la hatza ce sa iei ?
plase ?

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
rine
- veteran

la naiba

punem ancore mai mici..asa..ca pentru oblete.

e grav

-
Tavi
- veteran

Sorin scrie:stand stramb si incercand sa-mi tin limba drept in gura mi-a venit urmatoarea explicatie care leaga cele doo subiecte
daca ar puti de peste in garle pe dracu ar mai durea capu de cum ii bota .....s-ar prinde ca la balamuc si n-ar mai interesa pe nimeni
da asa cand in ape mai sunt doar niste baboi speriati , **** si fugariti de plase curent si pescari ......ai ca pescar atat de putine senzatii , incat ii musai sa-ti faci cele mai senzitive , balansate si performante scule , ca sa le simti la maxim dar si sa nu simti cei cativa pesti ai zilei in drill

Asta e o explicatie.
A doua e ...
Da mai bine nu zic

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
Sorin
- Moderator

Tavi scrie:Sorin scrie:stand stramb si incercand sa-mi tin limba drept in gura mi-a venit urmatoarea explicatie care leaga cele doo subiecte

Asta e o explicatie.
A doua e ...
Da mai bine nu zic

...hac...

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Andrei
- veteran

-
-
kuin tauti
- veteran

topic lansete costum ?
ieroare !
asta o fo din prima topic "
FITZE versus
FITZE SI MAI MARI " cu look muuusai indiferent de pret si... utilitate... mai din parti...

-
toni f
- veteran

dumitreeeeeee !!!!
mai las-o bre , ca macane .... stim deja ce pareri ai, si in detaliu ...
unii ti le si respecta, altii nu, dar nu tre' sa ne scrii pe fiecare pagina a topicului acelasi lucru
tine cont ca inca nu a pus nimeni ce ziceam eu de mandrina de aur, si blank cu foitza de aur pe deasupra, da ?
si v-am zis ca e caz real ... asa ca ....
si fitzele zic eu ca au fost destul de rezonabile pe topicul asta ....
nu mai postati mermeliciuni, si hai sa-i vedem pe cei care mai au cate ceva pertinent ca posteaza ... sunt cativa datori cu ceva poze , preturi etc ...
se stiu ei care sunt ....
-
Leba
- veteran

-
Faina lanseta, Dreamer. Asta e Loomisu ala?