Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de kingofbeasts » 15 Feb 2015, 20:28

Ceea ce nu se vede in poze ... se vede in clipuri ;)
https://www.youtube.com/watch?v=DnMXwNL ... e=youtu.be

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 16 Feb 2015, 13:41

Dap. Ti-a iesit! :respekt:
Prizele astea cursive sunt cele mai tari.
L-a mine n-a iesit asa bine si-mi dadeam si cu rotoru' in degetele de nepianist. :(
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 16 Feb 2015, 20:36

Misto ideea,tare de tot,oare ar merge si la o lanseta de fly? :respekt:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 16 Feb 2015, 21:31

DEM scrie:Misto ideea,tare de tot,oare ar merge si la o lanseta de fly? :respekt:
Foarte probabil, dar la fly nu vad la ce iti foloseste, avand in vedere ca mulineta sta mai jos decat intreg manerul. Priza se face oricum numai pe maner...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

mihai.t
senior
senior

Mesaj de mihai.t » 16 Feb 2015, 23:06

Va salut.
Anul trecut, la sfarsitul lui decembrie, m-am hotarat sa dau comanda de o lanseta custom.
Primul lucru care l-am facut a fost sa citesc aceasta rubrica pt a ma documenta in privinta a ceea ce doream.
Chiar la cateva zile dupa ce am luat aceasta hotarare a aparut la rubrica vanzari o lanseta superba ( care as fi vrut sa o cumpar ,dar nu aveam atunci suma respectiva) construita de un om care incetul cu incetul, din multele discutii purtate pe mail si telefonic, am ajuns sa-l respect foarte mult, chiar daca a fost facut cu ,,ou si otet" aici pe site si nu numai. I s-a facut o publicitate negativa cu toate ca a dat dovada de un mare caracter si in primul rand de PROFESIONALISM.
De ce spun acest lucru? Deoarece acest om a avut curajul de a recunoaste ca a gresit si mai mult si-a asumat vina si din ce am inteles din discutii (el nu a vrut sa-mi dea multe detalii) a returnat avansul dat de cumparator.
Acest lucru m-a facut sa iau legatura cu dansul pt a-mi construi o lanseta.
Dupa ce am convenit cu dansul pretul estimativ, au urmat lungi discutii telefonice pt ca dansul sa-si dea seama ce mi-as dori eu.
A dat dovada de o mare rabdare cu mine deoarece nu cunosc foarte bine termenii din rod building.
Ca sa nu va mai tin mult de vorba vreau sa va spun ca acest om exceptional e un PROFESIONIST DESAVARSIT si mai mult de atat este un om care pune suflet in ceea ce face.
Nu pot pune fotografii cu lanseta aici si chiar daca as fi putut tot nu le-as fi pus, deoarece cel care merita sa le puna e omul care pt mine a construit o bijuterie.
Ce a iesit din mainile, rabdarea si din munca lui este si aici citez : ,,Cand simplitatea, greutatea totala, senzitivitatea,ergonomia, echilibrul dar mai ales functionalitatea conteaza..iese ceva de genul...o unealta de tras de pesti cu eficienta maxima...cu mai putin efect la promenada."
Rog pe ULK, caci despre el e vorba, sa posteze poze cu lanseta.
Din partea mea ii transmit mii de multumiri si:
TOATA STIMA MAESTRE !!! :respekt:
Sper sa nu fi suparat pe nimeni cu postarea mea si daca da, rog sa ma scuze.
Iertati-mi va rog eventualele greseli gramaticale. :respekt:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 16 Feb 2015, 23:07

Musti scrie:
DEM scrie:Misto ideea,tare de tot,oare ar merge si la o lanseta de fly? :respekt:
Foarte probabil, dar la fly nu vad la ce iti foloseste, avand in vedere ca mulineta sta mai jos decat intreg manerul. Priza se face oricum numai pe maner...
cam asa-i :roll: aplicabilitatea viza in primul rand spinningul si pe locul secund baitcastingul flyul a fost sursa de inspiratie . Poate fi folosit sistemul insa , cu limitari si compromisuri, daca vrei sa folosesti lanseta de fly ocazional la spinning (in ideea ca iesi la o partida de fly si te schimbi pe spinning daca ai chef sa speli ceva voblere sau gume pentru cateva lanseuri ) :wink: Adica faci un fel de bat all around bun la un stil si relativ mediocru la altul. :roll:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 16 Feb 2015, 23:13

boje scrie:Dap. Ti-a iesit! :respekt:
Prizele astea cursive sunt cele mai tari.
L-a mine n-a iesit asa bine si-mi dadeam si cu rotoru' in degetele de nepianist. :(

multumesc de apreciere :respekt:
Si eu am avut multe tentative esuate pana sa ajung aici si inca nu e chiar gata. Am in vedere unele imbunatatiri la care inca lucrez , mai exact unele reglaje de finete . Deocamdata sunt insa in stadiul in care functioneaza asa cum am vrut :) .

mihai.t
senior
senior

Mesaj de mihai.t » 16 Feb 2015, 23:37

mihai.t scrie:Va salut.
Anul trecut, la sfarsitul lui decembrie, m-am hotarat sa dau comanda de o lanseta custom.
Primul lucru care l-am facut a fost sa citesc aceasta rubrica pt a ma documenta in privinta a ceea ce doream.
Chiar la cateva zile dupa ce am luat aceasta hotarare a aparut la rubrica vanzari o lanseta superba ( care as fi vrut sa o cumpar ,dar nu aveam atunci suma respectiva) construita de un om care incetul cu incetul, din multele discutii purtate pe mail si telefonic, am ajuns sa-l respect foarte mult, chiar daca a fost facut cu ,,ou si otet" aici pe site si nu numai. I s-a facut o publicitate negativa cu toate ca a dat dovada de un mare caracter si in primul rand de PROFESIONALISM.
De ce spun acest lucru? Deoarece acest om a avut curajul de a recunoaste ca a gresit si mai mult si-a asumat vina si din ce am inteles din discutii (el nu a vrut sa-mi dea multe detalii) a returnat avansul dat de cumparator.
Acest lucru m-a facut sa iau legatura cu dansul pt a-mi construi o lanseta.
Dupa ce am convenit cu dansul pretul estimativ, au urmat lungi discutii telefonice pt ca dansul sa-si dea seama ce mi-as dori eu.
A dat dovada de o mare rabdare cu mine deoarece nu cunosc foarte bine termenii din rod building.
Ca sa nu va mai tin mult de vorba vreau sa va spun ca acest om exceptional e un PROFESIONIST DESAVARSIT si mai mult de atat este un om care pune suflet in ceea ce face.
Nu pot pune fotografii cu lanseta aici si chiar daca as fi putut tot nu le-as fi pus, deoarece cel care merita sa le puna e omul care pt mine a construit o bijuterie.
Ce a iesit din mainile, rabdarea si din munca lui este si aici citez : ,,Cand simplitatea, greutatea totala, senzitivitatea,ergonomia, echilibrul dar mai ales functionalitatea conteaza..iese ceva de genul...o unealta de tras de pesti cu eficienta maxima...cu mai putin efect la promenada."
Rog pe ULK, caci despre el e vorba, sa posteze poze cu lanseta.
Din partea mea ii transmit mii de multumiri si:
TOATA STIMA MAESTRE !!! :respekt:
Sper sa nu fi suparat pe nimeni cu postarea mea si daca da, rog sa ma scuze.
Iertati-mi va rog eventualele greseli gramaticale. :respekt:
http://s172.photobucket.com/user/mihait ... sort=3&o=0

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 17 Feb 2015, 09:26

Multumesc Mihai.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ULK