Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de stefanflorin » 16 Noi 2014, 22:37

boje scrie:Imagine

se numeste "happy happy joy joy"
:crazy1:
ceva "custom" care sa faca combo cu batul:

Imagine
Urasc atarnatorii!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Noi 2014, 22:44

Tare ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 16 Noi 2014, 23:26

mda il prefer si eu customul asta!
www.spinningclub.ro

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 17 Noi 2014, 08:08

Si....ca sa simti "tacul"....trebuie neaparat sa ai ata aia in ***...cubeu,...culoarea face diferentza!
La...naiba cu pescuitul...! :headbash:

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 17 Noi 2014, 09:01

[/quote]

ceva "custom" care sa faca combo cu batul:

Imagine[/quote]

Superb! Singurul lucru mai frumos ca batul! :lol:
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

bogdan_spinner
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_spinner » 15 Ian 2015, 22:31

Salutare colegi pescari.

Vad ca in ultima vreme a cam batut prafu in topicul asta, am ramas surprins de faptul ca a trebuit sa dau pagini la derulat sa gasesc topicul, constatand ca de luni nu s-a mai scris aici.
Stiu ca lansete s-au mai facut, poate nu la fel de multe, o fi si iarna, si banii, si pretentiile deja mult prea mari, o fi si plictiseala si lenea de a scrie si posta.

Cat despre mine va spun sincer ca singurul motiv cu care postez, departe de a fi cel de a readuce topicul in primele randuri, e acela de a-mi arata recunostinta fata de Dl. Carahatov Nariman, pe numele lui intreg, sau Narik cum e poreclit si pe forum.

Nu sunt la prima intalnire si colaborare cu dansul, mi-a mai montat inainte si un cts superb dar din anumite motive nu am mai ajuns sa il postez asa cum i se cuvenea si rodbuilderului si batului.

De data asta m-am nimerit cu o versiune ML (Mag-Med, in acceptiunea Gloomis) a unei lansete de mult discontinuata dintr-o bucata de 7'9'' montaj cast de fabrica, pentru care vreau sa ii multumesc celui care m-a ajutat sa mi-o aduc in tara (se stie el:))).

Desi cochetez cu castul, la lungimea asta si puterea avuta (2,37 si 7-17 gr, real cam 5-14) nu mi se tare potrivea asa ca am trimis-o la modificat ca sa o pot folosi in toata splendoarea ei.

Lanseta are 2 componente in core-ul ei,
e gloomis de pe vremuri, cu un blank negru mat neincarcat cu marketing si abureala, conic si f puternic dar frumos progresiv,
mai apoi e hot shot, o actiune pe care o am la inima si desi nu a fost intentionata o folosesc chiar si la jig, dupa cum si cazul de fata.

Fibra e gl3, nervoasa, placuta, deloc grea si f bine echilibrata.

Initial o trimisesem cu scopul de reinelare, dar alte modificari au intervenit pe parcurs, totusi s-au pastrat parti din componentele manerului, in special "patul mandrinei" din lemn masiv de care sunt f incantat.

E montata KR Concept, 12 inele Alconite cu top MNST Sic si matisaje albastre cu argintiu si negru(combinatia mea preferata)
cu o oarecare modificare menita sa ajute si mai mult conceptul de tangle free (Aici a fost consensul si parerea noastra, a mea si a rodbuilderului, care as ruga a nu fi comentata si sagetata de anumite cazuri de persoane.), o sa revin cu partea practica imediat ce pelicula e transparenta si pescuibila.

Stiu ca mai nou multi renunta la ideea de custom, datorita pietei care deja cam ofera acelas lucru in timp mai scurt si bani mai putini,e si asta o parere si versiune care e discutata si pe forum si intre pescari, dar va spun sincer, desi sunt de acord cu ce aceasta realitate, Dl Nariman m-a facut sa reconsider aceasta pozitie, fiind un om pasionat si cinstit, munca foarte frumoasa la un pret romanesc.

Cu el un montaj de lanseta e o calatorie si o lectie maistru-ucenic, macar ca nu eram habarnist, nu se teme ca asii lui in maneca ii vor alunga clientii si simti ca faci parte din salonul natal al lansetei.

E un om f iscusit, mare parte din componente si le mestesugereste singur si materii prime.
Nu il pun pe un piedestal nemerit, nu fac laude si nepotisme, dar merita tot respectul si aprecierea, e unul din rodbuilderii mei favoriti

Ce sa mai pot spune, e prima mea lanseta dintro bucata mai lunga de 7'2'',si sper sa ma ajute in lanseurile mai lungi cu gramaje pana in 7 gr.

In rest va las cateva poze

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"

tyrael
veteran
veteran

Mesaj de tyrael » 16 Ian 2015, 00:43

Nu esti singurul care spune asa ceva, nu am facut nici o lanseta la el dar cu siguranta va fi una! Ador stilul in care face anumite sculpturi din lemn, idei noi, modele inedite. Respect!
www.spinningclub.ro

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 16 Ian 2015, 07:54

de ce e inelul de plecare montat invers?
Urasc atarnatorii!

Laurentiu Andronic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Laurentiu Andronic » 16 Ian 2015, 09:15

Este adevarat ca din punct de vedere estetic lemnul poate sa aduca un plus , insa din punct de vedere tehnic am avut probleme cu folosirea mandrinelor cu insert de lemn , se pare ca si lemnul asa zis stabilizat si tratat a lucrat in timp si mandrinele au inceput sa scartie in timp desi au fost montate pe arbori de calitate si lipite cu epoxi din abundenta .

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 16 Ian 2015, 09:53

stefanflorin scrie:de ce e inelul de plecare montat invers?
Aceeasi curiozitate o am si eu....

Scrie răspuns