In concordanta absoluta si cu viziunea mea despre unealta asta...ce o numim lanseta ...inca odata un respect mare.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Un prim rezultat cu impresii despre unele dintre blankurihttp://www.kingofbeasts.tk/Blankuri-in- ... cific-Bay/kingofbeasts scrie:Pentru o scurta perioada de timp, circa 2 saptamani , am la dispozitie pentru studiu, cu amabilitatea lui Cristi Ene, cateva blankuri de jigging (dar nu numai) pretabile pescuitului pe Olt . Sibienii , cei din imprejurimi sau cei aflati in tranzit care au in plan customuri si care doresc sa le vada, ma pot contacta si in masura posibilului se rezolva. Concluziile personale le voi posta pe scurt aici si pe larg pe site la sfarsitul perioadei . Lista e urmatoarea :
1.Phenix M1
- MX-S 74M 7,4 picioare; 6-12lbs; 1/8- 3/4oz (3,5-21gr.) Ex-Fast
2.Pacific Bay seria Quickline
- Qlp 842 7picioare; 6-12lbs; 1/4-1/2 (7-14gr.) Fast
- Qlp 843 7picioare; 6-15lbs; 1/4-5/8 (7-17gr.) Fast
- Qlsj 780 6,6picioare ; 4-8lbs; 1/32-5/16 (0,87-8,75 gr) Fast
- Qlsj 782 6,6 picioare; 6-12lbs; 1/8-3/8 (3,5-10,5gr) Ex-Fast
3.American Tackle Bushido
- SJ72 , 7,2picioare ; ML 6-12 lbs; ¼ - 5,8 oz (7-17gr.) Fast
- SJ68, 6,8picioare; ML 6-8lbs; 1/8-1/2 oz (3,5-14gr.) Fast
- MB68 , 6,8 picioare; M10-17lbs; ¼-3/4 (7-21gr.) Fast
asta inseamna CUSTOM domnilor colegi,andriipopa75 scrie:profitand de talentul lui Narik, inclusiv la facut voblere, l-am provocat cu o idee si a iesit inca un CTS custom, 6'6", 1/8 - 3/8 , 88g
desi nu este evident, toate detaliile, inclusiv solzii, sunt facute cu bisturiul, munca DE CHINEZ BATRAN.
Vreau sa-i multumesc, atat lui Narik cat si lui Paul Sas, pentru efortul sau de a aduce CTS in Romania.
Si o secventa din alt proiect , care pare promitator :
Haoleo manca-ti-as ai fluierat in biserica acum, stai sa vezi mesaje cu clabuci de la unu de zice ca a pus el coada la pruna ... Eu am adus vorba de niste lansete japoneze cu staif si a facut precum calciu' efervescent, de frica sa nu-si piarda clientii, e un baiat de "mare" caracter ... Scuze de off-topic.adiwolf scrie:asta inseamna CUSTOM domnilor colegi,andriipopa75 scrie:profitand de talentul lui Narik, inclusiv la facut voblere, l-am provocat cu o idee si a iesit inca un CTS custom, 6'6", 1/8 - 3/8 , 88g
desi nu este evident, toate detaliile, inclusiv solzii, sunt facute cu bisturiul, munca DE CHINEZ BATRAN.
Vreau sa-i multumesc, atat lui Narik cat si lui Paul Sas, pentru efortul sau de a aduce CTS in Romania.
Si o secventa din alt proiect , care pare promitator :
asta inseamna arta, stiinta si pricepere,
asta inseamna lucru facut manual cu atentie pe detalii si functionalitate
mie personal nu imi place acel maner pe o lanseta decat prin prisma esteticului si ineditului, dar nu pot sa nu apreciez munca si talentul unui om care chiar stie ce face si face al draqu de bine.
FELICITARI domnule Nariman !
restul fauritorilor de bete, fara a vrea sa jignesc pe nimeni, dar este cale lunga de a ansambla niste componente pe un blank si pana la lansetele facute de Nariman
no offence