eu personal sunt traditionalist....mandrina low profile , black cat mai chelbos , no foregrip

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Gigi, daca te simti bine cu ceea ce ai n-ai nici cel mai mic motiv sa incerci sistemul.semlecangheorghe scrie:Ma risc si eu cu o intreabare..de ce as munci ca un chinez batran() , ca sa scot genul asta de mandrina, cand as putea folosi VSS-ul cu insertie pluta ori eva, montat pe arbori de grafit- ca sa nu se zica ca atentam la senzitivitate cu arbori de hartie???La VSS palmez foarte comod pluta ori eva care e pe ea..
Senzational...
Si mie imi place vss domnu gigi dar aici vorbim de altceva....nu tu filete si quik nut,nu tu nici o piesa standard, piulite si bucse...semlecangheorghe scrie:Pai si la VSS tii aproape toata palma pe eva, doar o mica parte din podul palmei ajunge pe piulitza de stringere,asta daca optezi pt. varianta clasica , ca poti opta si pentru piulita imbracata in eva sau tub de grafit..
Despre echilibrat ,senzitivitate, nu contest..dar ca parere pur personala, mie un tvs tras pe o duda de 14 de grafit, mi se pare maxium de senzitiv la spining si e foarte comod la priza,plus ca indexul ajunge in mod natural pe blank..
Nu te uita doar la spinarea mulietei ci si la burta ei.semlecangheorghe scrie:Pai si la VSS tii aproape toata palma pe eva, doar o mica parte din podul palmei ajunge pe piulitza de stringere,asta daca optezi pt. varianta clasica , ca poti opta si pentru piulita imbracata in eva sau tub de grafit..
Inteles !kingofbeasts scrie:Nu e doar demonstrativ si sistemul e relativ simplu. Arborul pe care se fixeaza gripurile ce contin mandrina are forma rectangulara si e mai mare in "diametru" decat butt-ul blankului astfel ca acele gripuri se fixeaza pe pincipiul "cota in cota" pe arbore dar sunt mai mari decat butt-ul putand sa treaca peste el. Butt-ul la randul lui se intepeneste prin strangere fiind prins ca in menghina intre butt cap si matisajul ramforsat care-l decoreaza. In felul asta toate partile sunt simultan fixe si mobile. De altfel, in tutorial am prezentat mai in detaliu partile componente si se intelege mai usor (pentru cine are rabdare sa vizioneze cele 20 de minute).
...) si pur si simplu n-am gasit confortul unui "trabuc" de musca .