Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
eleganta ... si nu prea , dar utilitate dezastru >
- Torescu Octavian
- senior
Argumenteaza...ce ar trebui schimbat sa fie mai utila ideea....orice argument pro este binevenitgigi . 19 scrie:eleganta ... si nu prea , dar utilitate dezastru >
Statul islamic loveste miseleste in industria halieutica romaneasca

Dar coafura rezista chiar si in aceste conditii vitrege !

Dar coafura rezista chiar si in aceste conditii vitrege !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Tare asta... Vezi daca face lansete pe blank-uri americane?
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- utilizator constant
Am doua lansete facute de Octavian Torescu, ambele sunt lucrate impecabil si alta, cea de a treia, in lucru, tot la el.Torescu Octavian scrie:Argumenteaza...ce ar trebui schimbat sa fie mai utila ideea....orice argument pro este binevenitgigi . 19 scrie:eleganta ... si nu prea , dar utilitate dezastru >
Poti discuta orice cu el in privinta constructiei lansetelor, are rabdare sa te asculte si sa te ajute cu un sfat, astfel incat lanseta sa-ti iasa asa cum o doresti, atit din punct de vedere tehnic cat si estetic.
Tot respectul.
Am inceput sa imi construiesc o noua lanseta de musca din 2 bucati si cand am incercat sa determin "spine-ul" la segmentul de jos am observat ca acel salt apare de 2 ori cand rotesc blank-ul in 2 parti diametral opuse
. Nu am sesizat sa fie unul mai pronuntat decat celalalt. Ati mai intalnit asa ceva?

Da, deobicei unul este mai pronuntat.
In cazul tau, ia in considerare pe care doresti sau chiar nici unul. Mitul spine-ului e depasit deja in zilele noastre si a fost demontat de teste concrete....
Majoritatea builderilor consrtruiesc pe curbura care deobicei nu coincide cu spine-ul.
In cazul tau, ia in considerare pe care doresti sau chiar nici unul. Mitul spine-ului e depasit deja in zilele noastre si a fost demontat de teste concrete....
Majoritatea builderilor consrtruiesc pe curbura care deobicei nu coincide cu spine-ul.
Ieri am primit-o de la Torescu, iar azi a intrat in teste:

Este un Phenix M1 medium de 7'8" (MX-S78M-B). Dupa o zi de "strung" in care l-am asistat pe Bebe, manerul a iesit "croit" pe mana mea. Lanseaza pana-n stele cu jig de 7 gr si Ohio de 7 cm. Merge foarte bine si cu jig de 5 gr + guma. Firul folosit este 1.2 PE. Mulinetea nu e potrivita (Daiwa 2000), "a ei" fiind la revizie (daiwa 2500). Cu un tambur mai mare cu siguranta merge si mai bine. Maximum am incercat cu 17 gr+Ohio de 10. Garantat duce si cu 21 gr+guma.
In concluzie: foarte incantat de lanseta (atat de blank, cat mai ales de lucrarea lui Bebe), si nu e doar entuziasmul unei bat nou
.

Este un Phenix M1 medium de 7'8" (MX-S78M-B). Dupa o zi de "strung" in care l-am asistat pe Bebe, manerul a iesit "croit" pe mana mea. Lanseaza pana-n stele cu jig de 7 gr si Ohio de 7 cm. Merge foarte bine si cu jig de 5 gr + guma. Firul folosit este 1.2 PE. Mulinetea nu e potrivita (Daiwa 2000), "a ei" fiind la revizie (daiwa 2500). Cu un tambur mai mare cu siguranta merge si mai bine. Maximum am incercat cu 17 gr+Ohio de 10. Garantat duce si cu 21 gr+guma.
In concluzie: foarte incantat de lanseta (atat de blank, cat mai ales de lucrarea lui Bebe), si nu e doar entuziasmul unei bat nou

- semlecangheorghe
- veteran
Foarte misto grip-ul .Imi place in special lucratura din spatele piulitei de strangere a mandrinei..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.