Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Aia e inventia mea, Gigi.
Mandrina asta e cea mai comoda pentru mana mea, dar ma deranja filetul. Asa ca l-am scurtat cat sa stranga mulineta, iar pentru restul de cursa am inlocuit cu pluta. Imi vine efectiv ca o manusa. Ieri, la sfarsitul zilei de pescuit, tot nu imi venea sa-i dau drumu' din mana. Atat de comoda imi este.

Multumesc de raspuns. Asa am facut dar nu imi explicam de ce apare in doua parti fara sa fie mai pronuntat intr-o parte.ULK scrie:Da, deobicei unul este mai pronuntat.
In cazul tau, ia in considerare pe care doresti sau chiar nici unul. Mitul spine-ului e depasit deja in zilele noastre si a fost demontat de teste concrete....
Majoritatea builderilor consrtruiesc pe curbura care deobicei nu coincide cu spine-ul.
Mai am o nelamurire referitoare la matisajul de sub inelul de varf. Are vreun rol functional sau e doar pur estetic?
Lanseta pe care vreau sa o construiesc este de clasa 3 si vreau sa fie cat mai simpla. Nu vreau sa adaug pe ea nimic din ce nu este strict necesar si, dupa parerea mea (de incepator in rod-building), cred ca as putea renunta la el. Voi ce ziceti?
Da, in majoritatea cazurilor are rol pur estetic. Daca tubul inelului intra perfect pe varf , poti renunta la ea linisitit.
Sau poti sa aplici doar o picatura mica de epoxi pe zona respectiva, fara matisaj pentru o siguranta sporita.
Sau poti sa aplici doar o picatura mica de epoxi pe zona respectiva, fara matisaj pentru o siguranta sporita.
Sa traiasca,
Dom Bebe, ce pluta e aia ?
Merci,
Dom Bebe, ce pluta e aia ?
Merci,
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
Septimiu, asa:

Asa o sa fac. O sa aplic coating-ul in momentul in care aplic si pe celelalte matisaje. Comparativ cu batul din imagine, la mine cred ca e chiar mai mica diferenta dintre tubul inelului si blanc.
-
- utilizator nou
Vreau si eu o mandrina de genul asta .kingofbeasts scrie:Are si iarna avantajele ei
Se poate ? La urgenta pentru luni 30 03 2015 ? blanc fibra diametru 10 mm in zona mandrinei . Problemele organizatorice ma privesc .
Daca da .....un nr de tel pe privat te rog .
Nu sunt prietenos ,nici politicos !
- kingofbeasts
- veteran
La urgenta se poateantipescarul scrie:
Vreau si eu o mandrina de genul asta .
Se poate ? La urgenta pentru luni 30 03 2015 ? blanc fibra diametru 10 mm in zona mandrinei . Problemele organizatorice ma privesc .
Daca da .....un nr de tel pe privat te rog .

- semlecangheorghe
- veteran
O sate plagiez..dalezian scrie:Aia e inventia mea, Gigi.Mandrina asta e cea mai comoda pentru mana mea, dar ma deranja filetul. Asa ca l-am scurtat cat sa stranga mulineta, iar pentru restul de cursa am inlocuit cu pluta. Imi vine efectiv ca o manusa. Ieri, la sfarsitul zilei de pescuit, tot nu imi venea sa-i dau drumu' din mana. Atat de comoda imi este.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Daca informezi asupra sursei....se cheama citatsemlecangheorghe scrie:O sate plagiez..dalezian scrie:Aia e inventia mea, Gigi.Mandrina asta e cea mai comoda pentru mana mea, dar ma deranja filetul. Asa ca l-am scurtat cat sa stranga mulineta, iar pentru restul de cursa am inlocuit cu pluta. Imi vine efectiv ca o manusa. Ieri, la sfarsitul zilei de pescuit, tot nu imi venea sa-i dau drumu' din mana. Atat de comoda imi este.