Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
dalezian
senior
senior

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de dalezian » 23 Mar 2015, 08:13

Aia e inventia mea, Gigi. :D Mandrina asta e cea mai comoda pentru mana mea, dar ma deranja filetul. Asa ca l-am scurtat cat sa stranga mulineta, iar pentru restul de cursa am inlocuit cu pluta. Imi vine efectiv ca o manusa. Ieri, la sfarsitul zilei de pescuit, tot nu imi venea sa-i dau drumu' din mana. Atat de comoda imi este.

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 24 Mar 2015, 08:55

ULK scrie:Da, deobicei unul este mai pronuntat.
In cazul tau, ia in considerare pe care doresti sau chiar nici unul. Mitul spine-ului e depasit deja in zilele noastre si a fost demontat de teste concrete....
Majoritatea builderilor consrtruiesc pe curbura care deobicei nu coincide cu spine-ul.
Multumesc de raspuns. Asa am facut dar nu imi explicam de ce apare in doua parti fara sa fie mai pronuntat intr-o parte.
Mai am o nelamurire referitoare la matisajul de sub inelul de varf. Are vreun rol functional sau e doar pur estetic?
Lanseta pe care vreau sa o construiesc este de clasa 3 si vreau sa fie cat mai simpla. Nu vreau sa adaug pe ea nimic din ce nu este strict necesar si, dupa parerea mea (de incepator in rod-building), cred ca as putea renunta la el. Voi ce ziceti?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 24 Mar 2015, 10:30

Da, in majoritatea cazurilor are rol pur estetic. Daca tubul inelului intra perfect pe varf , poti renunta la ea linisitit.
Sau poti sa aplici doar o picatura mica de epoxi pe zona respectiva, fara matisaj pentru o siguranta sporita.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 24 Mar 2015, 12:03

Sa traiasca,

Dom Bebe, ce pluta e aia ?

Merci,
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 24 Mar 2015, 12:06

Septimiu, asa:

Imagine
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 24 Mar 2015, 12:20

Asa o sa fac. O sa aplic coating-ul in momentul in care aplic si pe celelalte matisaje. Comparativ cu batul din imagine, la mine cred ca e chiar mai mica diferenta dintre tubul inelului si blanc.

antipescarul
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de antipescarul » 28 Mar 2015, 19:26

kingofbeasts scrie:Are si iarna avantajele ei :)

Imagine
Vreau si eu o mandrina de genul asta .

Se poate ? La urgenta pentru luni 30 03 2015 ? blanc fibra diametru 10 mm in zona mandrinei . Problemele organizatorice ma privesc .
Daca da .....un nr de tel pe privat te rog .
Nu sunt prietenos ,nici politicos !

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Mar 2015, 21:22

antipescarul scrie:
Vreau si eu o mandrina de genul asta .

Se poate ? La urgenta pentru luni 30 03 2015 ? blanc fibra diametru 10 mm in zona mandrinei . Problemele organizatorice ma privesc .
Daca da .....un nr de tel pe privat te rog .
La urgenta se poate :wink: , pana luni insa nici vorba din pacate :roll: . Daca te mai intereseaza numarul meu il gasesti pe site la rubrica contact http://www.kingofbeasts.tk/ro/httpwww-k ... tkContact/ sau poti sa-mi lasi numarul tau pe mp si te sun eu. :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Mar 2015, 21:25

dalezian scrie:Aia e inventia mea, Gigi. :D Mandrina asta e cea mai comoda pentru mana mea, dar ma deranja filetul. Asa ca l-am scurtat cat sa stranga mulineta, iar pentru restul de cursa am inlocuit cu pluta. Imi vine efectiv ca o manusa. Ieri, la sfarsitul zilei de pescuit, tot nu imi venea sa-i dau drumu' din mana. Atat de comoda imi este.
O sate plagiez.. :respekt:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

dalezian
senior
senior

Mesaj de dalezian » 29 Mar 2015, 09:10

semlecangheorghe scrie:
dalezian scrie:Aia e inventia mea, Gigi. :D Mandrina asta e cea mai comoda pentru mana mea, dar ma deranja filetul. Asa ca l-am scurtat cat sa stranga mulineta, iar pentru restul de cursa am inlocuit cu pluta. Imi vine efectiv ca o manusa. Ieri, la sfarsitul zilei de pescuit, tot nu imi venea sa-i dau drumu' din mana. Atat de comoda imi este.
O sate plagiez.. :respekt:
Daca informezi asupra sursei....se cheama citat :lol: Oricum, sa ne arati si noua ce iese.

Scrie răspuns