Hmm...legat de plumb prin cotoare si alte cele

Am pus mana intamplator pe un G.Loomis ,custom , pentru spinning greu. De la inceput vreau sa spun ca este o parere personala ,a unuia care nu are cine stie ce brand si care pescuieste poate altfel decat proprietarul batului care era multumit de el.Oricum omul avea brand! Nu ca eu as fi chiar un prapadit ,dar omul chiar era bine facut (fost sportiv).
Sa revin...dupa mana si pretentiile mele

batul dadea in nas rau de tot !I-am si spus omului parerea mea. Asta desi era deja destul de greu ...Pentru mine pescuitul cu acel bat ,sa zicem 2-3 ore ma ducea la comprese cu gheata pe incheietura!

Asta in conditiile in care avea o mulineta de spinning solida pe el! Am inteles de la proprietar ca batul era custom.Personal nu as plati un leu "constructorului" pentru acel bat!

Insa ...nu stiu de fapt ce a cerut proprietarul de la om.Pentru ca el era multumit de bat.
De ce am punctat acest exemplu: cate bordeie atatea obiceie!Gusturi si pretentii diferite,de la oameni diferiti.Ce mie nu-mi place pentru altcineva este perfectiunea si invers! Probabil ca de aceea unele lanseta de fabrica sunt "oribile"

pentru unii si acceptate de altii...
In final ,probabil de aceea are loc pe piata si segmentul ...custom! In rest ,vorba lui ULK ...pace voua!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.