Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Aug 2014, 13:47

Tavi scrie::shock:
Nu te mira..mi se parea ca discutia e frumoasa pina o aparut unu',pesemne ce o tras prafuri pa nas si o luat-o pe aratura, evident nu-i vorba de tine ..Ca tu de felul tau nu esti nemernic :D ..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Aug 2014, 14:25

Nu, shnapane, stai linistit....esti singurul care trage praf pe nas. Pacat ca ala nu e d-ala bun :lol: ci doar un praf din buzunare

Bai, pe bune acum.... E cineva in stare sa-mi explice cum e o lanseta superspecializata? Frone?! Tu?! Ca tot ai scapat cuvantul asta pe unde mananci.

p.s.: Frone, pardon... Gigele!? Cand te maturizezi?! M-am cam saturat de mesaje private cu injurii vis-a-vis de mame :?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Aug 2014, 14:34

semlecangheorghe scrie:
..Lansetele de serie st. croix care le-am avut m-au dezamagit la capitolul lansare, in special,respectiv la nenorocitele de bucle care le faceam in special cand firul era nou..:
:lol: inca nu ai scapat de peruci , ultima data parca faceai peruci cu firu nou din cauza mulinetei de spin , era parca unu din argumentele tale ca sa treci pe bait , ca acolo tu nu faceai peruci si daca le faceai le desfaceai mult mai rapid ....pai mai Gigi , smecheria ii sa nu faci peruci in nici o situatie , defapt nu-i nici o smecherie , ii normal sa nu faci peruci , mai ales dupa atatia ani de cioplit voblere , de pescuit la baitcast, de rodbuilduit , de forumit si de scris pe ici pe colo diverse articole.....pai se poate bre. :lol:

Nu stiu de ce specializari vorbesti , insa despre lungimea lanseului inca nu am auzit un singur rodbuilder de pe aici sa vorbeasca despre un blank care ii facut pentru ajuns departe , se da de inteles insa ca totu se regleaza din inele , la cum se picteaza treaba deja blankurile is mai putin importante , rodbuilderu deja ii un fel de alchimist care amesteca de vreo doua ori in oala cu nisip ciment plus apa si-ti scoate un diamant.
Am inteles ca traiesc unii din asta , sau ca fac un ban in plus , da de cand exista Major Craft , Tailwalk , Daiko , Gun Craft , Palms , si chiar Daiwa and Shimano optiunile JDM , cred ca rodbuildingu ii nitel supravalorat , nu contest faptu ca destule bete via USA is aiurea , insa ii o intreaga padure de bete in Japan , clasa medie , la care ii tot mai greu sa le gasesti probleme de functionalitate evidente .

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Aug 2014, 20:43

Deci eu pescuiesc si cu serie si cu din alea modificate . Imi plac ambele "clase" .Oi fi bolnav? :lol: :headbash:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Aug 2014, 21:22

categoric :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Aug 2014, 23:11

Zamfi scrie:Deci eu pescuiesc si cu serie si cu din alea modificate . Imi plac ambele "clase" .Oi fi bolnav? :lol: :headbash:
Nu esti superspecializat
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Aug 2014, 07:09

semlecangheorghe scrie:
..Lansetele de serie st. croix care le-am avut m-au dezamagit la capitolul lansare, in special,respectiv la nenorocitele de bucle care le faceam in special cand firul era nou..:

:lol: inca nu ai scapat de peruci ,

Asta-i o concluzie tipica S.F.
..''Inca''....pai stimabile barbos asta o fost acu' vreo 6 ani , cand am trecut de la europene la americane..si tu spui..''inca'' :D
Pai la tine, care pescuiesti cu naluci cat China si scule, pe masura sigur ca n-are nici o relevanta asa zisa alchimie ce transforma nisipu-n diamant, si care de fapt nu-i nici o alchimie..de fapt treaba e ca sant unii ca tine, care in viata lor nu or facut ceva cu mainile lor, da' le place la nebunie sa se cace in ciorba altuia..La fel cum le place sa vorbeasca vrute si nevrute...
Am inteles ca traiesc unii din asta , sau ca fac un ban in plus , da de cand exista Major Craft , Tailwalk , Daiko , Gun Craft , Palms , si chiar Daiwa and Shimano optiunile JDM , cred ca rodbuildingu ii nitel supravalorat , nu contest faptu ca destule bete via USA is aiurea , insa ii o intreaga padure de bete in Japan , clasa medie , la care ii tot mai greu sa le gasesti probleme de functionalitate evidente .
Da, ai dreptate ma ce prost pot sa fiu..aseara la Lidl tocmai indesau intr-un rastel linga casa niste Major Craft si Daiko, si in parcare un tzagan vindea pe sub mana niste Tailwalk da cast luate la promotie saptamana trecuta..Cum dreaq, da m-am incurcat io sa-mi comand taman din groapa cu noroi blankuri si alte chestii??Mai, mai..

Zici ca rodbuildingu' ii supraevaluat??De catre cine??Hai fa un efort de imaginatie si pescuieste cu scule ca si acum 20 de ani..Daca nu poti face efortul vezi ca pun la anunturi o Daiwa Powermesh 3m, 30-60 gr.-sigur un concept la care tu ai ramas fixat in mometul exodului tau personal-poate te ajuta sa retraiesti vremurile..Si incearca sa imi raspunzi la o intrebare, doua...

De ce se vad in ofertele producatorilor, serii tot mai specializate de lansete si concepte specifice rodbuilding-ului??
Cum de pina si in Europa producatorii sant atinsi de acest ...sa-i zic,... fenomen??
De ce unii care isi modifica lansete de serie zic ca ''sant alte lansete''(intr-un sens superior desigur), dupa modificare??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Aug 2014, 08:54

Totusi, cum se face din inelare superspecializarea pe textil, mono, mixt?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Aug 2014, 11:25

Se scrie cu markerul pe inele ce si cum :wallbash: Asta in sensul de hai sa revenim la lucruri serioase :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Aug 2014, 11:25

da ba Tavi clop, dupa atata timp sa nu ai habar de superspecializare? :lol: poi da nici nu ma mira ca ai ramas la Fly, macar sa fi trecut la nivelul urmator de baitcastor ca sa nu mai zic de ultimul nivel de spining unde normal , trebuie sa sti a mixa firele de mono sa iasa textil :lol:
Hai ca iti explic io, daca ai inele dálea simple, de sarma, dalea de folositi voi la fly, alea e de mono, ca textilu le taie
daca ai TiSic, apoi nu ai voie sa dai cu mono, ca se murdaresc, plus ca mono e alunecos si deranjeaza pastila pentru ca nu are frecare mare
daca ai Alconite, e aci poti sa dai la mixt , se recomanda totusi un fir 60% textil si 40% mono :lol: :lol: :lol:
apoi la ce sa te astepti de la unu care pescuie la pesti cat palma cu firu cat dejtu :lol:

Scrie răspuns