Nu te mira..mi se parea ca discutia e frumoasa pina o aparut unu',pesemne ce o tras prafuri pa nas si o luat-o pe aratura, evident nu-i vorba de tine ..Ca tu de felul tau nu esti nemernicTavi scrie:

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nu te mira..mi se parea ca discutia e frumoasa pina o aparut unu',pesemne ce o tras prafuri pa nas si o luat-o pe aratura, evident nu-i vorba de tine ..Ca tu de felul tau nu esti nemernicTavi scrie:
semlecangheorghe scrie:..Lansetele de serie st. croix care le-am avut m-au dezamagit la capitolul lansare, in special,respectiv la nenorocitele de bucle care le faceam in special cand firul era nou..:
Nu esti superspecializatZamfi scrie:Deci eu pescuiesc si cu serie si cu din alea modificate . Imi plac ambele "clase" .Oi fi bolnav?![]()
semlecangheorghe scrie:
..Lansetele de serie st. croix care le-am avut m-au dezamagit la capitolul lansare, in special,respectiv la nenorocitele de bucle care le faceam in special cand firul era nou..:
inca nu ai scapat de peruci ,
Da, ai dreptate ma ce prost pot sa fiu..aseara la Lidl tocmai indesau intr-un rastel linga casa niste Major Craft si Daiko, si in parcare un tzagan vindea pe sub mana niste Tailwalk da cast luate la promotie saptamana trecuta..Cum dreaq, da m-am incurcat io sa-mi comand taman din groapa cu noroi blankuri si alte chestii??Mai, mai..Am inteles ca traiesc unii din asta , sau ca fac un ban in plus , da de cand exista Major Craft , Tailwalk , Daiko , Gun Craft , Palms , si chiar Daiwa and Shimano optiunile JDM , cred ca rodbuildingu ii nitel supravalorat , nu contest faptu ca destule bete via USA is aiurea , insa ii o intreaga padure de bete in Japan , clasa medie , la care ii tot mai greu sa le gasesti probleme de functionalitate evidente .