Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kiske13
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de kiske13 » 13 Mai 2014, 17:42

Cum zici tu king, daca se cere o aberatie, sunt curios cine-si da numele, doar pentru banii clientului!?

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 13 Mai 2014, 20:30

mini_mic scrie:...
Imi place. E custom . Clientul o sa stie ca a fost facuta pt el intrucat s-a muncit mult si cu pasiune la ea. Felicitari si cat mai multe idei pt lansete custom.
:lol: :lol: Ce va mai place sa mai trageti cate un perdaf nu spui cui... persoana importanta...asa... tangential... pentru ca tot veni vorba! Ca pe vremea pionierilor, la gazeta de perete... Daca-i la "ASA NU" atunci musai ca a gresit cu ceva si merita o subtirica peste koor cand trecem pe langa el... :roll:

Ai vazut o poza si gataaaaa! Bravo rod-builderului! traiasca! Aviz amatorilor si impostorilor! Asa se face treaba, nu cum o faceti voi! Vedem o poza cu o lanseta fotografiata de la spate (Aaaa! acolo a ales mesterul sa-si puna logo-ul), cu un maner superb lucrat, cu un matisaj ornamental impecabil (cel putin asa se vede de la distanta asta :mrgreen: ). Si suntem SIGURI dar SIGURI ca lanseta e impecabila din toate punctele de vedere. Hmmm... asa sa fie oare?

Cum sunt puse inelele? de ce e reductia din 3 si nu din 4? sau din 4 si nu din 3? cate inele si de care? care-i distanta pana la primul inel? si chiar! are si inele pe ea? ca de aici nu se vede! :mrgreen:
De ce Torzite? A meritat sau e doar un moft pentru un client "bazat" care vrea ultima fitza? De ce m-am incapatanat eu, rod-builderul, sa pun inele super usoare pe o lanseta medium? inele care au un insert pe care poti sa-l lasi mostenire si o rama cu care tre' sa te porti ca si cu moastele Sfintei Parascheva... Ar fi util sa stim chestiile astea ca clienti, sau nu?

Iarta-ma ULK, nu am nici o treaba cu lucrarea ta! imi place FOARTE MULT ce vad in poza - desi chestia cu ergonomia care vorbeste singura... am mari dubii in privinta asta.

Eu am vrut doar sa subliniez cum ne autoimpunem niste tipare mentale si incercam sa emitem ierarhii pe baza unor jumatati de informatii. Si, de ce nu, sa catalogam drept junk niste informatii care de multe ori contin valoare, doar pentru ca vin dintr-o anumita sursa ... care nu e tocmai kosher in momentul asta!
Ati sesizat cumva ca singurii care dau informatii pe topicul asta sunt Ene si Kingofbeasts? In rest... poze frumoase! Foarte frumoase! :lol:
Succes la cumparaturi!

LE: @Doru Voican: treaba aia in care incerci sa-i explici lui octaviao cat de fraer a fost ca apus botu' (scuze,. am citat din memorie :mrgreen: ) e slaba rau... :wink:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 13 Mai 2014, 22:25

tavistan scrie:
Imi place. E custom . Clientul o sa stie ca a fost facuta pt el intrucat s-a muncit mult si cu pasiune la ea. Felicitari si cat mai multe idei pt lansete custom.
:lol: :lol: Ce va mai place sa mai trageti cate un perdaf nu spui cui... persoana importanta...asa... tangential... pentru ca tot veni vorba! Ca pe vremea pionierilor, la gazeta de perete... Daca-i la "ASA NU" atunci musai ca a gresit cu ceva si merita o subtirica peste koor cand trecem pe langa el... :roll:

Ai vazut o poza si gataaaaa! Bravo rod-builderului! traiasca! Aviz amatorilor si impostorilor! Asa se face treaba, nu cum o faceti voi! Vedem o poza cu o lanseta fotografiata de la spate (Aaaa! acolo a ales mesterul sa-si puna logo-ul), cu un maner superb lucrat, cu un matisaj ornamental impecabil (cel putin asa se vede de la distanta asta :mrgreen: ). Si suntem SIGURI dar SIGURI ca lanseta e impecabila din toate punctele de vedere. Hmmm... asa sa fie oare?

Cum sunt puse inelele? de ce e reductia din 3 si nu din 4? sau din 4 si nu din 3? cate inele si de care? care-i distanta pana la primul inel? si chiar! are si inele pe ea? ca de aici nu se vede! :mrgreen:
De ce Torzite? A meritat sau e doar un moft pentru un client "bazat" care vrea ultima fitza? De ce m-am incapatanat eu, rod-builderul, sa pun inele super usoare pe o lanseta medium? inele care au un insert pe care poti sa-l lasi mostenire si o rama cu care tre' sa te porti ca si cu moastele Sfintei Parascheva... Ar fi util sa stim chestiile astea ca clienti, sau nu?

Iarta-ma ULK, nu am nici o treaba cu lucrarea ta! imi place FOARTE MULT ce vad in poza - desi chestia cu ergonomia care vorbeste singura... am mari dubii in privinta asta.

Eu am vrut doar sa subliniez cum ne autoimpunem niste tipare mentale si incercam sa emitem ierarhii pe baza unor jumatati de informatii. Si, de ce nu, sa catalogam drept junk niste informatii care de multe ori contin valoare, doar pentru ca vin dintr-o anumita sursa ... care nu e tocmai kosher in momentul asta!
Ati sesizat cumva ca singurii care dau informatii pe topicul asta sunt Ene si Kingofbeasts? In rest... poze frumoase! Foarte frumoase! :lol:
Succes la cumparaturi!

LE: @Doru Voican: treaba aia in care incerci sa-i explici lui octaviao cat de fraer a fost ca apus botu' (scuze,. am citat din memorie :mrgreen: ) e slaba rau... :wink:
Am spus ca-mi place, ce-i gresit ? Conceptul de lansete "gandite" mi se pare senzational. Daca nu le vedeam ziceam ca aceste lansete "gandite" sunt cine stie ce cugetari intense care izvorasc de undeva din constiinta universala. Mai lasati-ma cu abureala asta. Daca trec peste faptul ca mi-e jena sa fiu penibil si imi pun ambitia, cred ca fac si eu lansete custom, intrucat pozitionarea unor inele nu-i vreo chestie ezoterica asa cum vor unii sa para. Insa asta numai in cazul in care custom inseamna sa stii sa pozitionezi niste inele si o mandrina, ceea ce mi se pare cam putin la nivelul la care se vrea sa fie fenomenul. Termenul custom ar trebui sa nu faca compromisuri la nimic. Doar un carpaci ar incerca sa spuna ca el face bine dar nu face frumos. Va invit sa priviti o lanseta premium de fly din bambus, oare este si estetica ?

2. Kingofbeasts am si eu o intrebare, pe care sper sa o gasesti ca fiind pusa in spirit constructiv- De ce toate lansetele tale au acelasi tipar ? Se pretez montajul oricarui blank sub acelasi tipar ?
Obiectiv: 8,1 kg !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 13 Mai 2014, 22:43

tavistan scrie: Ati sesizat cumva ca singurii care dau informatii pe topicul asta sunt Ene si Kingofbeasts? In rest... poze frumoase! Foarte frumoase! :lol:
:
Oare de ce e asa ? Poate ca uni nu doresc sa le fie ,,apreciata " munca de ,, ochiul ager si critic al ,,cunoscatorilor '' " . Eu consider ca nu merita sa dai ,, mura in gura " diverselor persoane care nu aduc nimic constructiv in discutie , care stiu doar sa critice fara sa se gindeasca ca cineva ( beneficiarul ) are anumite gusturi , preferinte si optiuni personale .
Generalizare exemplificativa
Forumist - ,,E naspa cutare sau cutare lucru pe lanseta ta " ,, Habar nu ai cum se face .... etc , etc "
Rb - ,, E facuta cu aia si aia de cea mai buna calitate ...... etc etc si alte o mie de argumente "

De ce sa dai informatii si sa scoti omul din bezna lui ? Raspunsul scurt si la obiect ar trebu sa fie : Nu iti place ? Traieste cu asta ! Atita timp cit Beneficiarul e Multumit si jucareaua CORECT LUCRATA parerea ta NU CONTEAZA ! E Custom sa placa in principal beneficiarului nu tuturor pescarilor.

Oare citi critica pe aici din invidie , din interes sau pur si simplu din antipatie ? Citi critica in cunostinta de cauza ?
Cind vom vedea un moderator care deschide un topic CEL MAI ANTIPATIC RODBUILDER PENTRU MINE ?
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 13 Mai 2014, 23:12

:) nu trebuie sa fii moderator sa deschizi topicul propus, daca esti ironic cred ca m-am justificat deja de 3-4 ori in acel topic, nu mai are rost sa ma repet si aici :)

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 13 Mai 2014, 23:14

mini_mic scrie: Termenul custom ar trebui sa nu faca compromisuri la nimic. Doar un carpaci ar incerca sa spuna ca el face bine dar nu face frumos. Va invit sa priviti o lanseta premium de fly din bambus, oare este si estetica ?
in ton cu ce ai scris tu intreb si eu :
Daca vezi chestia asta: cum o percepi arta sau nu ? e frumoasa sau nu ?

Imagine

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 13 Mai 2014, 23:23

johnnybravo scrie::) nu trebuie sa fii moderator sa deschizi topicul propus, daca esti ironic cred ca m-am justificat deja de 3-4 ori in acel topic, nu mai are rost sa ma repet si aici :)
Scuze ! a fost o rautate inutila :oops: . te rog modifica cuvintul MODERATOR cu FORUMIST . Sau daca crezi ca e mai bine sterge toata partea cu topicul buclucas .
MS

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 13 Mai 2014, 23:33

mini_mic scrie:
tavistan scrie:... Va invit sa priviti o lanseta premium de fly din bambus, oare este si estetica ?

...
Da' tu ce parere ai, este si estetica?
2. Kingofbeasts am si eu o intrebare, pe care sper sa o gasesti ca fiind pusa in spirit constructiv- De ce toate lansetele tale au acelasi tipar ? Se pretez montajul oricarui blank sub acelasi tipar ?
Tu ai idee ce intrebare de ageamiu ai pus? :shock: Daca le vezi negre inseamna ca-s la fel, asa-i? :lol1:

Grey-Wolf, nu trebuie nimeni sa desconspire daca nu vrea ... Si stii bine ce am vrut sa spun, lansetele tale spun asta; :wink: Lansetele tale sunt austere... sunt ...miez. Chestia care ma deranjeaza este ca sunt totusi oameni care dau din casa si pentru o greseala sunt pusi la stalpul infamiei. Nu sunt frate buni de nimica! De ce? Pentru ca lipsesc saibele de pe lanseta! Ia uite dom'le ce ma pune asta sa cumpar! De parca cumperi prin tragere la sorti! Dom'le, custom nu e ce crezi tu! Custom e ce cred eu!

Dar in fond nici nu stiu de ce ma agit? Vorba lui king, fiecare client si fiecare rod-builder isi gaseste sufeltul pereche... :D

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 13 Mai 2014, 23:35

Ma intreb daca acest topic este pentru Lansete Custom ???? Am pus acum ceva zile doua poze cu o lanseta custom si raman impresionat de multe din postarile care au urmat dupa aceia. Sunt inscris pe forumuri de afara si credeti-ma nu am vazut niciodata ceea ce vad aici.
Respectele mele pt userii care aduc ceva constructiv la acest forum. Mai sunt si altii care trebuiesc ignorati. Fiecare padure are uscaturile ei.

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 13 Mai 2014, 23:38

grey-wolf scrie:
mini_mic scrie: Termenul custom ar trebui sa nu faca compromisuri la nimic. Doar un carpaci ar incerca sa spuna ca el face bine dar nu face frumos. Va invit sa priviti o lanseta premium de fly din bambus, oare este si estetica ?
in ton cu ce ai scris tu intreb si eu :
Daca vezi chestia asta: cum o percepi arta sau nu ? e frumoasa sau nu ?

Imagine
Desi in pictura apare o rubensiana, tabloul e al lui Picasso. Ma rog, stiu si cine e dezbracata, insa nu suntem aici sa mimam eruditia cum o fac altii vorbind despre lansete custom. E arta, evident. Este expusa public si are circulatie, de fapt astea sunt si principalele conditii pt ca o lucrare sa fie considerata arta.
Obiectiv: 8,1 kg !

Scrie răspuns