Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tavistan
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de tavistan » 13 Mai 2014, 23:49

mini_mic scrie:... Este expusa public si are circulatie, de fapt astea sunt si principalele conditii pt ca o lucrare sa fie considerata arta.
:lol: :lol: :lol: Spune-i asta unei koorve de pe centura... O sa fie flatata! :lol1: :lol1: :lol1:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 13 Mai 2014, 23:54

tavistan scrie: Tu ai idee ce intrebare de ageamiu ai pus? :shock: Daca le vezi negre inseamna ca-s la fel, asa-i? :lol1:
Ca sa fiu la fel de spiritual iti raspund ca mai are si lansete roz facute. Ma refeream la faptul ca face doar split si ca pare a fi aceeasi distanta intre mandrina si butt.
Obiectiv: 8,1 kg !

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 14 Mai 2014, 00:03

tavistan scrie:
mini_mic scrie:... Este expusa public si are circulatie, de fapt astea sunt si principalele conditii pt ca o lucrare sa fie considerata arta.
:lol: :lol: :lol: Spune-i asta unei koorve de pe centura... O sa fie flatata! :lol1: :lol1: :lol1:
Amuzant, da, insa asa este cum am spus eu, daca nu ma crezi documenteaza-te. Ca sa-ti continui gluma ( pe principiul ca rasul e mereu bun ) cred ca o arzi abstinent de ceva vreme daca ti s-a dus gandul direct la koorve :D . Sa-mi fie cu pardon, sper sa nu te superi. :roll:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 14 Mai 2014, 00:07

Nu mi-ai raspuns la intrebarea pe care ai pus-o: cum e cu lansetele de bambus, sunt estetice au ba? Dup-aia promit sa ma retrag din episodul asta al discutiei ca nu ajungem nicaieri... Fiecare o tine pe alui ca gaia matzu'! :D
si nu m-am suparat... dar nu m-a dus gandul direct acolo, a trebuit sa scormonesc dupa el oleaca... cred ca-i semn de impotenta, mai degraba decat de abstinenta! :lol:

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 14 Mai 2014, 00:10

tavistan scrie:Nu mi-ai raspuns la intrebarea pe care ai pus-o: cum e cu lansetele de bambus, sunt estetice au ba? Dup-aia promit sa ma retrag din episodul asta al discutiei ca nu ajungem nicaieri... Fiecare o tine pe alui ca gaia matzu'! :D
si nu m-am suparat... dar nu m-a dus gandul direct acolo, a trebuit sa scormonesc dupa el oleaca... cred ca-i semn de impotenta, mai degraba decat de abstinenta! :lol:
:D :D :D Sa traiesti mult in cazul asta ! :D :D :D -
Terminand cu glumele, da mi se par estetice si mai ales stilate.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 14 Mai 2014, 00:11

Pace!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 14 Mai 2014, 00:16

tavistan

Nu e vorba doar de deconspirat , e vorba de ce sa luminezi un cap care ,,e bine" asa cum e in lumea lui. E atit de multa informatie in domeniu incit nu poti sa o ti ascunsa si sa spui ,, doar eu stiu sa fac asta " Totul e sa cauti si sa sti ce vrei . Lansetele mele sunt intr-adevar austere dar sunt asa cum vreau eu si singura fita de pe ele e LUPUL din butt ( ca e gravat pe fildes de morsa , elefant, alama sau etc pt ca mai urmeaza :wink: ) acolo e pus ,,sufletul meu " . Acolo e o bucata din mine !

Se da in cap la oameni pe motive de estetica , de gusturi .... lucruri relative . Pierdere de timp si energie irosita aiurea . Fiecare vede lucrurile in felul lui si intelegem customul in mod diferit . Unii inteleg prin custom doar lipit de componente si ajung la concluzia ca KR e de ca cat .......
Chiar asa : de ce ma agit ? :lol:

mini_mic
E intr-adevar Picasso . E arta , e o gramada de bani ........ si cu toate astea mie nu imi place ! Cam asa e si cu customul :lol:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 14 Mai 2014, 00:23

grey-wolf scrie:tavistan

Nu e vorba doar de deconspirat , e vorba de ce sa luminezi un cap care ,,e bine" asa cum e in lumea lui. E atit de multa informatie in domeniu incit nu poti sa o ti ascunsa si sa spui ,, doar eu stiu sa fac asta " Totul e sa cauti si sa sti ce vrei . Lansetele mele sunt intr-adevar austere dar sunt asa cum vreau eu si singura fita de pe ele e LUPUL din butt ( ca e gravat pe fildes de morsa , elefant, alama sau etc pt ca mai urmeaza :wink: ) acolo e pus ,,sufletul meu " . Acolo e o bucata din mine !
Fara vreo urma de ironie spun ca as fi cumparat fara ezitare lanseta care are manerul din dopuri de pluta ori mi-ar fi fost draga sa fie facuta pt mine. La fel SVF imi place ce lucreaza. Poate nu-i iese marbling, dar ii ies grip uri si but uri unice facute cu munca si pasiune. Eu cred ca omul ala daca lucreaza asa ceva manual, stie sa puna si inelele pe lanseta.
Pace !

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Mai 2014, 00:36

mini_mic scrie:2. Kingofbeasts am si eu o intrebare, pe care sper sa o gasesti ca fiind pusa in spirit constructiv- De ce toate lansetele tale au acelasi tipar ? Se pretez montajul oricarui blank sub acelasi tipar ?
mini_mic scrie:Ca sa fiu la fel de spiritual iti raspund ca mai are si lansete roz facute. Ma refeream la faptul ca face doar split si ca pare a fi aceeasi distanta intre mandrina si butt.
Daca alaturam cele doua citate de mai sus devine evident spiritul "constructiv" .
Dincolo de asta, ceea ce vezi nu reprezinta toate lansetele mele si chiar daca ar fi asa , analizandu-le pe cele expuse, un ochi format ar putea sa observe ca nu e acelasi tipar. De ce split grip si nu full grip ? E simplu pentru ca recomad asta ;) De ce recomand ? si mai simplu iar raspunsul se afla la sectiunea potrivita pe site-ul meu explicat in cuvinte si cu poze ca sa inteleaga si cei pentru care doar fotografiile surprind esenta a ceea ce inseamna custom. De ce ma asculta cei carora le recomand? Ei bine asta ar trebui sa-i intrebi pe ei :wink:
Daca pentru tine 26 cm si 33 cm reprezinta aceeasi distanta.... ei bine, in cazul asta, orice comentariu e de prisos.
De ce roz? poate pentru ca sunt putin pervers :twisted: poate pentru ca am vrut o pata de culoare sau, poate ca asa am considerat eu ca s-ar potrivi celei care o va utiliza. :P :wink: (asta daca vorbesti de lanseta inclusa in galeria foto pentru ca daca vorbesti de cealalta , ei bine aia e rezervata doar pentru curiosi intru descretirea fruntilor :mrgreen: )
Si ca sa inchei tot in spirit constructiv , impreuna vom mai discuta despre lanste custom doar daca :
mini_mic scrie: Daca trec peste faptul ca mi-e jena sa fiu penibil si imi pun ambitia, cred ca fac si eu lansete custom
Asta presupunand faptul ca pana atunci o sa-ti treaca oftica pe motivul ca te-am taxat la faza cu mandrina custom oferita de serie pe unele lansete premium ale unui mare producator. In caz contrar motive de nod in papura poti gasi cate vrei si la mine pe site (care apropo inca e in lucru) asa ca n-ai decat sa le cauti cu spor. In felul asta ai acces si la informatia care sa te ajute sa treci peste jena :wink:

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 14 Mai 2014, 06:18

Prohibitia asta :lol1:
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Scrie răspuns