Faptul ca te-am taxat precum si modul in care am facut-o a fost ca sa-ti atrag discret atentia ca nu e tocmai ok modul in care ai intervenit in discutia respectiva cu atat mai mult cu cat in mod fortat ai vrut sa impingi discutia pe un teritoriu pe care nici macar nu-l stapanesti foarte bine.
Daca initial am apreciat modul in care ai inervenit pentru a-l sustine pe Nariman care prin rezultatul muncii sale ti-a produs bucurie , ulterior modul ostentativ in care ai trecut la afisarea pozelor pe un topic in care subiectul discutiei era altul decat prezentarea de lansete care isi are locul aici , pe acest topic, m-a facut sa reactionez . Una e sa spui public "ii multumesc lui cutare pentru lanseta pe care mi-a facut-o" , si alta e ca prin imagini si nu prin cuvinte sa transmiti un mesaj de genul "na bai prostilor , asa se face o lanseta custom, asta stie ba nu ca voi". Daca erai mai discret si puneai poza dupa care spuneai aia din poza 1 m-a costat atat si aia din poza 2 m-a costat atat , erai si on topic , iti atingeai si scopul de a omagia munca rodbuildrului si nici n-ar fi avut cineva treaba cu tine. La un astfel de mesaj altii te-au taxat mai direct si pe loc si singurul motiv pentru care nu am procedat si eu la fel a fost respectul pentru Nariman si munca lui pe care as fi atacat-o indirect si impotriva dorintei mele daca te taxam pe loc. Doar din acest motiv am amanat putin momentul in care sa-ti atrag atentia si tot din acest motiv am si facut-o atat de discret . Spre ghinionul tau subiectul cu mandrina camuflata ma pasioneaza si pe mine din considerente practice astfel incat, sunt la curent cu ceea ce ofera piata in materie de produse ergonomice asa ca , atunci cand prima poza prezenta o mandrina a carei origine o stiam din start, pur si simplu mi-a sarit in ochi ceea ce tu ai incercat sa prezinti ca fiind ceva ne mai vazut si ne mai intalnit.
Ca idee, baza mandrinelor de grafit e data de producatori din fabrica pe un anumit sablon, si aia o vei recunoaste imediat la orice mandrina customizata. Faptul ca o mandrina e ajustata, vopsita, decupata sau imbracata altfel de la builder la builder o face intr-adevar unica insa, baza de la care se pleaca e aceeasi. Sunt si mandrine construite de builderi de la zero (de cele mai multe ori cele de lemn sau din rasini si fibre) insa, ceea ce ai dorit sa prezinti ca fiind asa ceva (sau cel putin asa s-a perceput) , nu se incadra in categoria asta.
Ca sa n-o mai lungesc, intelegem toti entuziasmul mai ales ca era pe merit insa, nu prea ne plac insinuarile mai ales cand vin de la cineva care nu si-a facut lectiile temeinic inainte de a vorbi.
Sti ce am zis cand am auzit prima data pretul manoperei unei lansete custom?
Da' ce-i de aur?

n-as da atatia bani nici sa ma tai
Dupa ce am facut eu primele modificari si primele lanseta cap coada primul gand a fost
"Cum naiba lucra tipu' ala asa ieftin?

"
Cam asa e si aici ,
fiecare are dreptul la propria lui parere, dar ca sa nu fim taxati e bine sa stim ce vorbim nu sa vorbim ce stim