Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Musti
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de Musti » 12 Mai 2014, 21:54

semlecangheorghe scrie:Amu' io n-am inteles care echilibreaza mai bine o joarda de 7.6ft...split ori full grip..?? :?:
Iti raspund eu la dilema.
Da.
:D
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 12 Mai 2014, 23:00

la o ntrebare asa iexacta in care tipic smelcanic se ia in considerare doar lunjimea joardei altfel nu prea se poate raspunde :D ,
sau ma rog... nici chiar io n-as fi putu mai ghine... :D

ma... amu si io cre ca gheo a no are o dilema... , dar aia poate o fi de la ghemu de atza nghitit de care capat nu stie sa traga... :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Mai 2014, 23:16

Asta cum o fi?..Pe aceasi blank SCV de 7'6" Medium Power...care dupa mana mea NU este echilibrat de la mama lui si nu va da o lanseta bine echilibrata cu maner split minimal din pluta(la o lungime standard, pana sub cot sa zicem), mai ales nu cu inele din otel si fara adaos de greutate in butt...va da doar o scula mai usoara per ansamblu...dar care va necesita o mulineta mai grea decat ar fi cazul pentru puterea lui daca se folosesc componente mai grele(mai multe) pe zona de maner si binenteles inele de titan cu pastila Torzite(in cazul de fata).

Ergonomia TVS-ului vorbeste de la sine in poza..un DPS simplu(nici macar cu un hood preluat de la SK2) nu-l poate egala.

Cea cu gripuri de pluta va fi mai usor de montat( fiind manufacturate de un third party) si doar lipite pe blank...atat...munca putina si bla-bla mult.
Un builder pasionat adevarat nu se va plafona niciodata la lipit componente prefabricate de altii.

Labareala indeed...stiu. :oops:

Imagine

Dumitru, Musti ..doar lume selecta pe aici..welcome old boys :respekt:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 12 Mai 2014, 23:35

Da' ULK, contributia ta majora in afara de gasirea unei zone de echilibru la lanseta aia care-i? Ca eu vad componente cumparate si lipite... Foarte frumos dealtfel, nu pot decat sa te felicit... DAR fara suparare (daca se poate :mrgreen: ) vad in postarile tale din ultimul timp un ego un pic peste masura si o dorinta de-a dreptul compulsiva de a sublinia ca rod-builderul nu tre' sa fie un simplu lipitor de componente... E adevarat si nu chiar - totusi rodbuildingul asta nu e chiar o arta accesibila doar celor alesi... Apoi, in mod constant lansetele tale sunt la rubrica ASA DA si ale lui Cristi la ASA NU! Zau... nu se face! :wink:
Ia mai bine zi-ne si noua daca ramele la Torzitele astea se indoaie la fel de usor ca SIC-urile de pana acuma; sau le-ai menajat de teama ca nu le poti indrepta la loc... :mrgreen: Ca deh, e scumpe maica! :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Mai 2014, 23:42

Inafara de mandrina nu este nimic cumparat si lipit..
UlKustom Rods

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 12 Mai 2014, 23:48

:lol: OK, pe asta am luat-o; dar nu asta era esenta... :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Mai 2014, 23:49

Nu cred ca eu am inceput asa da si asa nu....ca ripostez asta e...patzasti.

Sunt aceasi titanuri ca si pana acum..si nu nu fortez sa rup inelele scumpe rau...dealtfel nu sunt asa de fragile precum se spune fii linsitit..inelele de orice material sa fie nu sunt facute sa reziste la socuri si lovituri..sunt facute sa le pescuiesti si te asigur ca fac fata la orice peste mai imbracat.

O sa te rog sa nu te mai ataci la postarile mele...nu ti le-am adresat tie.
UlKustom Rods

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Mai 2014, 00:02

Si cand aud ca cineva spune despre manerele split grip ca sunt o labareala, fara nici macar sa stie cine le-a introdus prima data, pe ce fel de blankuri si aplicatii..atunci nu ma abtin sa spun si eu cateceva...si tot eu sunt ala care ataca?

da RB-ul este o arta accesibila tutoror...absolut adevarat...dar unii din pacate o duc pe culmile bussiness-ului in numele functionalitatii( minimal cu lucru cat mai putin, daca se poate)...si vorbind urat in aceasi timp despre restul ce nu sunt in aceasi concept cu el...Apai da-o draq de treaba ...normal ca se mai trezesc unii sa riposteze..:)
UlKustom Rods

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 13 Mai 2014, 00:17

Eu nu ma atac la postarile tale; doar ca postarile tale odata aveau o alta tinuta dupa parerea mea... si e pacat! Si ramele alea de titan prea se indoaie, da-le dreaq! :mrgreen: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 13 Mai 2014, 00:29

Te autosesizezi doar ;).

Nu am nimic cu nimeni nici acum te asigur..pana nu ma simt atins de guru care se contrazice singur de n ori...in functie de cum bate vantul :)

Da, recunosc, vreau cu postarile mele sa arat ca mai exista si altii care stiu despre ce vorbesc si cu ce se mananca constructia unei lansete..simple,fara briz-briz doar bazat pe fuctionalitate maxima( mult mai simplu de construit, mai ales daca e "ambalata" in multa gargara)..... dar in caz de nevoie si placuta ochiului si cu componente cu adavarat custom( lucru mult, bani putini, dar pasiune multa)......nu contest treaba altora, pana nu sunt contestat de repetate randuri.

Thats all. :respekt:
UlKustom Rods

Scrie răspuns