Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tavistan
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de tavistan » 11 Mai 2014, 16:12

@Doru Voican:
1. Nu-i lanseta mea;
2. Pune si tu un link cu ce consideri tu ca este maner demn de un rod builder, facut pe o mandrina DPSD si putem discuta;
3. Eu stiu ce manere lucreaza; stiu si cu ce stiu si cu cine le lucreaza - in manerul pe care tu il ridiculizezi fara sa-l fi tinut in mana sunt vreo 12-15$ doar materialul brut.... probabil bei sampanie foarte scumpa daca ti-a venit in minte comparatia...
4. Nu cred totusi ca esti casalot; ti-ar fi destul de greu sa tastezi atat de corect! :mrgreen: :respekt:

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 11 Mai 2014, 19:41

Pluta aia e mult mai densa si fara kit. Acuma fiecare cu maneru' lui, daca unora le plac alea facute din slapi, nu e musai sa le placa la toti. Mie imi place pluta, si mai ales pluta buna.
Ps: am vazut si manere facute din dopuri de sticla, si aratau mai bine decat multe manere din pluta folosite la lansete de serie pt. fitosi.
Urasc atarnatorii!

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 11 Mai 2014, 19:55

Corect! In manerul ala este pluta flor grade! Am vazut manerele inainte de a fi montate... Acuma cata pluta folosesti la un maner, daca pui un fore-grip lung pana la primul inel :lol: ... Chestie de gust! dar dpdv al calitatii materialului ... nu este nimic peste ce a pus Cristi acolo; asa ca sa dam Cezarului ce-i al Cezarului.
Apoi cine face manere de pluta stie: un maner subtire se face cu tot atata pluta ca unul gros, la aceeasi lungime... Ti se rupe sufletul cand vezi cata pluta faci efectiv praf ca sa scoti un maner minimal dar... asta este!

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 11 Mai 2014, 21:48

DORU VOICAN
Inteleg ca gusturile sunt diverse si din aceasta cauza de foarte multe ori vom avea diferentze pe anumite teme totusi este bine sa actuam cu mai mult bun simt . Eu nu stiu cat de mult il cunosti tu pe cel care mi-a facut lanseta si sincer am indoieli ca ai cunostinte reale despre cum lucreaza si despre materialele pe care le foloseste. Lanseta a fost facuta dupa cerintele mele si te asigur ca trebuie sa pescuiesti cu ea ca sa intelegi cu adevarat despre ce e vorba.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 11 Mai 2014, 21:58

octavio79 scrie:[...] trebuie sa pescuiesti cu ea ca sa intelegi cu adevarat despre ce e vorba.
Asta e esenta unei lansete, trebuie sa pescuiesti cu ea ;)
pentru ca lanseta e in primul rind o unealta , estetica ei vine abia pe ultimul loc dupa eficienta si ergonomie iar astea doua nu se vad in poze decat de catre un ochi avizat si, nici ala nu vede tot pentru ca, unele chestii trebuie pur si simplu sa le simti.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Mai 2014, 06:46

Daca mai tine mult prohibitia,conflictul din Ucraina o sa fie pepsi pa linga ce-i p-acilea..Am auzit ca la anu' o sa tina 3 luni,nu 2..doamne, nu ma lasa..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Mai 2014, 07:05

de cristian.ene » Sâm Apr 26, 2014 3:13 pm

Zice bine old_radu split gripurile sunt motive de labareala ,,artisitica,, briz brizuri si inelus, e insertii si acareturi care au rol de marketing si de luat ochii si nici o alta functie. Misto este ca apar tranduri cu imprimeuri leopard, colante si orice se poate adauga in zona goala ca sa adauge o semnificatie in plus lansetei.

Pana la urma cei care fac din asta o ,,arta,, sau un scop seamana cu firmele care produc blugi gauriti, franjurati si astupati cu petice sau alte zorzoane :lol: .

Pentru lansete scurte sub 7` ft si de putere mica (sub medium 6-14lb) split gripul are sens mai ales pe blankuri bine echilibrate de la mama lor. Dar este doar o optiune estetica doar pentru ca trebuie sa maince multe guri care produc briz brizuri colorate in fel si chip care nu aduc nimic in afara de satisfacerea unor pasarici care isi au cuibul in ego.

Manerele full grip echilibreaza mai bine blankurile peste 7ft. -7`6``ft. de unde vad manerele full grip obligatorii(exceptii unele blankuri de 8`-8`6``ft foarte bine echilibrate plus ceva la end butt care sa mai adauge ceva greutate dar nu plumbi :wink: ).

Mesajde cristian.ene » Dum Mai 11, 2014 9:04 am

Tot un SCV dar Heavy de 8`6``ft.montat cu Fuji KR http://conceptcustomrods.ro/st-croix-sc ... #more-5353

stefanflorin,

Pretul lansetei custom a iesit putin sub pretul de lista care este de 420$ diferente la componete sunt inele de reductie care sunt KR Alconite si restul SIC Gunsmoke.Lanseta iesit mult mai usoara decat modele de serie(in plus 13.5g Elite si 29.5 Extreme) si montajul este diferit de KRul de fabrica. Lasneta este perfect echibrata de split gripul cu inserii de rubber cork care duc plus de greutate necesar unui blank de 7`6``ft. de putere medium.

Amu' io n-am inteles care echilibreaza mai bine o joarda de 7.6ft...split ori full grip..?? :?:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 12 Mai 2014, 19:14

octavio79 scrie:DORU VOICAN
Inteleg ca gusturile sunt diverse si din aceasta cauza de foarte multe ori vom avea diferentze pe anumite teme totusi este bine sa actuam cu mai mult bun simt . Eu nu stiu cat de mult il cunosti tu pe cel care mi-a facut lanseta si sincer am indoieli ca ai cunostinte reale despre cum lucreaza si despre materialele pe care le foloseste. Lanseta a fost facuta dupa cerintele mele si te asigur ca trebuie sa pescuiesti cu ea ca sa intelegi cu adevarat despre ce e vorba.
Mie imi place la lanseta dvs pluta de pe butt. Este de calitate. Insa e o chestie de gust cum ati spus. Gripurile sunt cam colturoase, cred ca nu stricau din ergonomia lansetei daca erau catusi de putin prelucrate. De matisaje nu putem sa vorbim intrucat nu se vad, insa sunt sigur ca nu au spirele departate. Dar puteti verfica lucrul acesta si eventual daca doriti sa ne impartasiti. Una peste alta blank ul este ok, iar la lanseta s-a muncit mult pe o durata de 1 sau maxim 2 zile dupa felul componentelor si a complexitatii lucrarii. Vorbesc de munca efectiva nu de discutiile cu clientul.
Obiectiv: 8,1 kg !

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 12 Mai 2014, 20:11

mini_mic scrie:
octavio79 scrie:DORU VOICAN
Inteleg ca gusturile sunt diverse si din aceasta cauza de foarte multe ori vom avea diferentze pe anumite teme totusi este bine sa actuam cu mai mult bun simt . Eu nu stiu cat de mult il cunosti tu a care mi-a facut lanseta si sincer am indoieli ca ai cunostinte reale despre cum lucreaza si despre materialele pe care le foloseste. Lanseta a fost facuta dupa cerintele mele si te asigur ca trebuie sa pescuiesti cu ea ca sa intelegi cu adevarat despre ce e vorba.
Mie imi place la lanseta dvs pluta de pe butt. Este de calitate. Insa e o chestie de gust cum ati spus. Gripurile sunt cam colturoase, cred ca nu stricau din ergonomia lansetei daca erau catusi de putin prelucrate. De matisaje nu putem sa vorbim intrucat nu se vad, insa sunt sigur ca nu au spirele departate. Dar puteti verfica lucrul acesta si eventual daca doriti sa ne impartasiti. Una peste alta blank ul este ok, iar la lanseta s-a muncit mult pe o durata de 1 sau maxim 2 zile dupa felul componentelor si a complexitatii lucrarii. Vorbesc de munca efectiva nu de discutiile cu clientul.
Gasesti detalii si mai multe poze cu aceasta lanseta pe siteul lui Cristi Ene. Cand mi a ajuns lanseta mi a placut mai mult decat in pozele care le am primit inainte.Finisajele sunt excelente si designul pai e discutabil in functie de gust. Lanseta a fost construita dupa gustul meu si la greutate este f usoara , are 106gr aprox. Acum cei care sunt atrasi de mai multe piulite si zorzoane pe lansete nu au decat sa le comande asa.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Mai 2014, 21:07

octavio79 scrie: Lanseta a fost construita dupa gustul meu ......
Sa inteleg ca in ochii lui Ene, si tu esti un labar? :mrgreen:
cristian.ene scrie: split gripurile sunt motive de labareala ,,artisitica,,
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns