Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de cristian.ene » 30 Apr 2014, 13:36

Am vazut ca la managementul firului numai informatii tehnice si valoarease de genul aici la noi unele zboara mai repede ca altele va asiguram ca asa este din mai multe surse. Nu sunt modificari de gravitatie, camp magnetic si vantul a suflat moderat testele sau facut stiintific si in conditii obiective.

Cei care pana cum s-au priceput bine la galerie si pupat umed in zone imbietoare s-au vaporizat in zona crepusculara a netului.

deh e greu cand ai 2 neuroni si trebuie sa-i muncesti sa produca macar o idee care sa fie valida :D .

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 30 Apr 2014, 16:34

cristian.ene scrie:crystianoo,

daca tot te-ai bagat in discutie si tragi concluzii abrupte trimite-ne datele pe care le-am cerut si numele marelui rodbuider care a insirat KR pe blank asta daca ai barbatia care o arati in afirmatiile denigratoare la adresa unui montaj pe care nu il intelegi si ai primit un fake :lol: .

Cam asa se porta barbatii astia cand e vorba de TR/ K2 rupte tac malc sa nu supere pe cine nu trebuie. Si tot asa cand e vorba sa caute o ruleta se fac ca au treaba :D

king,

ai facut o paralele prea soft cu avantajele la 4-5 CP problema este ca primesti cu totul altceva cu inele KR primesti alt sasiu si suspensii , este diferenta intre un Logan si o masina sport adica in primul rand control superioar al lansetei, firului si nalucii.
Ene,
Am scris ca voi privii topicul ca spectator,de ce insisti in prostie?ti-am mai spus ca nu am timp sa stau sa iti fac tie masuratori,lanseta e impecabila,cel care mi-a montat lanseta chiar este un mare rodbuilder in comparatie cu tine care vorbesti mult si faci nimic,daca vrei sa afli daca sunt barbat sa stii ca te las sa ma pipai unde vrei tu :D ,nu ti-o cauta cu mine ca nu vrei sa stii ce imi poate kielea :D Nu trebuie sa-ti dau tie explicatii ce si cum,daca te tine kelia :D vino sa probam teoria,tu vino cu orice bat pana in 7,6 montat cu ce concept vrei tu si eu vin cu ultrambx de 7' montat cu Y si vedem care lanseaza mai departe cu aceiasi greutate,atunci iti pot arata si barbatia mea :D asta daca mai iti doresti...Pffffff...

PS Inca o data iti zic,nu am facut decat sa-mi exprim parerea,nu ma tachina tu ca nu ma cunosti si sincer nu ti-ai dorii :fluch
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

Doru Voican
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Doru Voican » 30 Apr 2014, 17:56

Continuand in stilul asta o sa customizezi doar pomi de iarna, nu lansete. Nu degeaba esti la coada clasamentului. Tu vrei sa faci lansete cum vrei tu nu cum vrea clientul. De parca tu il platesti, nu el pe tine. :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Apr 2014, 18:22

Ene a scris..
Testele le-ai facut se pare ochiometric ,
]

Lasa ca tu cand ai gasit la nush ce ultralight ca arunca de la trei sferturi da gram peste limita superioara ai avut la dispozitie o baza de date a unui satelit militar american deviat momentan de pe orbita ca sa iti masoare tie..sfertu' ala de gram.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 30 Apr 2014, 21:19

Ba, Gigi... ai uneori niste sclipiri....de ma fac sa zambesc.... Uneori am zis, nu ti-o lua in cap :P

@ursule, lasa-l, ma :lol: .....calm, maine te vreau "limpede"
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Apr 2014, 21:22

Bine ...'ba''.... :D

.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 30 Apr 2014, 21:51

Rodbuilderi locali ,,luminati,, si pescari tontovani au o clarviziune despre strategia Fuji de a vinde inele KR ep care o considera pe drept omiscare oculta care vrea

1. Ca pescarii sa prinda mai putin peste oriunde in lume ceea ce e bine pentru pesti si ecosistem

2. Sa fie un fel de eco taxa pentru ca primesc inele mai mici si mai usoare la un pret mai mare

3. Fuji vrea sa saboteze performanta pescuitului pentru a salva mai multe specii periclitate de pe tot globul si in final sa educe instinctele barbare producand inele din ce in ce mai mici ,mai usoare si mai scumpe incat pescarii sa prinda din ce in ce mai putin peste sau sa nu isi permita acest ,,sport,, de lux

Miscare are sanse de succes pentru ca si alte firme produc inele dupa acelasi principiu adica sa arunce cat mai putin posibil. Inelele KR au si fost copiate de firme chinezesti si amplasate pe lansete de buget asa ca planul de a prinde cat mai putini pesti este pe cale sa se realizeze al nivelul maselor mai repede decat se asteptau iluminatii.

Dupa realizarea partiala a acestor scopuri ecologice producatorul Fuji se va transforma intr-o organizatie de genul Greenpeace care sa militeze pentru ocrotire totala a pestilor si eradicare actului barbar al pescuitului.

Vor fi vizati ca cei mai periculosi teroristi ai pestilor acei pescari sau rodbuideri care au inele cu diametre mari arunca departe si pot fi periculos de eficienti. Exista zvonuri ca unii rodbuideri au facut stocuri mari de inele din vechile generatii pentru a construi lansete capabile sa omoare in continuare un numar semnificativ de pesti.

Va fi o lupta titanica intre gigantul Fuji care are planuri conspirative si ultimii haiduci ai pescuitului care vor inelul mare cat ochiul de peste :wink:

Ca tot sunt la moda sondajele eu propun un pariu simplu care sa aiba o singura optiune Fuji KR sau Haiduci lui Inel Mare :D

Daca sondajele vor arata ca pescarii vor sa se intoarca la epoca ineleor mari si cat mai mari se pot face petitii online si daca nu au efect se poate trece la proteste de strada, pe lacuri rauri,braconaj indecent ,perversiuni cu pesti si orice cale prin care instinctele pescaresti sa fie dezlantuite incat Fuji sa renunte la planul ocult de micsora inele.

Voi cu cine votati/ tineti/ admirati Start Vot :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Mai 2014, 06:16

Ene io ti-o zic fara mijto....du-te la pescuit.. :wink:

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 01 Mai 2014, 20:58

Jiji... si io ti-o zic fara mijto... , invata sa pescuiesti ! :D

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 02 Mai 2014, 20:48

cristian.ene scrie:
...

1.Inelul KL-H 25 nu avea ce sa caute pe acel blank TR un inel KL- H20 este absolut suficient pentru fire textile pana la 0.18mm. KL-H 25 are sens foar pentru fire mono mai groase de 0.18mm.

...
Salut, tocmai ma gandeam la un bat M/MH cu inelare KR, eu la bete de puterea asta folosesc fire mai groase de 0.18mm pe "masurate" nu pe ce scrie pe ele, de asemenea folosesc si mono de 0.25mm.

Sa inteleg ca inelarea unei lansete cu KR impune si folosirea de fire mai subtiri? Sau se ineleaza diferit daca eu vreau sa folosesc fir mai gros/monofilament?

Scrie răspuns