Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de cristian.ene » 25 Apr 2014, 06:23

Si articolul despre testele facute impreuna cu Eugen German http://conceptcustomrods.ro/eugen-germa ... r-fuji-kr/

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Apr 2014, 06:43

Dumnezaule...pina amu' am pescuit in evu' mediu intunecat(new concept guide)al inelelor si de amu' inainte am intrat in epoca renascentista(KR)...sa-mi trag una..Ce sa zici atunci de alte inelari ,anterioare new concept..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 25 Apr 2014, 07:06

Poti sa si insisti daca iti place, spor :D

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 25 Apr 2014, 07:23

Intunecimea dumneavoastra ati folosit inele Fuji KR spinning ca sa va lansati in dezbateri atat de profunde despre evul meu intunecat ?

Sfat curativ :wink: daca iti tragi mai multe nu doar una este posibil sa incepi sa si gandesti.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Apr 2014, 08:56

Ai mah..Cristi,nu stii da gluma? :D Ma amuzam doar ,cum naiba de o reusit E.G. atatea locuri fruntase in competitii fara kr -uri??

Si ma pregateam sa citesc neste chestii absolut senzationale despre ''testele'' facute la inceputul anului pe malurile alea pline de vegetatie (ciudat pomu' din spatele tau era tuns de crengi,pina sus),cat si vegetatia din apa..N-am reusit sa inteleg profunda legatura intre inelele kr si pomu' ala tuns,si nu mi-e rusine sa recunosc asta..la fel cum nu inteleg ce test e ala in conditiile ideale din poza ta..vanticel slabutz,soare..cald..malu' proaspat curatzat..pescuit in mal..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 25 Apr 2014, 09:13

Bre Jijijiji! Alea-s si mai norocoase... betele adica, ca de tine nu mai vorbesc... Stii cum se zice: KK pe batz... Noah, KR e pe aproape! :lol: :lol:
Lasand gluma, te plictisesti asa-i? :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 25 Apr 2014, 10:51

ma vad nevoit sa va teleportez in timp (asa, ca sa va mai treaca plictisul :P) la vechiile discutii despre kr si prezentarea in imagini a diferentelor dintre sisteme.
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 50#p370178
Sute daca nu chiar mii de teste am facut de ataunci pe diverse echipari KR si in toate cazurile sistemul s-a dovedit superior. Totul e sa fie bine aplicat conceptul la fiecare combo in parte .
La KR inca se mai lucreaza si probabil la anu' sau in cel mult 2 ani, vor apare ori completari la seriile existente ori o noua linie de inele pe 2 picioare pentru aplicatii de la MH la XH. :wink:

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 25 Apr 2014, 15:45

Gigi eu zic sa-ti mai tragi mai multe pentru ca nu e de ajuns :D dar nu cred sa fie sanse

Vezi in articolul scris de Eugen ca sunt zone cu multa vegetatie si cracile taiate sunt in apa. Am mai avut o partida de pescuit pe un lac pe vant foarte puternic si inca una langa Gostilele de la care am facut foarte putine poze.

Am inteles ca doar un reportaj cu zeci de poze ar fi multumitor ca sa intelegi ceva simplu.

Gigi e lucrile stau simplu, pe aici la Bucuresti se pescuia cu lansete moderne(americane) cu mai mult de 20-25 de ani isi lansetele erau de atunci tunate cu cea se gasea atunci mai bun in materie de inele.

Este normal ca tu si ceilati aradeni sa aveti complexe cu o aparitie recenta in lumea pescuitului de rapitor dar dublata cu o mandrie exagerata care trebuie mereu safisata si clamata oriunde si oricat.

Nu trebuie sa urle complexul provincial cu 3 guri si atata frustrare, au inteles toti ca nu ai vindecare.

Amotricus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Amotricus » 25 Apr 2014, 19:18

Domnu' Ene, stai prost cu gramatica sau ai tastatura defecta ?

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 25 Apr 2014, 19:23

poate lasati si voi intepaturile fara sens si ma ajutati si pe mine sa-mi gasesc blank :)
http://www.rapitori.ro/forum/recomandar ... 30732.html

Scrie răspuns