Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- vampyru_a1
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
sunt unii care scriu in acest topic fara sa aiba vreo treba cu lansetele custom sau macar sa fi inelat vreodata niste inele la o lanseta .
saracii de ei isi cumpara lansete custom ,dar lanseta aia a fost custom ptr altcineva (,,grigore, vasile sau ion '' ),dar ei sunt fani z, y, sau z, pt. ca ...... .
saracii de ei isi cumpara lansete custom ,dar lanseta aia a fost custom ptr altcineva (,,grigore, vasile sau ion '' ),dar ei sunt fani z, y, sau z, pt. ca ...... .
- semlecangheorghe
- veteran
cristian.ene scrie:Andronic mai bine taceai si mai pileai ceva
Ene,io zic mai bine sa iesi mai des la pescuit si mai putin la ''teste''..o sa te surprinda rezultatele..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Viorel este un ingredient la micul tau dejun
?

-
- veteran
Ne cunostem de undeva ?de iti permiti stilul asta de cocalar
In plus ai o frustrare bolnaviciosa si un orizont ,,larg,,de argumente, dar ce sa ceri cand nu ai de unde.
In plus ai o frustrare bolnaviciosa si un orizont ,,larg,,de argumente, dar ce sa ceri cand nu ai de unde.
Ce v-a deranjat la intrebarea mea domnule ? Cocalar! Vai ce vocabular !
pescar particular
-
- utilizator constant
"de cristian.ene » Dum Apr 27, 2014 10:03 pm
Andronic mai bine taceai si mai pileai ceva
"
Ene cu atat poti sa vii ca si contra argumente ? Ia-ti pastilele si mai pilesteti tu creierii pana cand o sa poti sa porti un dialog civilizat , fara atacuri la persoana .
Andronic mai bine taceai si mai pileai ceva

Ene cu atat poti sa vii ca si contra argumente ? Ia-ti pastilele si mai pilesteti tu creierii pana cand o sa poti sa porti un dialog civilizat , fara atacuri la persoana .
-
- veteran
Viorel cred ca nu esti capabil sa intelegi sensuri si nuante, am vrut sa-l scot pe Andronic dintr-o situatie in care te bagi doar daca esti alcolizat definitiv.
Lucrurile sunt clare cu noile inele Fuji (KT) in afara de Andronic nu stiu alti rodbuilderi care plang dupa inele cu profil L , cam toti au trecut pe KT si sistemul KR.
Inele KT sunt folosite de toti rodbuiderii pentru ca au remediat probleme inelelor cu profil L (rezistenta, unghi fata de blank si fir care genera agatari ale firului si in multe cazuri inele si blankuri rupte )
Ai o relatie asa de intima cu Andronic incat sa-l aperi ca o closca? il duci la pescuit, aveti o relatie frumoasa ?
Andronic vorbeste la fel de competent despre inele KT la fel ca despre condusul masinilor adica nu are, nu conduce dar se pricepe.
Lucrurile sunt clare cu noile inele Fuji (KT) in afara de Andronic nu stiu alti rodbuilderi care plang dupa inele cu profil L , cam toti au trecut pe KT si sistemul KR.
Inele KT sunt folosite de toti rodbuiderii pentru ca au remediat probleme inelelor cu profil L (rezistenta, unghi fata de blank si fir care genera agatari ale firului si in multe cazuri inele si blankuri rupte )
Ai o relatie asa de intima cu Andronic incat sa-l aperi ca o closca? il duci la pescuit, aveti o relatie frumoasa ?
Andronic vorbeste la fel de competent despre inele KT la fel ca despre condusul masinilor adica nu are, nu conduce dar se pricepe.
nebunica fii atent!cristian.ene scrie:Viorel cred ca nu esti capabil sa intelegi sensuri si nuante, am vrut sa-l scot pe Andronic dintr-o situatie in care te bagi doar daca esti alcolizat definitiv.
vb mult si fara sens
si asa ca nuanta: poate vrei sa-i fac vreun spiral wrap in jurul capului cu o lanseta cand te-oi prinde pe snagov, ca vad ca-ti place mult lacul
pescar particular
-
- utilizator constant
Abarezi in continuare , am 2 lansete personale montate cu inele KR dar nu le consider atat de revolutionare , le vad intradevar mai bune pe lansetele de forta pentru ca au rama metalica mai solida .
Cand ne mai intalnim evita-ma de la mare distanta ca s-ar putea sa fiu alcoolizat si cine stie ...
Cand ne mai intalnim evita-ma de la mare distanta ca s-ar putea sa fiu alcoolizat si cine stie ...

- crapmaniacul
- veteran
Chiar nu stiu ce rost are sa aprofundati discutia pe latura asta pe care a intrat acum ... Multi pacatuim des trasferand emotional usor si prea lejer o discutie tehnica in contradictoriu catre laturi personale/persoane si nimeni nu castiga din treaba asta. Respectul il admiram la altii cand il vedem dar intre noi facem eforturi mici sa-l exersam mai des, pana ne intra in sange.
Pentru multi „spiningari” discutiile tehnice bine argumentate sunt cu mult mai interesante, dar destul de greu de gasit aici ptr ca nu sunt multi pescari experimentati care sa le poata produce si credibiliza. Balacarie poate face oricine, discutii tehnice pline de substanta doar foarte putini ...
Pentru multi „spiningari” discutiile tehnice bine argumentate sunt cu mult mai interesante, dar destul de greu de gasit aici ptr ca nu sunt multi pescari experimentati care sa le poata produce si credibiliza. Balacarie poate face oricine, discutii tehnice pline de substanta doar foarte putini ...