Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
crapmaniacul,
contributiile lui Andronic pe tema inelelor KR sunt nule pentru ca nu scrie in general nimic pentru ca are o suficienta de mamut.
A intrat pe topic doar enervat pentru ca ceva se schimba in jur si se simte depasit.
Ce face nu sunt argumente reale, sunt propriile subiectivisme aruncate in topic. Asa oricine poate sa spuna orice despre orice.
Inele KT sunt folosite de toti rodbuiderii locali pentru ca sunt mai bune decat cele cu profil L.
Sava, Udila Torescu, Julien, ULK, Vampiru si altii le folosesc preponderent si doar izolat inele L pentru cei nostalgici.
Cei cum sunt King sau Wolf lucreaza din cate am vazut doar cu inele Fuji KR.
contributiile lui Andronic pe tema inelelor KR sunt nule pentru ca nu scrie in general nimic pentru ca are o suficienta de mamut.
A intrat pe topic doar enervat pentru ca ceva se schimba in jur si se simte depasit.
Ce face nu sunt argumente reale, sunt propriile subiectivisme aruncate in topic. Asa oricine poate sa spuna orice despre orice.
Inele KT sunt folosite de toti rodbuiderii locali pentru ca sunt mai bune decat cele cu profil L.
Sava, Udila Torescu, Julien, ULK, Vampiru si altii le folosesc preponderent si doar izolat inele L pentru cei nostalgici.
Cei cum sunt King sau Wolf lucreaza din cate am vazut doar cu inele Fuji KR.
- crapmaniacul
- veteran
Domnilor veterani in spinning, eu am vrut numai sa subliniez ca dincolo de inelele cu profile mai noi sau mai vechi aparute in domeniu, folosite de unii sau altii din motive diverse, e de preferat sa evitati polemicile de acest tip (am patit-o in trecut si mi s-a acrit) si sa va canalizati eforturile si energiile creatoare pe lucruri si discutii aplicate si concrete din care noi astia multi si novici am avea cate ceva de bagat la cap. Sunt absolut convins ca fiecare in parte aveti foarte multe de spus in materie, nu mai trebuie sa demonstrati nimic nimanui si puteti aborda usor teme tehnice extrem de interesante si utile, dar va lasati antrenati emotional in nimicuri cateodata. Atat am avut de spus si scuze daca am deranjat cu ceva/pe cineva. 

-
- veteran
O varianta imbunatatita a mandrinei KSKSS16mm pe 2 blankuri UL http://conceptcustomrods.ro/imbunatatir ... a-kskss16/
- semlecangheorghe
- veteran
In teorie..in practica,nu sant nici ele perfecte,ca dealtfel nimic pe lumea asta..
..doar prilej pentru unii de a se lansa in teorii savante..Las varful lansetei in jos, dar firul se incurca in inele (desi sunt Fuji K). Ma uit cu groaza la peste, ma uit la lanseta care mai are putin si se rupe pe la al patrulea inel si tin cat pot de tare
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
o luati la scuturat aiurea.
sunt 100% de acord cu Andronic in ceea ce priveste rasucirea firului ,oricare ar fi el si indiferent de care si cate inele are lanseta, cand este vorba de mulinete.
in urma rasucirii, inevitabile de altfel , in axul lui apare si efectul secundar de infasurare, pe blank sau inele.
acuma..cat de tzugulan sa fii ca sa rupi un blank fiindca s-a infasurat firul pe el
sunt 100% de acord cu Andronic in ceea ce priveste rasucirea firului ,oricare ar fi el si indiferent de care si cate inele are lanseta, cand este vorba de mulinete.
in urma rasucirii, inevitabile de altfel , in axul lui apare si efectul secundar de infasurare, pe blank sau inele.
acuma..cat de tzugulan sa fii ca sa rupi un blank fiindca s-a infasurat firul pe el

- semlecangheorghe
- veteran
La casting nu se rasuceste
..in rest,prohibitie usoara..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Inele KT sunt folosite de toti rodbuiderii pentru ca au remediat probleme inelelor cu profil L (rezistenta, unghi fata de blank si fir care genera agatari ale firului si in multe cazuri inele si blankuri rupte )
@cristi.ene - afirmatiile tale sunt precum stirile unor televiziuni care umplu spatiul de emisie dar nu spun nimic real; vor sa inventeze ceva senzational dar au cazut in derizoriu inainte sa inceapa. Povestioarele tale sunt penibile ! In peste 30 de ani de utilizare nu am intalnit astfel de probleme cu inele tip L. Inele si blankuri rupte ???!!!
In alta ordine de idei - m-am lamurit : dupa modul in care te adresezi aradenilor si nu numai - esti neam de tarla !
@cristi.ene - afirmatiile tale sunt precum stirile unor televiziuni care umplu spatiul de emisie dar nu spun nimic real; vor sa inventeze ceva senzational dar au cazut in derizoriu inainte sa inceapa. Povestioarele tale sunt penibile ! In peste 30 de ani de utilizare nu am intalnit astfel de probleme cu inele tip L. Inele si blankuri rupte ???!!!
In alta ordine de idei - m-am lamurit : dupa modul in care te adresezi aradenilor si nu numai - esti neam de tarla !
Altii fac lansete custom in timpul cat voi va expunezi metafiziciile p-aci. Parerea mea e ca unii rodbuilderi mai bine s-ar concentra sa puna lansetele pe spin, si-apoi sa treaca la discutii exaustive despre te miri ce ( vorbesc din ce am vazut). Insa daca le pui pe spin rezista mai mult lansetele, ce greu e de ales intre a vinde si a fi profesionist.
. Oricum e multa intoxicare aici, am vazut asta de cand un domn pe care evit sa-l fac preopinentul meu intr-o discutie, sustinea ca unii fac manere de lansete. Cum ziceam...lanseta intai pe spin si-apoi alte discutii despre etc-uri si fiti mai decenti ca nu strica. Cand sari ca pantera si cazi ca balega nu prea mai ai credibilitate. 

Obiectiv: 8,1 kg !
inelele..pe...splin
@gigi .credeam ca-i de-nteles ca-i vorba de mulinete de spin,ale ce zici tu nu-i mulinete
prohibitie usoara la tati, la Dunare-i pe a.m.r.

@gigi .credeam ca-i de-nteles ca-i vorba de mulinete de spin,ale ce zici tu nu-i mulinete

prohibitie usoara la tati, la Dunare-i pe a.m.r.