Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de cristian.ene » 12 Apr 2014, 16:56

Am fost recent pe lacul Varlaam dupa salai dar m-am distrat cu stiuci si marlite. A fost o ocazie buna sa testez Phenix X10 si Daiwa Tatula

http://conceptcustomrods.ro/phenix-x10-altfel/

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 16 Apr 2014, 00:35

O completare pentru toata lumea dar si speciala pentru Gigi cel care pune sablonul pe blankuri si declara St.Croix sunt fast, punct si fara nuante.

Actiunea blankului SCV 7`ft MH , 2pc (TET) lanseta nr2. pe acelasi blank mi-a dar ocazia ca impreuna cu proprietarul lansetei sa facem cateva poze cu actiunea lansetei.

http://conceptcustomrods.ro/scv-blue-gr ... fara-mila/

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 16 Apr 2014, 00:54

Pentru amatorii de blankuri HM premium din 2 bucati Reglass are disponibila o noua serie de blankuri RXK mai puternice decat prima serie RXT.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Apr 2014, 07:01

cristian.ene scrie:O completare pentru toata lumea dar si speciala pentru Gigi cel care pune sablonul pe blankuri si declara St.Croix sunt fast, punct si fara nuante.

Actiunea blankului SCV 7`ft MH , 2pc (TET) lanseta nr2. pe acelasi blank mi-a dar ocazia ca impreuna cu proprietarul lansetei sa facem cateva poze cu actiunea lansetei.

http://conceptcustomrods.ro/scv-blue-gr ... fara-mila/

Irelevant testul ala al tau..Am retinut ca tot ce faci tu e ok..daca nu o faceai tu,sant sigur ca era ''peste limita declrata de producator'' si ''rigida''
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 16 Apr 2014, 11:08

Gigi, am vazut escecinciu' ala... adica alea .. ca erau mai multe! mah, e misto rau... il vreau! :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 17 Apr 2014, 23:24

exista vreun blank de Lamiglas care depaseste in calitati un SCV pt jigging?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Apr 2014, 07:01

tavistan scrie:Gigi, am vazut escecinciu' ala... adica alea .. ca erau mai multe! mah, e misto rau... il vreau! :lol:
Doctore ,mie imi place st.croix-urile de multa vreme..De pe vremea cand amicul Ene declara ca ''escecinciu''-rile sant prea rangoase,rigide etc..Mai vedeam pe la aradenii astia ai mei cate un sc 5 ,dadem de cateva ori cu el,trageam de el..mie imi placea foarte mult.Odata chiar am dat la Vladimirescu cu un sc5 model mai vechi,heavy...pfuaii o minunatie pentru glidere si gume mari.

Tot in categoria asta de pretz sant phenix-urile k2,cand pui mana pa ele ai senzatia ca sant facute din aer,rapide,agresive,aparent ranga dar e doar o impresie,revin ca fulgeru' nici nu stie jaloo ce lo curentat in falca..Si cica acuma sant impletite in 8 si nu se mai rup asa usor,ca nah megausurimea si megasenzitivitatea isi are fiecare pretul ei..

Apoi daca vrei un colosal raport pretz calitate sant mhx-urile highmodul si cele blend.Cele high modul sant la juma de pretz fata de 'escecinciu'-ri ,la senzitivitate unii posesori zic ca sant peste sc5-uri,si au actiuni foarte faine..Mie personal imi place la nebunie serie mag bass si spinnerbait.Mai stiu baietzi care pescuiesc cu spinjiguri,dar mie personal seria aia nu imi place asa mult ca si design..Asta iarna pescuiam pe Lipova cu gume mari pe fir de 20 lb,si am prins o zi cand stiucanele dadeau ciocane..Te rog sa ma crezi ca am incasat 2 ciocane de alea linga mal ,la picioarele mele de era sa fac infarct..efectiv simtzi cum bubuie blank-ul

Apoi din seria blend ,alea de cranck si flipinig sant o minunatie construite din diferite tipuri de grafit alese pentru portiuni diferite din blaank,chestie pt. care ,l firme concurente scoti o gramada da bani din jeb..Ala de cranck este asa de elastic si de puternic de nu-ti vine sa crezi cand arunci belyydoage,sau alte naluci ''ingrasate'' cu iel..Nu l-as da pe 10 fibre de sticla..in plus ,cand stiuca mananca maraita rau-simt in blank si cele mai mici atingeri.Da ,cumetrele astea de incinte au prostu' obicei ca dau scurte bobarnace ,de parca ar vrea sa stie ce-i cu chestia ce le zuruie pa la bot..momentu' trebe exploatatla maximum printr-o stopare imediata ,urmata de un dantz pa loc...Bobarnacul e atat de fin de nu-ti vine sa crezi,si totusi il simt in blanck cu toate ca pescuiesc cu fir de 30 lb..Cu ala de fliping,cand nu plimb Norizi pe la suprafata,duc gume cat palma la rasu' ...substratului pe capete grele(pt. Mures) si simt toate denivelarile,pomii si bolovanii..Baodata am dat si cu spinerbait pe el..

D-aia ma ummfla rasul cand vad gogosi da genu'---supradimensionat,subdimensionat,blanc consistent,nu se incarca ...corect..si alte bla,bla-uri..Ohh,ca daca nu era tampenia aasta de prohibitie eram io pe Mures ,nu la tastatura..Pina una alta ,ia o imagine cu un mhx mb 844 hm,pina intr-un oz-lanseta mea de salai capitali,si pentru iesirile la Dunare..

Imagine

Imagine
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 18 Apr 2014, 08:16

Naspa nailonu' de la usa... :mrgreen: :lol: :lol:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 18 Apr 2014, 22:06

Nu pot decat sa :lol: :lol: :lol: :lol: ... N-am mai intrat de mult pe forum :P . Gigi cred ca pana se termina prohibitia tre sa schimbi tastatura :respekt:

Si mie imi place la nebunie CB847-le :D... blankul meu preferat pt reactive la stiuca, si HM-SB812... asta merge la aproape orice pana in 20g :D.

MuskMd
veteran
veteran

proiect nou !

Mesaj de MuskMd » 22 Apr 2014, 20:17

pt ca am o lanseta care asteapta lac de peste 6 luni , si pt ca am un blank care asteapta conceptie si montaj tot cam de atunci m-am decis sa reinstalez dezordinea de rodbuilding :D
lanseta montata nu o mai discut , dar la blank mi-ar place sa vad cateva idei de montaj intrucat inca nu m-am decis la detaliile finale....

blankul e un 3S63MXF de la st croix si intentioneaza sa inlocuiasca actualul 6'6'' RX7 care e cam fin pe varf si fara vlaga in pestii ce sar de kil jumate...
deci nu m-am decis inca la materialul manerului ( pluta vs eva) si la inele....parca inclin la Eva , desi pe asta nu pot sa o fac cu ce am ........
aci as merge pe microuri , clar, la o plecare pe 16 si final pe 4.5, asa vro 4-5 buc identice :lol:

voi ce ziceti? :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns