Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Gudebrod este mai soft decat pro Wrap care este mai rigid la diametre comparabile, pe blankuri cu diametre mici se simte clar diferenta.
Pe cele de fly de clse sub 4 am sa trec pe matase care are 0.03mm comparativ cu 0.16mm Nylon size A. Cu ata asta cred ca se pot lega si blankuri UL sau L fara probleme.
Gigi o singura concluzie, nu merita sa pierd timpul cu tine
Pe cele de fly de clse sub 4 am sa trec pe matase care are 0.03mm comparativ cu 0.16mm Nylon size A. Cu ata asta cred ca se pot lega si blankuri UL sau L fara probleme.
Gigi o singura concluzie, nu merita sa pierd timpul cu tine
@cristi.ene
Eu trebuie sa-ti multumesc pentru poze! Pe mine m-a interesat ,sincer,mai mult balta!
O cunosc bine...In rest va admir pe toti care aveti harul de a construi bete 
Eu trebuie sa-ti multumesc pentru poze! Pe mine m-a interesat ,sincer,mai mult balta!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- johnnybravo
- Moderator
cristi, pt blankuri pana in 2.10-2.20 dintr-o bucata, pe ce brand sa merg? (pt acelasi jigging din barca pt salau, 9-42g)
am SCV 8'6" 2oz, vreau sa fac un upgrade, daca exista...
am SCV 8'6" 2oz, vreau sa fac un upgrade, daca exista...
-
- veteran
johnnybravo,
am dat un raspuns precis dar subiectul a fost poluat intre timp, probabil ca nu l-ai vazut la pagina 525,este un motiv sa se faca curatentie pentru ca mesajele care au legatura cu topicul sunt ingropate in mizerie
,,in functie de puterea de aruncare ai modele de la Phenix, NFC sau St.Croix der e bine sa ti cont si de faptul ca e un pescuit de forta si pescuiesti din barca care poate sa fie rigida. Un blank IM este suficient de senzitiv si mai rezistent decat un HM
M1 7`8``ft modelul de 2 oz. real 40-45geste cea mai fina pe varf(2.0mm) si cu actiunea cea mai buan de jigging ExFast progresiv, grafir elastic dar senzitiv .Daca vrei mai scurt poate fi taiat din butt pana la 2.20-2.25m
UMBX 7`ft 1 1/4 oz duce 40g actiunea reala fast
NFC MB 7`3``ft up to 2 oz. are o actiune fast mai progresiva decat cele de sus se poate pescui cu jiguri de 40-45g,
St.Croix SCV 7`ft 1 1/2 oz actiune fast cu rezerva mare de putere duce jiguri putin peste plaja de lansare ,este un HM rezistent la conditii grele de pescuit.,,
am dat un raspuns precis dar subiectul a fost poluat intre timp, probabil ca nu l-ai vazut la pagina 525,este un motiv sa se faca curatentie pentru ca mesajele care au legatura cu topicul sunt ingropate in mizerie
,,in functie de puterea de aruncare ai modele de la Phenix, NFC sau St.Croix der e bine sa ti cont si de faptul ca e un pescuit de forta si pescuiesti din barca care poate sa fie rigida. Un blank IM este suficient de senzitiv si mai rezistent decat un HM
M1 7`8``ft modelul de 2 oz. real 40-45geste cea mai fina pe varf(2.0mm) si cu actiunea cea mai buan de jigging ExFast progresiv, grafir elastic dar senzitiv .Daca vrei mai scurt poate fi taiat din butt pana la 2.20-2.25m
UMBX 7`ft 1 1/4 oz duce 40g actiunea reala fast
NFC MB 7`3``ft up to 2 oz. are o actiune fast mai progresiva decat cele de sus se poate pescui cu jiguri de 40-45g,
St.Croix SCV 7`ft 1 1/2 oz actiune fast cu rezerva mare de putere duce jiguri putin peste plaja de lansare ,este un HM rezistent la conditii grele de pescuit.,,
-
- veteran
lansetele mai scurte sunt mai bune pentru jigging pentru ca au un raspuns mai rapid si direct in pescuitul pe Dunare unde sunt curenti si adancimi mari, SCV 8`6``ft 2 oz e un blank bun dar nu se compara cu un blank 1piece MH sau H cu lungime de 7` - 7`8``ft.
Daca este vorba de pescuit din barca lungiema de 8`6``ft. oricum nu are sens
Daca este vorba de pescuit din barca lungiema de 8`6``ft. oricum nu are sens
- johnnybravo
- Moderator
vazusem raspunsul initial dar nu m-a multumit de aia am venit cu precizari 
deci pui semnul egal intre blancurile enumerate? poti face un clasament? sau e deja facut, deci sc5 e pe ultimul loc?
merci

deci pui semnul egal intre blancurile enumerate? poti face un clasament? sau e deja facut, deci sc5 e pe ultimul loc?
merci
-
- veteran
Nu cred ca pe Duanre salai sunt al fel de discreti ca cei de pe lacuri, un blank IM de calitate
M1 este cel ami rapid si mai fin pe varf si cel mai usor
SCV ul pe locul 2 la actiunea rapida si cel mai bun material
UMBX echilibrat intre actiune fast, elasticitate si blank solid
NFC cel mai lent dintre cele 4, bun de jigging dar bun si de reactive, cel mai solid blank
sunt diferetete clare intre actiunile celor 4 blankuri
Eu as alege oricand M1 pentru actiunea Ex Fast, cel mai usor blank raportat la putere/ lungime, senzitivitate si cel mai bun pret
M1 este cel ami rapid si mai fin pe varf si cel mai usor

SCV ul pe locul 2 la actiunea rapida si cel mai bun material
UMBX echilibrat intre actiune fast, elasticitate si blank solid
NFC cel mai lent dintre cele 4, bun de jigging dar bun si de reactive, cel mai solid blank
sunt diferetete clare intre actiunile celor 4 blankuri
Eu as alege oricand M1 pentru actiunea Ex Fast, cel mai usor blank raportat la putere/ lungime, senzitivitate si cel mai bun pret
-
- veteran
O lanseta versatila dedicata pescuitului cu naluci soft la salau, desi este produsa de St.Croix pt. Batson este diferita ca actiune si putere de blankurile SCV si SCV
http://conceptcustomrods.ro/st-croix-hm ... de-batson/
http://conceptcustomrods.ro/st-croix-hm ... de-batson/
- semlecangheorghe
- veteran
Diametrul real la varf este de 1.55mm iar greutatea reala cu 10% mai mare decat cea declarata .
Amu' depinde de ...nuanta..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.