cristian.ene scrie:Gigi,
iar te pripesti si pui botullanseta este progresiva am sa pun poze nu am avut in selectie. Te anunt cand adaug poza
Este drept ca este o exceptie la St.Croix.
Pupu,
din ce am vazut lansetele produse de BassPro au blankuri mai bune, ergonomie si componete ale manerului mai bine alese si sunt mai atent lucrate decat actualele lansete Cabela`s. Au trecut vremurile cu blankuri G.Loomis
Tocmai asta e problema ta..

Nu este nici o exceptie..Seriile din ultimii doi ani sant o idee mai elastice decat seriile precedente.In ciuda faptului actiunea, ''fast'' la ST.Croix,este una agresiva,care permite control foarte bun al nalucii la distanta-adincime mare ,si o intepare prompta.Toata lumea stie ca aceste ...insusiri nu prea fac casa buna cu acel grad de elasticitate care asigura confortul in dril si reduce dezgatarile a celor care nu-si pot controla mana..Exista compromisuri pina la un punct,intre cele doua insusiri ale unui blank,insa la st, croix..fast-ul ramane fast..
In alt ordine de idei ,de la un profesionist ca si tine m-as fi asteptat sa ne dai macar codul complet al blankului,si cateva cuvinte despre dispunerea inelelor,despre abaterea sau nu de la tip,butt, si greutate..In plus sant curios in ce masura acest blank depaseste sau nu limitele declarate de producator..