maetre, asta cu elasticul e o chestie importanta , pe bune ... daca nu e elastic, si sarim de *** de fiecare data cand nu ne convine ceva, se duce dracului comunicarea ...
te inteleg totusi destul de bine, pt ca stiu ce experienta ai cu pescuitul si cate ai vazut la viata ta, si probabil ca e ceva logica sa nu-ti convina ca " se baga in seama " cineva care este clar sub nivelul tau de cunostinte si de experimentat echipamente de pescuit ... chiar si daca probabil este un pescar bun ....
si daca stau sa ma gandesc bine, o dau si io cu toleranta , cand pe la inceputul anului cred ca vroiam sa-l strang de gat pe shimano ( domn' profesor ) care se apucase sa comenteze articolul meu cu stiucile de pe prima pagina

ca sunt iresponsabil, ca sunt idiot, ca asa promovez eu c&r cu mana in ochi la stiuk etc etc etc ...
si ma gandeam in fata tasturii : who the fuck mai e si shimano asta ??? cine plm se crede el si cate stie el despre mine ca sa-si permita deastea ?
cand eu probabil am mai mult peste eliberat
decat a prins el toata viata si e mai in varsta decat mine ( am 1 tona de peste eliberat numai in concursurile de crap la care am fost

da mi-a trecut ... stii de ce ? pt ca pe forumul asta sunt X oameni de care imi pasa ce cred, in general sau in particular despre mine, si cu toti ma cam cunosc, macar de la telefon

restul ............
in acelasi timp, ai fost rau totusi cu gigi semlencan, nici el nu e mai prejos, si gata scandalu, asigurarile etc etc etc

fel de importanta este si chestia cu cunoscutul personal ... restrange si mai mult numarul X de mai sus, si de obicei in bine ...
plus ca altfel discuti cu cineva cu care te vezi maine la un jpritz, sau sambata pe balta ... esti mai atent la ce scoti pe gura

aia cu filmuletzul a fost de tot **** totusi ... am parcurs si eu acum mai cu atentie ... nu se potriveste de nici o culoare, dar el nu are de unde sa stie asta , nu ?
asa ca why bother ?

@ attila
e custom bre, nu-ti baga ***** in el !!!!!!!!!!!
da cu el la peste si sa dea domnu firu intins !!!!!!!!!!!