Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
@ leba
pa baracudaaaaaa ??????????
nu sa poate fratzica, nu sa iezista asa ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!
mai bun alunu lu rine , ca are epoxi swarovshchi !!!!!!!!!!
@ rine
buna asta frate !!!!!!!!!! ul , l , m sau h !!!!
am ras de m-am cocoshat !!!!
io la o sticla da jack si plecat pe picioarele mele, in ce categorie ma incadrez ?
oricum, sper ca s-a mai detensionat treaba nitzel, si nu ne mai customizam unii pe altii ....
mancavash megabassele, ervergreenele, trabucele si baracudele voastre da baieti zimbatici ce sunteti voi care este !!!!!!!!
ps: aia cu mandrina de "haur" si cu betzele suflate cu "haur" nu e chiar goanga, ca stiu un caz, cu un manufacturer englez de scule de crap care a primit o cerere pt asa ceva de aici din romania ... nu spui nume, etc, dar requestul a fost facut, cererea luata in considerare, si daca nu ma insel, nu s-au inteles la pretz
aia da custom, vericilor !!!!!!!!!
nu ce rahaturi mermelim noi pe aici ....
ca iei probabil 20 de megabsse cu cat costau 4 lansete dealea

pa baracudaaaaaa ??????????
nu sa poate fratzica, nu sa iezista asa ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!
mai bun alunu lu rine , ca are epoxi swarovshchi !!!!!!!!!!

@ rine
buna asta frate !!!!!!!!!! ul , l , m sau h !!!!
am ras de m-am cocoshat !!!!
io la o sticla da jack si plecat pe picioarele mele, in ce categorie ma incadrez ?

oricum, sper ca s-a mai detensionat treaba nitzel, si nu ne mai customizam unii pe altii ....
mancavash megabassele, ervergreenele, trabucele si baracudele voastre da baieti zimbatici ce sunteti voi care este !!!!!!!!
ps: aia cu mandrina de "haur" si cu betzele suflate cu "haur" nu e chiar goanga, ca stiu un caz, cu un manufacturer englez de scule de crap care a primit o cerere pt asa ceva de aici din romania ... nu spui nume, etc, dar requestul a fost facut, cererea luata in considerare, si daca nu ma insel, nu s-au inteles la pretz

aia da custom, vericilor !!!!!!!!!
nu ce rahaturi mermelim noi pe aici ....
ca iei probabil 20 de megabsse cu cat costau 4 lansete dealea

-
- veteran
Il stiu pe cel ce are Stezul customizat la nivelul inelului de virfULK scrie:Drace...acum imi aduc aminte ca am vazut Steez modificat![]()
![]()
Era din necesitate, ca a fost rupt varful... kind of custom...dar tot aia era.

Apropo am avut si eu un Kistler LTX cu inelul de virf schimbat si dat mai jos pe blank (tot din necesitate

Ce ignorant

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
@Vali O reparatie, categoric nu se poate numi customizare....doar modificare maxim. Eu nicidecum nu am vrut sa sugerez asaceva, doar mi-am amintit, cum citeam pe aici.
Ma gandeam ca il stii ca m-i l-a aratat pe huci-cuci leich:)...Era cu Giani, dar nu stiu sincer daca era Giani Tatu sau alt Giani
...am schimbat cu ei doar cateva vorbe , idei, pareri. Oricum erau bine dotati, chiar prea bine.
Ma gandeam ca il stii ca m-i l-a aratat pe huci-cuci leich:)...Era cu Giani, dar nu stiu sincer daca era Giani Tatu sau alt Giani

- semlecangheorghe
- veteran
rine scrie:sa cumpere de pe site ceva.daca vine pachetu' innapoi inseamna ca nu existasemlecangheorghe scrie:- -Ce trebuie sa faca o persoana sa devina din ireala -reala![]()
??
![]()

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
big dady,big dady,da'ce i-ai dat-o cu buletin?daca era gerula,semlecangheorghe scrie:rine scrie:sa cumpere de pe site ceva.daca vine pachetu' innapoi inseamna ca nu existasemlecangheorghe scrie:- -Ce trebuie sa faca o persoana sa devina din ireala -reala![]()
??
![]()
![]()
![]()
Mah,io am vindut o lanseta lui Big Dady.Ne-am intilnit personal in fata casei mele...Se pune??Io zic sa propunem un test ADN...

- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
Exact e vorba Marius Stanescu proprietarul Steezului si Gini TatuULK scrie:@Vali O reparatie, categoric nu se poate numi customizare....doar modificare maxim. Eu nicidecum nu am vrut sa sugerez asaceva, doar mi-am amintit, cum citeam pe aici.
Ma gandeam ca il stii ca m-i l-a aratat pe huci-cuci leich:)...Era cu Giani, dar nu stiu sincer daca era Giani Tatu sau alt Giani...am schimbat cu ei doar cateva vorbe , idei, pareri. Oricum erau bine dotati, chiar prea bine.

Cit priveste dotarea ,normal ca erau bine dotati ca doar au si ei citiva ani de competitii in spate si acolo ai mai multe nevoi decit cele ale de pescuitului de dumineca pe care-l practica multi dintre autostiutorii de pe net

P.S. Acum sper sa nu se inteleaga ca daca am mai multi ani de competitii in spate decit cei 2 am si dotarile mai bune si mai numeroase

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!