Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Ian 2011, 16:17

Gheorghe...sa mai intre pe mess ...sa se vada ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 03 Ian 2011, 16:28

@ leba

pa baracudaaaaaa ??????????

nu sa poate fratzica, nu sa iezista asa ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!

mai bun alunu lu rine , ca are epoxi swarovshchi !!!!!!!!!! :D :D :D

@ rine

buna asta frate !!!!!!!!!! ul , l , m sau h !!!!

am ras de m-am cocoshat !!!!

io la o sticla da jack si plecat pe picioarele mele, in ce categorie ma incadrez ? :P :P :P

oricum, sper ca s-a mai detensionat treaba nitzel, si nu ne mai customizam unii pe altii ....

mancavash megabassele, ervergreenele, trabucele si baracudele voastre da baieti zimbatici ce sunteti voi care este !!!!!!!!

ps: aia cu mandrina de "haur" si cu betzele suflate cu "haur" nu e chiar goanga, ca stiu un caz, cu un manufacturer englez de scule de crap care a primit o cerere pt asa ceva de aici din romania ... nu spui nume, etc, dar requestul a fost facut, cererea luata in considerare, si daca nu ma insel, nu s-au inteles la pretz :D :D :D

aia da custom, vericilor !!!!!!!!!

nu ce rahaturi mermelim noi pe aici ....

ca iei probabil 20 de megabsse cu cat costau 4 lansete dealea :D :D :D

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Ian 2011, 16:54

ULK scrie:Drace...acum imi aduc aminte ca am vazut Steez modificat :) :)

Era din necesitate, ca a fost rupt varful... kind of custom...dar tot aia era.
Il stiu pe cel ce are Stezul customizat la nivelul inelului de virf :lol: :lol: :lol:

Apropo am avut si eu un Kistler LTX cu inelul de virf schimbat si dat mai jos pe blank (tot din necesitate :lol: ) ...si nu am stiu ca a devenit lanseta custom. :oops: :oops:

Ce ignorant :roll: :evil:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 03 Ian 2011, 17:12

@Vali O reparatie, categoric nu se poate numi customizare....doar modificare maxim. Eu nicidecum nu am vrut sa sugerez asaceva, doar mi-am amintit, cum citeam pe aici.

Ma gandeam ca il stii ca m-i l-a aratat pe huci-cuci leich:)...Era cu Giani, dar nu stiu sincer daca era Giani Tatu sau alt Giani ;)...am schimbat cu ei doar cateva vorbe , idei, pareri. Oricum erau bine dotati, chiar prea bine.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Ian 2011, 17:45

rine scrie:
semlecangheorghe scrie:- -Ce trebuie sa faca o persoana sa devina din ireala -reala :roll: :roll: ??
sa cumpere de pe site ceva.daca vine pachetu' innapoi inseamna ca nu exista :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Mah,io am vindut o lanseta lui Big Dady.Ne-am intilnit personal in fata casei mele...Se pune??Io zic sa propunem un test ADN...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 03 Ian 2011, 17:51

semlecangheorghe scrie:
rine scrie:
semlecangheorghe scrie:- -Ce trebuie sa faca o persoana sa devina din ireala -reala :roll: :roll: ??
sa cumpere de pe site ceva.daca vine pachetu' innapoi inseamna ca nu exista :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Mah,io am vindut o lanseta lui Big Dady.Ne-am intilnit personal in fata casei mele...Se pune??Io zic sa propunem un test ADN...
big dady,big dady,da'ce i-ai dat-o cu buletin?daca era gerula, :D nu-ma asa sa te verifice? :wink:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 03 Ian 2011, 17:54

oricum nu prea cred sa mai vedem curand ,poze cu lansete custom.cine are curajul sa si-o "afiseze" mai ales daca nu stie ce culoare se poarta anul asta la matisaje :cry:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 03 Ian 2011, 17:58

scuze nea jiji acum m-am prins :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Ian 2011, 18:23

:lol: :lol: :lol: ..lasa mai ca imi pun eu ultralightul,chit ca voi stirni confuzie.........deoarece se stie ca este incompatibilitate intre Razvan si ultralight :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Ian 2011, 18:34

ULK scrie:@Vali O reparatie, categoric nu se poate numi customizare....doar modificare maxim. Eu nicidecum nu am vrut sa sugerez asaceva, doar mi-am amintit, cum citeam pe aici.

Ma gandeam ca il stii ca m-i l-a aratat pe huci-cuci leich:)...Era cu Giani, dar nu stiu sincer daca era Giani Tatu sau alt Giani ;)...am schimbat cu ei doar cateva vorbe , idei, pareri. Oricum erau bine dotati, chiar prea bine.
Exact e vorba Marius Stanescu proprietarul Steezului si Gini Tatu :wink:
Cit priveste dotarea ,normal ca erau bine dotati ca doar au si ei citiva ani de competitii in spate si acolo ai mai multe nevoi decit cele ale de pescuitului de dumineca pe care-l practica multi dintre autostiutorii de pe net:wink: :lol: :lol:

P.S. Acum sper sa nu se inteleaga ca daca am mai multi ani de competitii in spate decit cei 2 am si dotarile mai bune si mai numeroase :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns