Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
Ixact.semlecangheorghe scrie:kuintautti scrie:amu numa ashe de curiozitate... , daca nu-i cu suparare... oare cu ce se deosebeste iechipamentul pescarului profesionist de competitie fata de cel al pescarului de duminica ?
Pe ala scrie "mega" si "amplifiber""a celorlati,ii ase mai comun...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Ihi, atunci ma gandesc serios ca, in contrapartida, sa scriu pe steez baracuda sau sa julesc marca de pe legend si sa scriu simplu - germina UUL X compiled star dust profile, ca sa nu fie nimeni jignofat.semlecangheorghe scrie:Leba ,poti sa scrii pe ea Megabss,si ai rezolvat problema.Oricum pestii nu stiu sa citeasca>>....

Tze-ai dreacu da orgoliosi!

Oricum ai lua-o, e un mare procent de nestiinta, asezonat cu trendul competitional sa zicem, combinat cu ceva fitze, stropit bine cu orgoliu si doar putina necesitate. Putina de tot.
Exemplu concret: cam cat timp trebuie sa pescuiesti la salau ca sa realizezi ca lanseta ta favorita de salau trebuie sa aiba o lungime anume a rear gripului sau manerul ideal pt. tine e cel plin si nu splitat?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
Colegu Leba imi permit si eu o intrebare retorica daca imi permiti.leba scrie:Ihi, atunci ma gandesc serios ca, in contrapartida, sa scriu pe steez baracuda sau sa julesc marca de pe legend si sa scriu simplu - germina UUL X compiled star dust profile, ca sa nu fie nimeni jignofat.semlecangheorghe scrie:Leba ,poti sa scrii pe ea Megabss,si ai rezolvat problema.Oricum pestii nu stiu sa citeasca>>....si lucrurile pot continua la modul asta...
![]()
Tze-ai dreacu da orgoliosi!
Oricum ai lua-o, e un mare procent de nestiinta, asezonat cu trendul competitional sa zicem, combinat cu ceva fitze, stropit bine cu orgoliu si doar putina necesitate. Putina de tot.
Exemplu concret: cam cat timp trebuie sa pescuiesti la salau ca sa realizezi ca lanseta ta favorita de salau trebuie sa aiba o lungime anume a rear gripului sau manerul ideal pt. tine e cel plin si nu splitat?
Achizitionarea Stezului pe care-l detii in ce categorie o incadrezi?
La fite,nestiinta,trend sau necesitate?
Nu de alta dar stiu ca ti-au trecut destule lansete prin mina de-a lungul anilor de la diferite companii si marci pina ai ajuns la Steez.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Am promis niste poze zilele trecute care sa justifice "nevoia de custom".
Datorita zapezi si a frigului de afara sedinta foto nu a fost cea mai reusita, de aceea cand va fi gata si lanseta de cast o sa repet operatiunea.
Pana atunci insa uite ce a iesit:

Datorita zapezi si a frigului de afara sedinta foto nu a fost cea mai reusita, de aceea cand va fi gata si lanseta de cast o sa repet operatiunea.
Pana atunci insa uite ce a iesit:

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Sa incerc sa fiu la obiect.valistrati scrie:
Colegu Leba imi permit si eu o intrebare retorica daca imi permiti.
Achizitionarea Stezului pe care-l detii in ce categorie o incadrezi?
La fite,nestiinta,trend sau necesitate?
Nu de alta dar stiu ca ti-au trecut destule lansete prin mina de-a lungul anilor de la diferite companii si marci pina ai ajuns la Steez.
De cand dau la salau pe lacuri, cat de cat specializat (nu incepem o discutie, da?), mi-am cautat mereu lansete mai bune, mai performante decat ce aveam atunci; cum? citind forumuri, mai vorbind cu unul cu altul, urmarind ultimele aparitii, sau chiar trenduri ale lansetelor specializate. (incep sa urasc cuvantul asta...). N-am fost niciodata dispus sa cheltui foarte multi bani pe unelte insa pana la urma anumite investitii s-au dovedit a fi chiar utile, necesare.
Astfel am capatat, poate ca multi intre noi, obsesia lansetelor ultrarapide, ultrausoare si ultrasenzitive de salau. Dupa multe discutii si paradiscutii, captusit cu o anume relaxare financiara a momentului cu pricina, am luat steezul. Inca imi place foarte mult, in partidele cand l-am pescuit am constatat ca-si merita pe deplin banii: foarte bine finisat (pt. unii chiar conteaza asta), senzitiv, foarte usor si foaaaaarte rezistent (chinoi de 15-20 de kile luat de spate

Pe de alta parte, la modul cum evolueaza piata halieutica, daca as avea acum 1000 de lei pentru o lanseta, m-as mai gandi inca odata. Poate pentru ca am constatat ca lansetele extrafast nu sunt exact ceea ce-mi trebuie, poate evolutia pietei, poate-s mai copt la minte sau poate pur si simplu gresesc, cine stie?:)
Dincolo de toate, e important zic eu sa fii tu insuti multumit cu ce pescuiesti si, dincolo de orice, sa incerci sa nu ramai categoric pe o anumita idee, e pueril, copilaresc.
Astfel, ca sa raspund intrebarii: pot sa zic ca a fost ceva intre necesitate (aveam doar un Avid de salau), fitza si trend.

p.s. Cer scuze pentru spiciu lung

p.s.1 Gheorghe, si eu am avut syncron, 10-30 de grame, 2,10 m. Am rupt-o de doo ori in varf si pana la urma am maritat-o

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- andriipopa75
- veteran