Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 03 Ian 2011, 18:40

amu numa ashe de curiozitate... , daca nu-i cu suparare... oare cu ce se deosebeste iechipamentul pescarului profesionist de competitie fata de cel al pescarului de duminica ? :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Ian 2011, 18:47

kuintautti scrie:amu numa ashe de curiozitate... , daca nu-i cu suparare... oare cu ce se deosebeste iechipamentul pescarului profesionist de competitie fata de cel al pescarului de duminica ? :D

Pe ala scrie "mega" si "amplifiber""a celorlati,ii ase mai comun...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Ian 2011, 19:05

semlecangheorghe scrie:
kuintautti scrie:amu numa ashe de curiozitate... , daca nu-i cu suparare... oare cu ce se deosebeste iechipamentul pescarului profesionist de competitie fata de cel al pescarului de duminica ? :D

Pe ala scrie "mega" si "amplifiber""a celorlati,ii ase mai comun...
Ixact. :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 03 Ian 2011, 20:22

semlecangheorghe scrie:Leba ,poti sa scrii pe ea Megabss,si ai rezolvat problema.Oricum pestii nu stiu sa citeasca>>.... :lol:
Ihi, atunci ma gandesc serios ca, in contrapartida, sa scriu pe steez baracuda sau sa julesc marca de pe legend si sa scriu simplu - germina UUL X compiled star dust profile, ca sa nu fie nimeni jignofat. :lol: si lucrurile pot continua la modul asta... :D :D
Tze-ai dreacu da orgoliosi!
:twisted:
Oricum ai lua-o, e un mare procent de nestiinta, asezonat cu trendul competitional sa zicem, combinat cu ceva fitze, stropit bine cu orgoliu si doar putina necesitate. Putina de tot.
Exemplu concret: cam cat timp trebuie sa pescuiesti la salau ca sa realizezi ca lanseta ta favorita de salau trebuie sa aiba o lungime anume a rear gripului sau manerul ideal pt. tine e cel plin si nu splitat?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Ian 2011, 20:54

leba scrie:
semlecangheorghe scrie:Leba ,poti sa scrii pe ea Megabss,si ai rezolvat problema.Oricum pestii nu stiu sa citeasca>>.... :lol:
Ihi, atunci ma gandesc serios ca, in contrapartida, sa scriu pe steez baracuda sau sa julesc marca de pe legend si sa scriu simplu - germina UUL X compiled star dust profile, ca sa nu fie nimeni jignofat. :lol: si lucrurile pot continua la modul asta... :D :D
Tze-ai dreacu da orgoliosi!
:twisted:
Oricum ai lua-o, e un mare procent de nestiinta, asezonat cu trendul competitional sa zicem, combinat cu ceva fitze, stropit bine cu orgoliu si doar putina necesitate. Putina de tot.
Exemplu concret: cam cat timp trebuie sa pescuiesti la salau ca sa realizezi ca lanseta ta favorita de salau trebuie sa aiba o lungime anume a rear gripului sau manerul ideal pt. tine e cel plin si nu splitat?
Colegu Leba imi permit si eu o intrebare retorica daca imi permiti.

Achizitionarea Stezului pe care-l detii in ce categorie o incadrezi?

La fite,nestiinta,trend sau necesitate?

Nu de alta dar stiu ca ti-au trecut destule lansete prin mina de-a lungul anilor de la diferite companii si marci pina ai ajuns la Steez.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Ian 2011, 21:39

Am promis niste poze zilele trecute care sa justifice "nevoia de custom".
Datorita zapezi si a frigului de afara sedinta foto nu a fost cea mai reusita, de aceea cand va fi gata si lanseta de cast o sa repet operatiunea.
Pana atunci insa uite ce a iesit:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 03 Ian 2011, 21:39

valistrati scrie:
Colegu Leba imi permit si eu o intrebare retorica daca imi permiti.

Achizitionarea Stezului pe care-l detii in ce categorie o incadrezi?

La fite,nestiinta,trend sau necesitate?

Nu de alta dar stiu ca ti-au trecut destule lansete prin mina de-a lungul anilor de la diferite companii si marci pina ai ajuns la Steez.
Sa incerc sa fiu la obiect.
De cand dau la salau pe lacuri, cat de cat specializat (nu incepem o discutie, da?), mi-am cautat mereu lansete mai bune, mai performante decat ce aveam atunci; cum? citind forumuri, mai vorbind cu unul cu altul, urmarind ultimele aparitii, sau chiar trenduri ale lansetelor specializate. (incep sa urasc cuvantul asta...). N-am fost niciodata dispus sa cheltui foarte multi bani pe unelte insa pana la urma anumite investitii s-au dovedit a fi chiar utile, necesare.
Astfel am capatat, poate ca multi intre noi, obsesia lansetelor ultrarapide, ultrausoare si ultrasenzitive de salau. Dupa multe discutii si paradiscutii, captusit cu o anume relaxare financiara a momentului cu pricina, am luat steezul. Inca imi place foarte mult, in partidele cand l-am pescuit am constatat ca-si merita pe deplin banii: foarte bine finisat (pt. unii chiar conteaza asta), senzitiv, foarte usor si foaaaaarte rezistent (chinoi de 15-20 de kile luat de spate :twisted: ).
Pe de alta parte, la modul cum evolueaza piata halieutica, daca as avea acum 1000 de lei pentru o lanseta, m-as mai gandi inca odata. Poate pentru ca am constatat ca lansetele extrafast nu sunt exact ceea ce-mi trebuie, poate evolutia pietei, poate-s mai copt la minte sau poate pur si simplu gresesc, cine stie?:)
Dincolo de toate, e important zic eu sa fii tu insuti multumit cu ce pescuiesti si, dincolo de orice, sa incerci sa nu ramai categoric pe o anumita idee, e pueril, copilaresc.
Astfel, ca sa raspund intrebarii: pot sa zic ca a fost ceva intre necesitate (aveam doar un Avid de salau), fitza si trend.:D
p.s. Cer scuze pentru spiciu lung :D
p.s.1 Gheorghe, si eu am avut syncron, 10-30 de grame, 2,10 m. Am rupt-o de doo ori in varf si pana la urma am maritat-o :lol: ca-mi purta ghinion... :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 03 Ian 2011, 21:47

Poze cam mari. Nu se vede mare lucru... :cry:

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 03 Ian 2011, 21:49

foarte frumoasa lanseta Adelin,din pacate esti offtopic :cry:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Ian 2011, 22:20

tudor scrie:Poze cam mari. Nu se vede mare lucru... :cry:
Nu le-am micsorat ca sa se vada detaliile. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns