sa moara tzk si pak, daca nu ma duc la laurentiu cu o germina d-aia verde si ii schimbe inelele si sa-i refaca gripu, si sa moara frantza si anglia si germania daca nu dau tot anul 2011 cu el la lingura ....
si dupa aia vin si pun poze cu el si zic uite sa moara megabassu si evergreenu ce prind io cu lanseta lu bunica ( binenteles voi baga poze cu capturi luate cu tot felul de bete, da o sa zic ca sunt cu germina cea fitzoasa ca sa fac in ciuda)
dupa care in 2012 brusc se rupe germina, si apar cu niste custoame grave da loomis ji ce o mai fi p'acolo, si zic : sa moara lansetele mele cu dusmani cu tot, daca numai cu figuri sa prinde pejte ....
si imi fac custoame fara numar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ji prind pejtii toti din garla, sa moara dusmanii da ciuda !!!!!!!!!
si sa mor io sa-mi sara ochii din cap daca va mint ca va fac pa toti la custoame : imi comand mandrina dan haur alb, si folie da haur galben da 24 da karate, sa imi pun pa tot blancu !!!!!!
imi fac gripa da lemn da habanos, cu foregripa da fildesh, si la tip pun in loc da sic un safir sa crape da invidie toti !!!! si sa se indragosteste beshtele da lanseta mea, sa sare el direct in barca !!!!!!!!!!
@ everybody
daca nu va place asertiunea de mai sus ( mie cu siguranta nu, desi eu am scris-o) , ganditi-va ca dusa extrem nitel, asa arata conversatia noastra din topicul asta , de fo' 20 de pagini asa ....
@ vali stratonov
respecte, maetre .... nu am facut decat sa incerc sa dau o definitie care sa mai linisteasca spiritele, si care mie mi se pare destul de bun simtz asa ...
se pare ca nu reuseste sa impace lumea, totusi

nu am prins-o pe aia cu "baiat de 2 lei", eu nu am zis asa ceva, si nu mi-as permite ... chiar si daca prin absurd as crede asa ceva, ti-as zice direct in fata, sau in cel mai rau caz la telefon direct ....
iar daca nu te referi la mine, si a zis-o altcineva, probabil ar trebui sa se mai gandeasca ...
@ dumitru
barosane, asta imi place cel mai mult la tine, ca faci ce vrea muschiu tau

asa este, ai dreptate ... profunde grav ....
@ tristian
sa traiasca patronu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
sorry cu batzul ... what to say ... era destul de cool asa ... daca era de spin, era si mai cool

nu m-am suparat mah, ce ai ... si daca asta vroiai sa zici, nu era o problema

sa traiasca patronul 2 ULK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amu, ai dreptate, cu toate controversele de pe aici, probabil ca cineva care vrea sa-si faca ceva custom, va putea trage niste concluzii cat de cat, daca are rabdare sa citeasca, evident

da iti zic si tie ca si lui vali : fii tolerant !!!!!!!
probabil ca baracuda custom, nu prea face sens de principiu, dar daca cineva vrea , este treaba lui

cu upgrade la megabass, nu sunt de acord ... chiar si la un batz de mari fitze, se pot aduce modificari ... sau sa-l faci din cast spin ... sau viceversa ...
cu alunul concept sunt alaturi de tine : nu halesc ideea ca ce pielea mea, peste se poate prinde si cu un batz de alun ... scula meseriasha e scula meseriasha si cu asta basta ... o poti avea si o vrei, o iei ... nu poti decat batz de alun, fine ... daca esti bun, prinzi cu alunu ca si cu megabassu ( exagerez, evident ) dar nu va fi la fel de placut, cel mai probabil ...
@ gigi semlecan
nu contest ca vali nu a fost cel putin " acid "

si sunt convins ca trabucco ala in mana care trebuie prinde pesti ...
totusi, in aceeasi mana, trabucco ala orice i-ai face, nu va fi ca un steez, not in a million years .... dar asta nu inseamna ca nu poti pescui si sa prinzi peste foarte bine cu el ...
de fapt, toata discutia dintre tine si vali a fost cam aiurea asa ... dar in fine ... trebuia sa o dati mai mult in caterinca, si mai putin in serioase , si iesea bine

@ tristian din nou, ca am vazut ca ati mai postat :
boss, nu te supara mah ... ne-am prins toti ca esti bine intentionat, doar ca unii s-au prins ca te si enervezi usor, si te racaie