Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 03 Ian 2011, 14:30

bah baieti, da vad ca voi chiar sunteti ofticosi :P :P :P

sa moara tzk si pak, daca nu ma duc la laurentiu cu o germina d-aia verde si ii schimbe inelele si sa-i refaca gripu, si sa moara frantza si anglia si germania daca nu dau tot anul 2011 cu el la lingura ....

si dupa aia vin si pun poze cu el si zic uite sa moara megabassu si evergreenu ce prind io cu lanseta lu bunica ( binenteles voi baga poze cu capturi luate cu tot felul de bete, da o sa zic ca sunt cu germina cea fitzoasa ca sa fac in ciuda)

dupa care in 2012 brusc se rupe germina, si apar cu niste custoame grave da loomis ji ce o mai fi p'acolo, si zic : sa moara lansetele mele cu dusmani cu tot, daca numai cu figuri sa prinde pejte ....

si imi fac custoame fara numar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ji prind pejtii toti din garla, sa moara dusmanii da ciuda !!!!!!!!!

si sa mor io sa-mi sara ochii din cap daca va mint ca va fac pa toti la custoame : imi comand mandrina dan haur alb, si folie da haur galben da 24 da karate, sa imi pun pa tot blancu !!!!!!

imi fac gripa da lemn da habanos, cu foregripa da fildesh, si la tip pun in loc da sic un safir sa crape da invidie toti !!!! si sa se indragosteste beshtele da lanseta mea, sa sare el direct in barca !!!!!!!!!!

@ everybody

daca nu va place asertiunea de mai sus ( mie cu siguranta nu, desi eu am scris-o) , ganditi-va ca dusa extrem nitel, asa arata conversatia noastra din topicul asta , de fo' 20 de pagini asa ....

@ vali stratonov

respecte, maetre .... nu am facut decat sa incerc sa dau o definitie care sa mai linisteasca spiritele, si care mie mi se pare destul de bun simtz asa ...

se pare ca nu reuseste sa impace lumea, totusi :D

nu am prins-o pe aia cu "baiat de 2 lei", eu nu am zis asa ceva, si nu mi-as permite ... chiar si daca prin absurd as crede asa ceva, ti-as zice direct in fata, sau in cel mai rau caz la telefon direct ....

iar daca nu te referi la mine, si a zis-o altcineva, probabil ar trebui sa se mai gandeasca ...

@ dumitru

barosane, asta imi place cel mai mult la tine, ca faci ce vrea muschiu tau :D :D :D si le zici asa dintr-o bucata cand e cazul :D

asa este, ai dreptate ... profunde grav ....

@ tristian

sa traiasca patronu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry cu batzul ... what to say ... era destul de cool asa ... daca era de spin, era si mai cool :D :D :D

nu m-am suparat mah, ce ai ... si daca asta vroiai sa zici, nu era o problema :P :P :P nu ma simt de sticla asa ca nu ma sparg usor :D :D :D

sa traiasca patronul 2 ULK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

amu, ai dreptate, cu toate controversele de pe aici, probabil ca cineva care vrea sa-si faca ceva custom, va putea trage niste concluzii cat de cat, daca are rabdare sa citeasca, evident :D :D

da iti zic si tie ca si lui vali : fii tolerant !!!!!!!

probabil ca baracuda custom, nu prea face sens de principiu, dar daca cineva vrea , este treaba lui :D

cu upgrade la megabass, nu sunt de acord ... chiar si la un batz de mari fitze, se pot aduce modificari ... sau sa-l faci din cast spin ... sau viceversa ...

cu alunul concept sunt alaturi de tine : nu halesc ideea ca ce pielea mea, peste se poate prinde si cu un batz de alun ... scula meseriasha e scula meseriasha si cu asta basta ... o poti avea si o vrei, o iei ... nu poti decat batz de alun, fine ... daca esti bun, prinzi cu alunu ca si cu megabassu ( exagerez, evident ) dar nu va fi la fel de placut, cel mai probabil ...

@ gigi semlecan

nu contest ca vali nu a fost cel putin " acid " :D :D :D
si sunt convins ca trabucco ala in mana care trebuie prinde pesti ...

totusi, in aceeasi mana, trabucco ala orice i-ai face, nu va fi ca un steez, not in a million years .... dar asta nu inseamna ca nu poti pescui si sa prinzi peste foarte bine cu el ...

de fapt, toata discutia dintre tine si vali a fost cam aiurea asa ... dar in fine ... trebuia sa o dati mai mult in caterinca, si mai putin in serioase , si iesea bine :D

@ tristian din nou, ca am vazut ca ati mai postat :

boss, nu te supara mah ... ne-am prins toti ca esti bine intentionat, doar ca unii s-au prins ca te si enervezi usor, si te racaie :D :D :D

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Ian 2011, 14:39

vali ... lasa-ma cu sfaturile pentru ca te asigur ca nu esti in masura sa mi le dai (nu ma refer in materie de pescuit) ... OK ...

cate despre povestea cu respectivul individ ce isi lauda "materialul" ... nu face trimitere decat exact la ceea ce faceai tu si faci in continuare ... de la minunatele tale mulinete daiwa, la lansete de la nu stiu ce firme si pana la poze in barca in propriul dormitor ... sorry .. dar cata minte iti trebuie sa faci asa ceva ... asta e motivul respectivului film ... capisci? :wink:

nu are rost sa lungim aiurea discutiile si sa batem campii pe aici ... sanatate si LA MULTI ANI ...

ps : si pe viitor ti-as recomanda sa incerci sa eviti apelative gen ... " taticu' " ... cu atat mai mult cu persoanele pe care nu le cunosti ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 03 Ian 2011, 14:48

io,tot nu-s lamurit cu alunu'.daca iau alunu'si nu-l belesc numai de coaja,ci-l fac talash ,po'rma lipesc talasu sii fac mufa din rumegush tot de alun.nu astai custom pur? :roll:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Ian 2011, 15:00

@ vali stratonov

respecte, maetre .... nu am facut decat sa incerc sa dau o definitie care sa mai linisteasca spiritele, si care mie mi se pare destul de bun simtz asa ...

se pare ca nu reuseste sa impace lumea, totusi Very Happy

nu am prins-o pe aia cu "baiat de 2 lei", eu nu am zis asa ceva, si nu mi-as permite ... chiar si daca prin absurd as crede asa ceva, ti-as zice direct in fata, sau in cel mai rau caz la telefon direct ....

iar daca nu te referi la mine, si a zis-o altcineva, probabil ar trebui sa se mai gandeasca ...
.............................................................................................................
Toni stiu ca ai avut si ai in continuare o pozitie echilibrata de fiecare data ....

Sfatul tau referitor la tolerante e bun si incerc pe cit pot sa fiu tolerant ,dar cind vad ceea ce scriu UNII pe care nu i-am vazut in viata mea ,cu care nu am avut placerea sa imi string mina sau sa impartasesc vre-o idee ma iau la 'ranga" ma apuca dracii frate....

Suntem pe aici pe forum si oameni care ne cunoastem intre noi si de aceea mai intindem "elasticul" la caterinca....dar pe cind distractia e in toi mai apare vre-un "domn' expulzat din tara sau fugit :roll: cine stie de ce potlogarii a mai facut pe aici sa ma faca de 2 lei ,sa de-a filmulete de pe youtube fara ca de exemplu sa inteleaga despre ce se vorbeste in propozitie ...

Altii si mai priceputi in ale competitiilor de pescuit vin si fac judecati de valoare ,jicnesc subtil si mai dau lectii de cum ar trebui sa se faca una sau alta de parca au la activ macar 100 de etape prin campionate interne sau externe .

Astea toate au pina la urma un grad de suportabilitate ,iar cind e atinsa acesta limita mai dau si eu pe afara ... :oops: :oops: ca deh ,oameni suntem .

Diferenta toni draga e ca bun rau cum ma vad unii sunt un personaj real , numele meu il cunosc destul de multi de pe acest forum si nu stau ascuns dupa taste si nickname sa-i contrez sau sa-i injur pe altii....

In rest sper ca 2011 sa le aduca tuturor celor ce-si doresc numai lanseta si molinete CUSTOM. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 03 Ian 2011, 15:01

Trebuie sa recunosc ca am citit, pe la inceputurile topicului, vreo 10-12 pagini, apoi am citit pe la final vreo 2-3 pagini, dar parca inca nu sunt lamurit complet.

Eu, daca am avut o Germina cred (un bat de 1.80, cu o vechime de 20 de ani cred, care avea inelele ruginite, matisajul ros si pluta de la maner putrezita), deci cu alte cuvinte a fost bat de "serie" odata, dar EU, am dat jos toate accesoriile originale, am adus blankul la stadiul de "virgin", si i-am pus eu alte inele, si am montat o mandrina noua, si un maner de pluta nou, e CUSTOM sau nu?

Ca dupa unele definitii vehiculate nu ar fi custom, ca provine dintr-un bat de serie, dar bag mana in foc ca nu exista altul in lume cu aceleasi caracteristici ca al meu.

NU de alta, dar daca nu e costom, eu imi bag toata....in ea treba si nu o il sa mai folosesc, grijania mamii lui de bat...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 03 Ian 2011, 15:13

poi tu vi tocmai acu dupa numa cinzeci de pajini si hodoronc trosc ne intrebi chiar ashe ... pe ocolite... daca e costum ori ba ?

no... stai asa ... sa mai cujetam vo cinzeci de pajini

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Ian 2011, 15:15

vali ... invata sa scrii corect gramatical inainte de a folosi anumite cuvinte a caror inteles nu il stii ...OK ...

cat despre partea cu expulzatul sau fugitul din tara din nu stiu ce motive ... ti-as recomanda sa iti controlezi putin degetele pe tastatura ... OK ... ca am bagat link cu filmulete pe youtube unde un paure se lauda cu avutiile lui am facut-o cu un motiv ... tu faci la fel ... :lol: ... tu nu vad de unde si pana unde ma poti numi expluzat sau acuza ca am fugit din tara din anumite motive ...

si eu cunosc persoane de pe forum si altii ma cunosc pe mine ... spre bucuria mea nu am avut placerea sa te cunosc ...

ptr. attilaf ... nu ... nu ai o lanseta custom pentru ca nu e nici deps, nici megabass, nici jackall sau si nici vreo alta firma scumpa ... impaca-te cu ideea ... :lol: :lol: :lol: ... vrei custom, cauta-te bine prin portofel ...

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 03 Ian 2011, 15:17

d4md3od scrie: ptr. attilaf ... nu ... nu ai o lanseta custom pentru ca nu e nici deps, nici megabass, nici jackall sau si nici vreo alta firma scumpa ... impaca-te cu ideea ... :lol: :lol: :lol: ... vrei custom, cauta-te bine prin portofel ...
Macar Upgrade poate fi?
please....

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 03 Ian 2011, 15:18

pana atunci multumeste-te ca e doar modificata, si nu custom :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Ian 2011, 15:20

attilaf scrie:
d4md3od scrie: ptr. attilaf ... nu ... nu ai o lanseta custom pentru ca nu e nici deps, nici megabass, nici jackall sau si nici vreo alta firma scumpa ... impaca-te cu ideea ... :lol: :lol: :lol: ... vrei custom, cauta-te bine prin portofel ...
Macar Upgrade poate fi?
please....
hai ... treaca de la ei (nu de la mine) ... ii zicem upgrade ... sau poate cocktail ... dar oricum poti sa o arunci ca nu e buna de nimic ... :lol: :lol: :lol:

eu am incheiat cu topicul asta ... e pierdere totala de vreme ...

LA MULTI ANI tuturor ...

Scrie răspuns