Noi am inteles foarte bine, tu se pare ca esti printre cei care nu inteleg. AI INTELES DESPRE CE VORBEAM EU cand am intrat in topicul asta? Ai citit macar? Nu l-am lasat eu pe vreunul sa-si faca CUSTOAME? Asa am zis eu? Am zis ca nu-s bune? Am zis ca nu-ti da garantie (ba-ti da...), am zis ca nu stie sa puna inelele (poate stie), am zis ca e urata vreuna sau frumoasa? Am zis ca poate fi mai scumpa si inutila. Poate nu. Am zis ca e trendi si lumea nu recunoaste, nu toti, numai se supara. A... ca nu toti si-au facut pentru ca e trendi? Sunt convins. Unii si-au facut pentru ca stiu ce fac. Cam asta era...d4md3od scrie:tristian, vali si cei care se pare ca nu inteleg ... daca iti faci o lanseta pe orice blank (fie el megabass sau baracuda) tot custom se numeste ... uni isi aleg blank-ul in functie de preferinte iar altii isi aleg blank-ul in functie de ce firma e scrisa pe el ... si evident ca la acest lucru contribuie si puterea de cumparare a persoanei ... dar chiar daca cineva isi permite un megabass, deps sau mai stiu eu ce scumpeturi nu vad cu ce nu e custom o lanseta facuta pe baracuda ...
Io ma rog, ce N-AM INTELES?
DESPRE CE DISCUTAM? Sau mai bine despre ce discutati ca io stiu despre ce discut.