Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Ian 2011, 13:29

d4md3od scrie:tristian, vali si cei care se pare ca nu inteleg ... daca iti faci o lanseta pe orice blank (fie el megabass sau baracuda) tot custom se numeste ... uni isi aleg blank-ul in functie de preferinte iar altii isi aleg blank-ul in functie de ce firma e scrisa pe el ... si evident ca la acest lucru contribuie si puterea de cumparare a persoanei ... dar chiar daca cineva isi permite un megabass, deps sau mai stiu eu ce scumpeturi nu vad cu ce nu e custom o lanseta facuta pe baracuda ... :shock:
Noi am inteles foarte bine, tu se pare ca esti printre cei care nu inteleg. AI INTELES DESPRE CE VORBEAM EU cand am intrat in topicul asta? Ai citit macar? Nu l-am lasat eu pe vreunul sa-si faca CUSTOAME? Asa am zis eu? Am zis ca nu-s bune? Am zis ca nu-ti da garantie (ba-ti da...), am zis ca nu stie sa puna inelele (poate stie), am zis ca e urata vreuna sau frumoasa? Am zis ca poate fi mai scumpa si inutila. Poate nu. Am zis ca e trendi si lumea nu recunoaste, nu toti, numai se supara. A... ca nu toti si-au facut pentru ca e trendi? Sunt convins. Unii si-au facut pentru ca stiu ce fac. Cam asta era...

Io ma rog, ce N-AM INTELES?

DESPRE CE DISCUTAM? Sau mai bine despre ce discutati ca io stiu despre ce discut.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 03 Ian 2011, 13:52

he he he ...

razvane tu il crezi ca nu stia ? :lol:

...............

ma da sensibili mai sinteti !

adica in voia voa ati boscorodit ca domnisoarele un an la subiectul asta atita timp cit era ntre uamini di faza si parea elevat ...
deh..
ce mai ?
iera la alt nivel... :lol:
si cind au inceput altii mai din topor ( practici ) sa puna la indoiala felul in care se gindea cerind motive sau justificari deja se cheama ca au tras beshini si au stricat bunatate de subiect si va retrajeti cu un aer pretinzator
nu ? :lol:

io nu zic ca nu ne-am balacarit olea pe aici... ,
dar toti purtam partea noa de vina ,
io unu pt ca nu ma pot abtine sa fac mishto
iar alti pt ca nu reusesc sa accepte ca exista si alte opinii sau ca altii gindesc altfel caci de polite / coturi in gura si alte amabilitati n-are rost sa mai pomenesc :lol:

dar de discutat aspecte tot s-au discutat... si ceva concluzii oricine poate trage deci nu-i totul inutil

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Ian 2011, 14:01

Dumitre, daca bei vodka direct din sticla pana ramane blankul dezbracat e tot acolo ajunge. Daca ii pui suc de rosii sau de portocale nu inseamna ca e custom. E cocktail. Am descoperit un termen nou, yey! cred ca merge bine si la joarde. Cocktail de componente. Poate sa fie unul reusit sau nu. Eu prefer unul facut de barnami de meserie si conceput de bucatari sau cum o fi, nu unu croit de Dumitru dupa trendul glandei lui, nu spun ca n-ai face combinatii halucinogene si papilo-excitante nici tu, Dumniezo te stie... acuma ai inteles?

Nu mai semana kkt ca nu stii cu ce se mananca, lansetele vreau sa spun.

Razvane, sorry, daca tu consideri ca e cazul. A fost o greseala sincera cum se spune. Chiar n-am stiut.

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Ian 2011, 14:02

Tristiane ... las-o mai moale cu majusculele pentru ca nu le vad rostul ...

despre ce se discuta ... pai destul de simplu ... din punctul de vedere al anumitor persoane ca o lanseta sa fie custom trebuie neaparat facuta pe un blank care sa iti goleasca portofelul ... despre asta se discuta, despre faptul ca nu se poate face o lanseta custom pe un blank baracuda sau ce nume o mai avea ...

eu nu am intrat in discutii pe seama pozitionarii inelelor, pe seama garantiei si alte chestii de genul asta si momentan nu ma intereseaza deloc subiectul pentru ca nu simt nevoia unei lansete custom ...

incercam doar sa zic ca daca un om vreo custom, si-l poate face pe orice stift de blank, cu inele de aluminiu indoite pe pix si cu mandrina decupata din slapii din bazar pentru ca e tot custom indiferent de ce zic cei "bazati" de aici sau alte parti ... destul de simplu ... nu?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 03 Ian 2011, 14:09

Tristian scrie: Razvane, sorry, daca tu consideri ca e cazul. A fost o greseala sincera cum se spune. Chiar n-am stiut.
Nicio problema, eu am pielea tabacita de pe urma discutiilor mai aspre de pe forum, deci oricum nu m-as fi suparat. Cel mult m-as fi aprins putin. :lol:

Acuma ca lucrurile sunt clare si stiind ca "discutia se poarta la nivelul ideilor si nu la nivelul persoanelor", dau linistit o fuga pana la Mures sa vad daca mai vin slouri. :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Ian 2011, 14:14

Io te-am inteles dar nu poti scoate din discutie anumiti factori. Adica, daca iese mai scumpa, stramba si cu proprietati de toata jena ce rost mai are, nu? Trebuie sa iasa mai buna, mai usoara, mai ergonomica, mai cum vrei tu... Daca iese si mai scumpa? De acord, dar sa merite.

Cand te va interesa una, cu adevarat, poate vei ajunge aproape la concluziile mele. Poate ca vad oarecum diferit problema dar iti zic eu ca, dau un exemplu, stie St.Croix de ce are asa mandrine, inele si adezivi de rahat, mai ales pe cateva modele. Ca sa nu vorbesc de faptul ca, nu odata am vazut lansete de la ei cu inelel puse ca pishatu boului. Daca ii puneau dinalea mai decente, nicidecum cele mai sexy si rele, aveau un pret jenant. Si asa, la ce ofera, mi se par scumpe. PAREREA MEA!

Ma rog, nu o sa stau sa dau replici fiecaruia, as prefera care mai scrie sa scrie vis-a-vis de ce am spus si am comenetat strict on-topic, de problemele pe care le-am ridicat, sa nu mai faca referiri cu privire la ce am intelels sau nu am inteles eu. Oricum am cam terminat cred cu topicul, in sensul ca, numai atat am avut de spus, pret, calitate, garantie, nevoie, pricepere, look, trend... cine vrea sa mai citeasca din urma, eu nu mai repet nici pentru Papa. Celor care nu le mai raspund aici sa n-o ia nici ei personal, TOT ce am avut de spus am spus dar deja e istorie, cateva zeci de pagini in urma.

IMI CER SCUZE FATA DE CEI PE CARE NU I-AM LASAT SA-SI FACA LANSETE CUSTOM!

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Ian 2011, 14:15

FIR INTINS RAZVANE!

Erata: asta era ultima postare ;)

P.S. Mergi cu Megabassu'? ;)

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 03 Ian 2011, 14:19

Tristian scrie:Dumitre, daca bei vodka direct din sticla pana ramane blankul dezbracat e tot acolo ajunge. Daca ii pui suc de rosii sau de portocale nu inseamna ca e custom. E cocktail. Am descoperit un termen nou, yey! cred ca merge bine si la joarde. Cocktail de componente. Poate sa fie unul reusit sau nu. Eu prefer unul facut de barnami de meserie si conceput de bucatari sau cum o fi, nu unu croit de Dumitru dupa trendul glandei lui, nu spun ca n-ai face combinatii halucinogene si papilo-excitante nici tu, Dumniezo te stie... acuma ai inteles?

Nu mai semana kkt ca nu stii cu ce se mananca, lansetele vreau sa spun.

Razvane, sorry, daca tu consideri ca e cazul. A fost o greseala sincera cum se spune. Chiar n-am stiut.
se vede ca-ti lipseste imaginatia daca de alceva ( decit de sticla ) n-ai de ce te lega cind vrei sa-mi zici ceva de dulce... :lol: dar amu... te-ai intrecut pe tine si io recuno ca mi-a scapat intelesul mishtoului tau fin cind zici " daca bei vodka direct din sticla pana ramane blankul dezbracat e tot acolo ajunge." :D nah... inteleg... fiecare cu glanda lui :lol:

numa ca tu dom profesor de joarde care nu iesti in stare sa-ti justifici alegerile sau deciziile decit prin cuvinte bengoase verstail si si iechilibru :lol: n-are rost sa te ncordezi prea tare speculind ce inteleg sau nu in materie de joarde sau de pescuit in jeneral... caci bag seama ca ce am inceput io sa uit despre pescuit tu inca nici nu ai invatat... asa ca ciocu mic si meri pe burta

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Ian 2011, 14:23

kuintautti scrie: ... caci bag seama ca ce am inceput io sa uit despre pescuit tu inca nici nu ai invatat...
:lol: :lol: :lol: ... inca nu ma pot opri din ras de cat de misto suna ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Ian 2011, 14:26

d4md3od scrie:Tristiane ... las-o mai moale cu majusculele pentru ca nu le vad rostul ...

despre ce se discuta ... pai destul de simplu ... din punctul de vedere al anumitor persoane ca o lanseta sa fie custom trebuie neaparat facuta pe un blank care sa iti goleasca portofelul ... despre asta se discuta, despre faptul ca nu se poate face o lanseta custom pe un blank baracuda sau ce nume o mai avea ...

eu nu am intrat in discutii pe seama pozitionarii inelelor, pe seama garantiei si alte chestii de genul asta si momentan nu ma intereseaza deloc subiectul pentru ca nu simt nevoia unei lansete custom ...

incercam doar sa zic ca daca un om vreo custom, si-l poate face pe orice stift de blank, cu inele de aluminiu indoite pe pix si cu mandrina decupata din slapii din bazar pentru ca e tot custom indiferent de ce zic cei "bazati" de aici sau alte parti ... destul de simplu ... nu?
Colegu las-o tu pe aia cu "deontologia" ca nu esti in masura sa dai sfaturi cuiva cind chiar tu cu minutele si cu mintiuca ta multa sau putina pe care o ai faceai cu citeva pagini mai inainte pe "spiritualul" la adresa mea ,basca fara sa ma fi cunoscut vreodata ....

Nu am dorit sa-ti raspund la mojicia cu "taranul spaniol " ca sa nu dau apa la moara , dar pe viitor te rog respecuos sa incerci sa nu faci "judecati de valoare " la adresa oamenilor ce nu-i cunosti....

Despre ceea ce ai retinut tu din topicul CUSTOM m-am dumirit si chiar iti respect parerea ...poti sa-ti faci cind vrei , cum vrei , si sa costa cit vrei o lanseta daca vei vrea vreodata sa-ti faci....

Capisci ? :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns