daca acum le bibilesti, toata iarna ce faci, desenezi piele de sarpe?
musk - bre, la mine lansetele, majoritatea, sunt negru cu rosu

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
srb scrie:se vede lipsa acuta de peste![]()
acu` vreo 15 - 20 de ani aveati nevoie de atata teorie, atatea virgule si zecimale ca sa aruncati o dracie de lacusta, un greiere sau o cireasa pe sub pomi sa scoateti un clean?ba ca are 2 grame, ba 1, ba 100.nici io nu va inteleg
Domnule Cristi Ene,eu sint intr-un moment in care as dori sa imi achizitionez un bat de salau.Initial am cochetat cu ideea unuia facut la comanda.Insa intimplarea a facut ca sa pescuiesc intro zi linga cineva care avea un bat cu eticheta unui foarte cunoscut constructor de lansete din orasul meu.Si in timp ce omul pescuia pur si simplu inelul din virf sa desprins incepind sa se roteasca in jurul virfului.Am ramas socat.Ma asteptam ca lansetele facute manual sa fie mult mai atent lucrate fata de cele facute in fabrica.Acum vad in postarea dumneavoastra ca percepeti diferente in asa zisa ..incarcare.. a batului de 0.75-1 gram.Lanseta mea pe blank NFC Light Treout& Panfish nu se incarca nu greutati de 2g incat trebuei sa ma concentrez prea mult la pescuit de clean pe rauri mici. Desi NFC declara ca plaja incepe de 1/16oz sau 1.75g jobul il face bine de la 2.5-3 in sus