Probabil. Sau scot din masina o lanseta mai puternica.semlecangheorghe scrie:
Fiecare percepe lucrurile in functie de locul unde pescuieste.
Probabil ca daca ai pescui pe ape curgatoare o sa-ti doresti o ''supraevaluare''.
Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Eu ma intreb doar daca in cazul MHX subevaloarea greutatilor e intentionata sau din incompetenta producatorului.
Daca o fac intentionat tin sa-i felicit!
E o isteata miscare de marketing, se adreseaza unui segment tot mai numeros de pescari amatori de rangi fast in orice situatie si care sunt cu atat mai bune cu cat "duc mai mult decat scrie pe ele".
Astia care vor sa cumpere ce scrie pe eticheta vad ca sunt tot mai putini si mai greu de multumit.

Daca o fac intentionat tin sa-i felicit!
E o isteata miscare de marketing, se adreseaza unui segment tot mai numeros de pescari amatori de rangi fast in orice situatie si care sunt cu atat mai bune cu cat "duc mai mult decat scrie pe ele".

Astia care vor sa cumpere ce scrie pe eticheta vad ca sunt tot mai putini si mai greu de multumit.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Costom..w/ch costom( facute manual, nu sunt pictate doar), atza costom, sticker costom..marbling costom
(daca tot mi-a adus cheful Ilie, intradevar bleedingul e folositor uneori, de ex. cand vrei sa obtii efectul de marmura sa fie in ton cu w/ch-urile )... o lanseta modificata din cap pana in picoare...si nu doar la aspect...ci si functional..un Infinity-Q mai altfel. Enjoy 

- stefanflorin
- veteran
Ar fi misto sa se faca un stand la targul Aventuri numai cu lansete custom de vanzare. Cativa meseriasi adunati la un loc cred ca ar impresiona pe multi. Deja hobby-ul asta se duce la extreme, mai mult decat perfectionism.
Din pacate nu cred ca e posibil pentru ca e jecmaneala pe fata sa fi un expozant mic pe un stand si mai mic cu produse greu vandabile.
Keep up the good work!
Intrebare: finishurile astea a la Michelangelo rezista in timp? sau posibil sa apara crapaturi, cojiri sau mai stiu eu ce?
Din pacate nu cred ca e posibil pentru ca e jecmaneala pe fata sa fi un expozant mic pe un stand si mai mic cu produse greu vandabile.
Keep up the good work!
Intrebare: finishurile astea a la Michelangelo rezista in timp? sau posibil sa apara crapaturi, cojiri sau mai stiu eu ce?
Urasc atarnatorii!
Rezista exact cat rezista epoxiul pe inele..este rasina de matisaj.
Superba marmorata
Maine sper sa urc si eu ceva in ton.
ps:am promisiune de niste piele de sarpe daca tot mi-ai dat ideea acum ceva timp

ps:am promisiune de niste piele de sarpe daca tot mi-ai dat ideea acum ceva timp

Mersi Ilie si stefanflorin...E eleganta pielea de sarpe..doar ca nu vad ce legatura are cu lansetele...de asta am ales pielea de salau ..e mai autentica poate.
Ehh,las ca se prinde si sarpe la vobler