Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de ULK » 19 Noi 2013, 06:34

Sigur ca da. Nu zic,nu :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Noi 2013, 08:11

S-a zvantat :lol:
Imagine

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 19 Noi 2013, 09:04

Am pescuit si am prins ceva pesti cu acest blank MHX

HS9600-2-MHX 8'0" 2 6-12 3/16-1/2 Fast Med-Lt Side Planer, Drifter, Hot Shot 2.3 .53 4.5 $69.50

dar este foarte obositor in pescuit cu jiguri de 5g + plastic, incepe sa se incarce bine de la minim 9g :wink:

Actiunea este total diferita de un blank HS/Plug autentic adica mult mai rapida de unde si neplacerea in pescuit rezultata din cum se incarca blankul.

Puterea si diametrul varfului si lungimea primului taper influenteza cum arunca lanseta greutatile din plaja inferiora dar si cum le prezinta prin apa.

Pentru un pescuit cu jiguri de 3.5-5g un varf prea puternic este neplacut atat in lanseu dar pune si probleme si in contactul cu naluca , in prezentare dar si cum te simte pestele pe fir intins.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Noi 2013, 09:17

Elegant Ilie..elegant.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Noi 2013, 09:30

multzam fain Ulk,imi fac si eu de lucru :)

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 19 Noi 2013, 09:34

vezi sa nu te caute aia de la marmosim :lol1:
te pregatesti de sorcovit Ilie? :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Noi 2013, 10:51

uricios esti ma :lol: .... nu toti sunt adeptii lui Johnny Cash ...all black :P
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Noi 2013, 12:07

Ghenadie scrie:vezi sa nu te caute aia de la marmosim :lol1:
Ca tot au fost doua in lucru... :lol: :lol: Multumit maria ta,destul de negru? :lol:
Imagine

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Noi 2013, 12:27

felicitari pentru marmoratii baieti :wink: :respekt:

in alta ordine de idei ca tot veni vorba de inele si blankuri sub sau supra evaluate am si eu o curiozitate : cum reusiti voi sa apreciati corect un blank ? :roll: :oops: nu de alta dar din punctul meu de vedere e putin cam subiectiva chestia asta pentru simplu fapt ca modul de in care se incarca o lanseta il constati in principiu pe lanseu ori asta presupune lanseta si nu blank . Adica, mai exact, acasa poti testa blankul doar dupa ce i-ai pus inele iar inelele pot fi de diferite marimi in diferite configuratii si pot schimba radical comportamentul unui blank . :| Deci , care va sa zica , de unde stiti voi ca ati folosit aceeasi configuratie de inele (de aceleasi marimi) cu cele avute in vedere (sau folosite) de producator la productia si testarea blancului ca sa puteti zice ca e supra sau sub evaluat?
Nu de alta dar un blank testat de producator in NGC cu inele de 6 de exemplu va parea mult mai puternic si implicit subevaluat daca tu acasa il echipezi cu microuri de 4 in KR concept :twisted:
Mia mult decat atat, mai intervine si chestiunea preferintelor personale. Mai exact, unul care e invatat cu pari fast si foarte fast va avea tendinta sa judece orice blank prin prisma asta si va avea tendinta de a le considera supraevaluate pe toate cele care nu se comporta la fel cu cele cu care e el obisnuit . In mod similar cineva care prefera bete mai elastice le va vedea subevaluate pe cele mai rigide date pentru aceleasi plaje de greutati. 8)
Ceea ce vreau sa spun e ca aprecierile astea eu le-as considera cam ca patrunjelu-n supa fiind atat de nerelevante incat singurul lucru la care folosesc e alimentarea disputelor pro si contra inutile si bazate strict pe orgolii. nu cred ca sta careva dintre voi sa masoare exact gram cu gram tot CW-ul dat de producator , folosind diferite configuratii de inele si diferite tipuri de naluci astfel incat sa poata trage concluzii pertinente (nu de alta dar timpii de asteptare pentru finalizarea unei lansete s-ar intinde de la luni la ani ):respekt:
Propun deci sa luam blankurile ca atare sau cel mult in comparatie cu lansete de fabrica facute de producator pe acele blankuri si de aici mai departe fiecare sa aprecieze daca e sau nu ceea ce a vrut pentru ca altfel nu facem decat sa-i influentam negativ pe altii care poate apreciaza ceea ce noi nu apreciem si sa-i inducem in eroare dupa gustul si preferintele noastre. :roll: :respekt:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Noi 2013, 12:35

SVF scrie:
Ghenadie scrie:vezi sa nu te caute aia de la marmosim :lol1:
Ca tot au fost doua in lucru... :lol: :lol: Multumit maria ta,destul de negru? :lol:
Imagine

negru sa fie maria ta ! :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns