Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Mersi. Zona mata este mufa.Acela este matisajul de la mufare.
@srb: pe apa se pescuieste, aici se discuta; nu vad ce e atat de deplasat daca se discuta de diferente din astea mici - pana la urma incercam sa intelegem niste chestii, chiar daca pe apa nu fac nu stiu ce diferenta. Fii sigur ca pe malul apei nimeni nu mai face atatea mofturi si pescuieste cu ce are. Aici piticii vorbeste! 

Eu imi aduc aminte cum doi combatanti de aici erau entuziasmati de imbunatatirea care se simtea dupa ce dadeau jos un gram de vopsea de pe lansete. Era unul care zicea ca parca tine in mana aer...
Iar acum, intamplator fix aceiasi combatanti considera ca in cazul lansetelor UL e insesizabil si irelevant 1 gram desi e vorba de greutatea nalucii, nu a lansetei.
Mersi baieti, keep up the good work!
Iar acum, intamplator fix aceiasi combatanti considera ca in cazul lansetelor UL e insesizabil si irelevant 1 gram desi e vorba de greutatea nalucii, nu a lansetei.

Mersi baieti, keep up the good work!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Andrei,
este mufa tata care la un blank normal nu iti vine sa o intaresti
si eu am terminat ieir un TR 76 ML pentru mine si evident tot din teama ca e o zona slaba am intarit blankul exact in acelasi loc.
Este o dovada ca ULK stie istoria blankurilor TR Super Shore si ca acolo este un loc unde au avut loc accidente.
Am montat tot inele Fuji KR dar nu mai mici de 4.5mm lanseta are 89g, e imponderabil pentru puterea lui dar respira fragilitate prin toti porii.
ULK a tradat fara sa vrea unul din punctele slabe
este mufa tata care la un blank normal nu iti vine sa o intaresti

Este o dovada ca ULK stie istoria blankurilor TR Super Shore si ca acolo este un loc unde au avut loc accidente.
Am montat tot inele Fuji KR dar nu mai mici de 4.5mm lanseta are 89g, e imponderabil pentru puterea lui dar respira fragilitate prin toti porii.
ULK a tradat fara sa vrea unul din punctele slabe

Ce sa tradez ? Ca acolo se rupe blankul? Da exact..accidentele acolo se produc la acest blank....absolut
Asa..si? Tu dece l-ai intarit acolo?..sau dece ti-ai terminat si tu unul daca stii ca acolo se intampla accidente? ...
Ene...vezi ca am mai pus un Matagi inca in vara undeva tot pe acest topic...am pus si poza cu zona intarita si atunci...Oare inseamna ca m-am tradat inca de atunci? Ooops ..error
...Ai descoperit si tu roata...tocmai acum? Incet dom'le incet..dar mai aflii si tu una alta
.

Ene...vezi ca am mai pus un Matagi inca in vara undeva tot pe acest topic...am pus si poza cu zona intarita si atunci...Oare inseamna ca m-am tradat inca de atunci? Ooops ..error

-
- veteran
OK ULK,
arata-mi o lanseta de serie intarita acolo cu matisaj si daca are sens
blankurile sunt intarite acolo cu grafit incat nu are sens pe nici un tip de blank normal fie el si de fly sa existe matisaj pe mufa tata
Dar cum aceste modele de blank iti inspira rezistenta unei grisine normal ca iti vine sa-i faci matisaje sa pansezi temerile
Ce zici de o poza XXX cu o ruptura indecenta TR exact acolo ?
Nu merita sa mergi la pescuit cu neincredere si sa strangi din buci daca se rupe sau nu, ca sa nu spun ce se intampla daca se intalneste cu un jig chiar usurel
sau ceva dur din intamplare
arata-mi o lanseta de serie intarita acolo cu matisaj si daca are sens
blankurile sunt intarite acolo cu grafit incat nu are sens pe nici un tip de blank normal fie el si de fly sa existe matisaj pe mufa tata
Dar cum aceste modele de blank iti inspira rezistenta unei grisine normal ca iti vine sa-i faci matisaje sa pansezi temerile
Ce zici de o poza XXX cu o ruptura indecenta TR exact acolo ?
Nu merita sa mergi la pescuit cu neincredere si sa strangi din buci daca se rupe sau nu, ca sa nu spun ce se intampla daca se intalneste cu un jig chiar usurel

Iti fac o poza cu una de serie matisat acolo ?:) Intamplator am una?..Vrei poza acum? Esti sigur? 
Hai sa vad poza..chiar vreau o poza 18+ cu TR rupt acolo

Hai sa vad poza..chiar vreau o poza 18+ cu TR rupt acolo

-
- veteran
Maine, acum e tarziu sa o incarc.
-
- veteran
TR76 al mai puternic, modelul 1/2oz ML este mult mai subtire in pereti
http://s8.postimg.org/x5zetan2t/image.jpg
http://s17.postimg.org/w6toudzin/image.jpg
Sa zicem ca producatorul schimba blankul dar paguba componentelor de pe maner ramane.
Normal unui rodbuider cinic ii convine sa tot monteze componente scumpe pe blankuri care se rup.
http://s8.postimg.org/x5zetan2t/image.jpg
http://s17.postimg.org/w6toudzin/image.jpg
Sa zicem ca producatorul schimba blankul dar paguba componentelor de pe maner ramane.
Normal unui rodbuider cinic ii convine sa tot monteze componente scumpe pe blankuri care se rup.
-
- veteran
Se pierd si banii pe manopera si in total daca se folosesc componente bling bling gaura se duce spre 200$ adica o lanseta de buget ok.