Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de ULK » 19 Noi 2013, 21:45

Mersi. Zona mata este mufa.Acela este matisajul de la mufare.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 19 Noi 2013, 22:02

@srb: pe apa se pescuieste, aici se discuta; nu vad ce e atat de deplasat daca se discuta de diferente din astea mici - pana la urma incercam sa intelegem niste chestii, chiar daca pe apa nu fac nu stiu ce diferenta. Fii sigur ca pe malul apei nimeni nu mai face atatea mofturi si pescuieste cu ce are. Aici piticii vorbeste! :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Noi 2013, 22:20

Eu imi aduc aminte cum doi combatanti de aici erau entuziasmati de imbunatatirea care se simtea dupa ce dadeau jos un gram de vopsea de pe lansete. Era unul care zicea ca parca tine in mana aer...
Iar acum, intamplator fix aceiasi combatanti considera ca in cazul lansetelor UL e insesizabil si irelevant 1 gram desi e vorba de greutatea nalucii, nu a lansetei. :D
Mersi baieti, keep up the good work!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 19 Noi 2013, 22:36

Andrei,

este mufa tata care la un blank normal nu iti vine sa o intaresti :wink: si eu am terminat ieir un TR 76 ML pentru mine si evident tot din teama ca e o zona slaba am intarit blankul exact in acelasi loc.

Este o dovada ca ULK stie istoria blankurilor TR Super Shore si ca acolo este un loc unde au avut loc accidente.

Am montat tot inele Fuji KR dar nu mai mici de 4.5mm lanseta are 89g, e imponderabil pentru puterea lui dar respira fragilitate prin toti porii.

ULK a tradat fara sa vrea unul din punctele slabe :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Noi 2013, 22:48

Ce sa tradez ? Ca acolo se rupe blankul? Da exact..accidentele acolo se produc la acest blank....absolut :) Asa..si? Tu dece l-ai intarit acolo?..sau dece ti-ai terminat si tu unul daca stii ca acolo se intampla accidente? ...

Ene...vezi ca am mai pus un Matagi inca in vara undeva tot pe acest topic...am pus si poza cu zona intarita si atunci...Oare inseamna ca m-am tradat inca de atunci? Ooops ..error :)...Ai descoperit si tu roata...tocmai acum? Incet dom'le incet..dar mai aflii si tu una alta :).
UlKustom Rods

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 19 Noi 2013, 23:20

OK ULK,

arata-mi o lanseta de serie intarita acolo cu matisaj si daca are sens

blankurile sunt intarite acolo cu grafit incat nu are sens pe nici un tip de blank normal fie el si de fly sa existe matisaj pe mufa tata

Dar cum aceste modele de blank iti inspira rezistenta unei grisine normal ca iti vine sa-i faci matisaje sa pansezi temerile

Ce zici de o poza XXX cu o ruptura indecenta TR exact acolo ?

Nu merita sa mergi la pescuit cu neincredere si sa strangi din buci daca se rupe sau nu, ca sa nu spun ce se intampla daca se intalneste cu un jig chiar usurel :lol: sau ceva dur din intamplare

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Noi 2013, 23:34

Iti fac o poza cu una de serie matisat acolo ?:) Intamplator am una?..Vrei poza acum? Esti sigur? :)

Hai sa vad poza..chiar vreau o poza 18+ cu TR rupt acolo :)
UlKustom Rods

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 19 Noi 2013, 23:39

Maine, acum e tarziu sa o incarc.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 20 Noi 2013, 07:56

TR76 al mai puternic, modelul 1/2oz ML este mult mai subtire in pereti

http://s8.postimg.org/x5zetan2t/image.jpg

http://s17.postimg.org/w6toudzin/image.jpg

Sa zicem ca producatorul schimba blankul dar paguba componentelor de pe maner ramane.

Normal unui rodbuider cinic ii convine sa tot monteze componente scumpe pe blankuri care se rup.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 20 Noi 2013, 08:06

Se pierd si banii pe manopera si in total daca se folosesc componente bling bling gaura se duce spre 200$ adica o lanseta de buget ok.

Scrie răspuns