Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ganicus scrie:.................................Insa intimplarea a facut ca sa pescuiesc intro zi linga cineva care avea un bat cu eticheta unui foarte cunoscut constructor de lansete din orasul meu................
Ai mahh,de unde esti tu asa sigur ca oricine face o lanseta,in afara de tine, este un repetent?M-ai sunat acum vreo luna jumate sa ma iei cumva la rost ca nu stiu cum sta treaba cu microguidurile.Habar n-am de unde pana unde rostul acelei discutiicristian.ene scrie:kingofbeasts ,
prea multi rodbuideri confunda facutul lansetelor cu insiruirea de inele, blinguri de luat ochii si in unele cazuri cu preluari din stilul american de painting dar lasa in urma aspectele functionale si de perforamntea la care sunt in unele cazuri repetenti.
De cand cu inele Fuji KR nu mai merge sa copiezi din manualul Fuji mai ales ca acolo sunt multe lipsuri
La primul si adevaratul Woodstock, cel din august '69, se anunta in mod oficial, la statia de amplificare, ca la anumiti provideri LSD-ul e de proasta calitatecristian.ene scrie: prea multi rodbuideri confunda facutul lansetelor cu insiruirea de inele, blinguri de luat ochii si in unele cazuri cu preluari din stilul american de painting dar lasa in urma aspectele functionale si de perforamntea la care sunt in unele cazuri repetenti.
De cand cu inele Fuji KR nu mai merge sa copiezi din manualul Fuji mai ales ca acolo sunt multe lipsuri
Unde este pozitionat striperul, inele de trecere,unde KB si cate in functie de blanksi alegerea inelelor in functie de firul folosit inseamna o gandire care se rupe de sabloane si scheme si nu foloste schemele Fuji decat pentru a imbunatii evident scaparile babane.
Producatorii continua sa insire pe lansete aceleasi inele obosite tocmai pentru ca stiu ca nu are cine sa-i traga de urechi atat de tare incat sa coteasca spre directia cinstita. Masa doarme linistita cu batu`n mana, producatorii scot vagoane de lansete expirate si ,,rodbuiderul,, se bucura ca mai sare cate un inele sau se mai rupe un blank cu inele L.
Ca sa obtii lanseuri cu efort minim la orice distanta si in acelasi stress minim pe blank, fir si inele sunt probleme pe care unii rodbuideri nu le abordeaza macar superficial
Dar cum nivelul pietei il dau pescarii care nu au habar de asemenea subtilitati normal sa conteze alte aspecte cu totul secundare.
ULK tu esti in tabara celor care experimenteza si stiu destule din ce trebuie dar mergi pe burta cand spiritul comercial este lezat.