Atat despre aia prea multi rodbuilderi cu job-uri si paintjoburi ce uita de functionalitate.
Dar sa vorbeasca pozele si cifrele.....

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
nu vreau sa intru in polemici ne avand lanseta la indemana si nici toate datele pentru calcule exacte insa eu m-as fi multumit sa spun ca se echilibreaza bine cu o mulineta din clasa respectiva desi aia ar putea fi putin exagerat. Spun asta pentru ca dupa cate vad din cifre , echilibru lansetei a avut de suferit in mod negativ dupa modificare motiv pentru care ti-as sugera sa iei in calcul adaugarea unei greutati suplimentare la "varf" de butt (macar 15-20 de grame in functie de lungimea lansetei) . O sa vezi ca desi va fi o idee mai grea iti va parea mai usoara si mai comoda in pescuit mai ales la partide lungi (mai ales in jigging).ULK scrie:echilibrandu-se perfect cu o mulineta de 1000-1500...
cristian.ene scrie: Cum e cu T-Russel, am vazut modelul ML putere 8-14 lb. / putere de aruncare 3/16 - 1/2 oz.
a. Actiunea blankului superba :wink: fast progresiv cu varf foarte fin ,cedeaza putere treptat pe toata lungimea. E un blank rafinat ca actiune care imi place mult
b. Puterea reala nu e 8-14lb. si nici 3/16 - 1/2 oz. deja cu jig de 9g sigur incepe sa pescuie aiurea.
ML si 8-14 lb. ceva nu se pupa. Real e cat un ML ST.Croix de 4-10lb. si putere de aruncare 1/8 - 3/8 oz.
Rezerva de putere e destul de mare dar varful nu e mai mult de putera unui ML.
Am un blank SCV 7`6``ft. ML / 2pc. Ex Fast model nou Nsi si e mai puternic decat TR 8-14 lb. pe toata lungimea.