aha... io-s ala rau.. , nu?ULK scrie: Acum eu inteleg ca te-ai simtit putin lezat in orgoliu , cand s-a comparat un produs ieftin cu Steez-ul, ca e de notorietate "tragera" ta spre orientalii cu pricina...acolo a exagerat Gheorghe putin...dar nu e un capat de lume, sa se ajunga asa departe de la discutia de baza , care s-a purtat amical (cu mici exceptii din parte lui kuintautti, cu care oricum s-a obisnuit lumea).
parca am vazut alt film... zau !
adica la parerea mea...( care mi-a ceruto SF... ) care mi-am ziso caci o lanseta costom tre sa aibe orice altceva decit produse de serie si la care am facut si compromis ca la spinn/ cast as acepta ca ele sa fie montate pe blanck-uri de serie pe care mi-am complectato dind exemplu ( dar si argument... ) betele de bambus si pe alt roman de al nostru care face singur mandrine inele dar si blankul din material brut vine ala si zice ... scurt citindumi " argumentul " .... oha
oha ce ?
parerea mea nu o fost destul de bine justificata sau ce ?
hai spune ! cine sa luat de cine ? m-am luat io de el sau el de mine ?
si acu hai sa fim sinceri pina la capat... el nu numa ca a inceput dar a dat si inapoi incercind sa ma jigneasca.... dar na... vezi tu... numai io sint ala rau
bravo ma !
nu stiu ce naiba ai citit sau cit ai inteles de faci aprecieri...
din partea mea poti admira pe cine si cum vrei tu
nu e treba mea...
cit despre ce zice Tristian... in afara de praf in ochi pomenind nume bengoase si ce componente au pus pe ele ... culmea... tot el zice ca scopul tehnicofunctional " final " printre altele e cel al obtinerii iechilibrului

nah... motive tehnice serioase domle...

iar despre aia cu iechilbrul sa mai discutat... si e la fel de important ca si pina acuma caci voi dati fara naluci si pescuiti cu ea tinindo cu un dejt in balanta fix de la 2 tzanti de picioru molinetei

io unu sint om mai practic... , nu ma apuc sa schimb sau sa repar la ele decit daca-s stricate sau uzate
dar sa ma apuc sa dau jos inele ca-ar fi prea grele si sa pun altele mai usoare e ca si cum m-as da cu ruj numa ca sa vad cum imi sta
nu stiu zau... cind o luato... nu si-o dat seama ca-s grele ?
dar nah... cam aia e cu lansetele costum... totul pleaca de la starea sufleteasca...
omu no tre sa posede ceva speshil...
jucarie ca a lui sa nu mai aibe nimenea caci altefel nu se simte el speshil...
si el tocmai aia vrea caci de altfel habar nu are cum ii iese...
ca nu cred ca o mai incercat una fix la fel... ca deh... altfel nu ar mai fi unicat...
dar in final... daca e faina sigur ii place si mere tzantzosh pi faleza
pe scurt ... vanitate si fitze cit cuprinde nene
si una peste alta se incheie si mai haios cu pareri ca in bancul ala ( nu bat apropouri ) cu tata care-i zice baiatului c-ai poponar de rind nu gay... caci gay-ul e rafinat si are masina benga si mai stiu io ce...