Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 30 Dec 2010, 20:31

" cu ce iti permiti ".... :oops:
Semlecan a adus nivelul discutiei de la 400 la 50 si s-a naruit totul?
Daca cumpar un blanc de Legend Elite si il monteaza un rodbuilder e Custom curat...Daca am deja o lanseta Legend Elite dar rad toate componentele si montez eu altele mai moderne e doar ...mmmm...transformare...upgrade. :roll: .Daca le-ar monta rodbuilderu ar fi si acum custom adevarat?
Daca am o lanseta Trabuco si-i fac acelasi lucru deja e rahat pe bat. :shock: .Dar daca duc blancul la rodbuilder si nu-i spun de care e? :P

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 30 Dec 2010, 20:35

pikeman scrie:
edâ„¢ scrie:dar ptr tine ce inseamna L?? :)
pentru ce iti trebe 2.40 light???

sa lansezi de pe mal la clean ai zice tu asa...departe, cred ca nu iti trebuie 2.40 , chir nu as intelege utilitatea unui light de 2.40 , totusi ma mir ca exista :shock:
eram sigur ca asa zici :lol: mie nu imi trebuie sa lansez departe,ci sa nu ajung langa apa,iar cu un 1.98 mie greu,de acolo un 2,40,am dat cu 2,70 dar zici ca multe luminisuri is facute la fix 2,70 sau poate is eu prea inalt :lol: plus ca mai sunt ramurile si cioatele din apa si deasupra apei care de multe ori au mai mult de 2m de mal iar pe mine ma intereseaza sa ajung in fatza lor fara a ma baga in apa sau a fi aproape de mal

am incercat cu 3,30 de feder dar ala nu e batz de spin,iar prin desisurile pe unde umblu e .......

ma gandeam sa imi iau ceva de fabrica dar nu ma multzumeste nimik,erau cateva variante de la cormoran de 2,40,ma gandeam la un ulf dar nu aduc pe la noi,iar la ulx nu imi place eva,ptr mine pluta e sfanta si in timp nu arata rau,si de aici treba cu custom ca pana la urma tot acolo ajung sa imi fak batz pa mana si nu o mai lungesk cu cumparaturile inutile

cu inelele de varf ai dreptate am vazut treaba asta,de acolo mi-am intarit si ideea de un custom,acolo mai potzi jongla cu acesorile in asa fel incat sa iasa mai usor batzul si sa il echilibrezi cat mai bine

faptul ca exista 2,40l sau ul e ca mai sunt nebuni ca mine care nu pot pescuii cu betze sub 2,40 :lol: cu 2m ma simt ca in curu gol :lol:

si eu ma jok cu fire subtziri dar uneori nu e chiar bune :lol: mai am prostu obicei sa agatz mai mult de o creanga sau o buturuga aduse de apa si nu am cheff sa ma catzar la 95kg prin pomi,am patzit de sa rupt creanga.... dar treaba cu firu am rezolvat-o demult

adrignat si georcaef mersi de raspunsuri,am cautat, drept nu asa de mult cum trebuie si ma gandeam ca exista si cineva care stie sa imi arate pe unde sa caut,si ma grabeam sa scriu dar vroiam sa zik si de UL,asa e cand izti aduci aminte in timp ce scrii de vinu de pe fok :)

DECI cine mai are idee pe unde gasesk blankuri de astea care nu ii plak la pike :lol: sa dea de stire

ps:pike la vara te invit in desisurile din zona :lol: la un clean ca sa itzi faci idee de ce vreau eu ceva mai lung de 2m,numai sa nu ma injuri si sa tzi la tzantzari si zgarieturi :lol:

Moderare - atentie la limbajul mirc! foloseste limba romana pentru a posta.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Dec 2010, 20:38

@ VALISTRATI

Mda, vad ca ala care incearca sa o intoarca "avocateste" esti chiar tu, dar nu prea iti iese ca nu esti de profesie avocat, ci doar papusar. Or noi pe-aici nu suntem copii de gradinitia sa ne lasam prostiti de povesti de doi lei. Crezi ca daca ne vorbesti intr-un post cu voce groasa si intr-altul cu una mai subtire noi credem ca is doi, unul bun si unul rau ?

Din textul pe care ti l-am citat eu nu vad ca exprimi o parere personala. Vad doar un om arogant, care vorbeste interlocutorului cu taticule, punandu-l tr-o postura de inferioritate. Adica ii tine lectii, incercand sa ii pari superior, sa il injosesti. Spusele acelea nu sunt opinii, sunt lectii pe care tu incerci sa le tii pe aici cu superioritatea care nu are nimic la baza.

Incep sa pricep din ce in ce mai bine cum de ai ajuns sa te inhaitezi cu unii ca Popescu si Gerula. Tocmai tu, ULTIMUL MOHICAN ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 30 Dec 2010, 20:40

Jedi scrie:"
Daca am o lanseta Trabuco si-i fac acelasi lucru deja e rahat pe bat. :shock: .Dar daca duc blancul la rodbuilder si nu-i spun de care e? :P
:lol: :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 30 Dec 2010, 20:43

edâ„¢ scrie:
pikeman scrie:
edâ„¢ scrie:dar ptr tine ce inseamna L?? :)
pentru ce iti trebe 2.40 light???

sa lansezi de pe mal la clean ai zice tu asa...departe, cred ca nu iti trebuie 2.40 , chir nu as intelege utilitatea unui light de 2.40 , totusi ma mir ca exista :shock:
eram sigur ca asa zici :lol: mie nu imi trebuie sa lansez departe,ci sa nu ajung langa apa,iar cu un 1.98 mie greu,de acolo un 2,40,am dat cu 2,70 dar zici ca multe luminisuri is facute la fix 2,70 sau poate is eu prea inalt :lol: plus ca mai sunt ramurile si cioatele din apa si deasupra apei care de multe ori au mai mult de 2m de mal iar pe mine ma intereseaza sa ajung in fatza lor fara a ma baga in apa sau a fi aproape de mal

am incercat cu 3,30 de feder dar ala nu e batz de spin,iar prin desisurile pe unde umblu e .......

ma gandeam sa imi iau ceva de fabrica dar nu ma multzumeste nimik,erau cateva variante de la cormoran de 2,40,ma gandeam la un ulf dar nu aduc pe la noi,iar la ulx nu imi place eva,ptr mine pluta e sfanta si in timp nu arata rau,si de aici treba cu custom ca pana la urma tot acolo ajung sa imi fak batz pa mana si nu o mai lungesk cu cumparaturile inutile

cu inelele de varf ai dreptate am vazut treaba asta,de acolo mi-am intarit si ideea de un custom,acolo mai potzi jongla cu acesorile in asa fel incat sa iasa mai usor batzul si sa il echilibrezi cat mai bine

faptul ca exista 2,40l sau ul e ca mai sunt nebuni ca mine care nu pot pescuii cu betze sub 2,40 :lol: cu 2m ma simt ca in curu gol :lol:

si eu ma jok cu fire subtziri dar uneori nu e chiar bune :lol: mai am prostu obicei sa agatz mai mult de o creanga sau o buturuga aduse de apa si nu am cheff sa ma catzar la 95kg prin pomi,am patzit de sa rupt creanga.... dar treaba cu firu am rezolvat-o demult

adrignat si georcaef mersi de raspunsuri,am cautat, drept nu asa de mult cum trebuie si ma gandeam ca exista si cineva care stie sa imi arate pe unde sa caut,si ma grabeam sa scriu dar vroiam sa zik si de UL,asa e cand izti aduci aminte in timp ce scrii de vinu de pe fok :)

DECI cine mai are idee pe unde gasesk blankuri de astea care nu ii plak la pike :lol: sa dea de stire

ps:pike la vara te invit in desisurile din zona :lol: la un clean ca sa itzi faci idee de ce vreau eu ceva mai lung de 2m,numai sa nu ma injuri si sa tzi la tzantzari si zgarieturi :lol:
ia-ti direct unu deasta si ai gatat! :lol: :lol:

http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... t792m.html

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2010, 20:50

Vrei sa moara tantarii otraviti daca musca din pikeman? :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 30 Dec 2010, 20:53

da,ma batea gandu si la una de asta dar is curios de loz si de adus ca nu prea am fratzi pe acolo :lol:

am vrut sa fak un compromis cu basspara dar e numai mici :(

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Dec 2010, 20:54

Sunt sigur ca Gheorghe isi permite un bat sau un blank mult mai scump, decat Trabucco ala, el doar exerseza mai intai lucrarea , pe care o sa o faca ulterior si pe blankuri mai scumpe si mai bune....Nu trebuie subestimat un om pe un asa criteriu...

Pacat ca s-a ajuns la asaceva pe un thread foarte interesant dealtfel...Si , si mai mare pacat ca s-a ajuns la asa o dezbinare...toti aveam aceasi pasiune, oameni buni...Nu e de ajuns? Da, din pacate nu :(
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 30 Dec 2010, 20:56

elias scrie:Vrei sa moara tantarii otraviti daca musca din pikeman? :lol:
eu nu as paria pe pike ca ultima data am luat-o cu tot cu alifie si spary :lol: 2 sapt am chinuit :evil:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 30 Dec 2010, 20:59

edâ„¢ scrie:da,ma batea gandu si la una de asta dar is curios de loz si de adus ca nu prea am fratzi pe acolo :lol:

am vrut sa fak un compromis cu basspara dar e numai mici :(
prima data ii mai greu ....stii tu.....pana iti dai seama ca nu e chiar asa negru dracu :lol: :wink:

Scrie răspuns