Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 30 Dec 2010, 21:00

ULK scrie:
Pacat ca s-a ajuns la asaceva pe un thread foarte interesant dealtfel...Si , si mai mare pacat ca s-a ajuns la asa o dezbinare...toti aveam aceasi pasiune, oameni buni...Nu e de ajuns? Da, din pacate nu :(
ajunsesem sa visez fain pe cele spuse aici,imi imaginam lanseta perfecta.....

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 30 Dec 2010, 21:19

ULK scrie:Sunt sigur ca Gheorghe isi permite un bat sau un blank mult mai scump, decat Trabucco ala, el doar exerseza mai intai lucrarea , pe care o sa o faca ulterior si pe blankuri mai scumpe si mai bune....Nu trebuie subestimat un om pe un asa criteriu...

Pacat ca s-a ajuns la asaceva pe un thread foarte interesant dealtfel...Si , si mai mare pacat ca s-a ajuns la asa o dezbinare...toti aveam aceasi pasiune, oameni buni...Nu e de ajuns? Da, din pacate nu :(
Nu e subestimare domnule coleg ' doamne fereste .
Fiecare de banii lui poate sa foloseasca ce vrea ,Steezuri, Lamiglasuri sau Trabucco ...

Poate sa-si exerseze mina si pe blancuri de Loomis sau Sage ,nu-i problema ,dar nici sa fortezi lucrurile pina acolo la a compara Stezz-ul cu Syncron-ul...

Ca dupa aia sa ma intrebi pe mine de ce am dat 1500sau 2000 lei pe stezz si sa-i explic ceea ce de fapt a explicat producatorul Daiwa cind a lansat lanseta, cite grame cite fire si cite impletituti are in blank.

http://www.tacklewarehouse.com/Daiwa_St ... DSTZS.html

si asta ca am de fapt 2 steezuri.

http://www.tacklewarehouse.com/Daiwa_St ... -DSFS.html

Am dat ca am vrut si cel mai important ca am avut sa dau .....nu e problema nimanui cu ce si cit investesc in pescuit ...discutia era alta dar cum de fiecare data se gasesc (aceasi in fapt) scormonitori in texte sa deturneze discutia pe terenul lor ,acela al contrazicerii continue indiferent pe ce subiect doar de dragul lui gica-contra.

Pacat de tot ceea ce a scris colegu' Tristian in acest topic care e de departe cel mai bine pregatit si documentat dintre toti care s-au dat cu parerea pe aici...... E TOT PAREREA MEA. :lol:

La Multi Ani si fire intinse in 2011.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Dec 2010, 21:48

Dap... Mi-e clar... Custom e de la douajdemilioane in sus. Restul sunt petarde... Si daca te tine banu' de-un custom adevarat, tre' scuipat si cojile de la samanta in cap la amarasteni... De mare calitate...
Apropos, Vali, am senzatia ca Daiwa ti-a pus bonus pe Steezu' ala un inel in plus. Daca tot ai dat atatia bani, sa se merite... (formulare intentionata)
:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Dec 2010, 22:24

valistrati ... ia/te cu asta de mana, faceti parte din aceeasi speta de 2 bani ...

http://www.youtube.com/watch?v=1QZq7vtIDP4

... si daca vrei si partea mai nostima ...

http://www.metacafe.com/watch/606661/ta ... a_parodie/
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Dec 2010, 22:27

Vali, eu cred ca am inteles ce era de inteles, din tot ce s-a scris aici...Fiecare are dreptul sa creada si sa se increada in batul ce i se pare "perfect" sau tinde spre perfectiune si cel mai important..cu care chiar prinde peste si si-a demonstrat utilitatea...absolut fara tangenta cu pretul sau valoarea lui.
Acum eu inteleg ca te-ai simtit putin lezat in orgoliu , cand s-a comparat un produs ieftin cu Steez-ul, ca e de notorietate "tragera" ta spre orientalii cu pricina...acolo a exagerat Gheorghe putin...dar nu e un capat de lume, sa se ajunga asa departe de la discutia de baza , care s-a purtat amical (cu mici exceptii din parte lui kuintautti, cu care oricum s-a obisnuit lumea).

Nu e pacat deloc pentru ce a scris Tristian, chiar vrem sa stim parerea lui, exact din motivul acesta, ca are de spus un cuvant greu , care conteaza in materie.
El, era oarecum de parea ta, in legatura cu subiectul, dar era mult mai felxibil , in a accepta , ca nu toti(chiar putini) suntem la nivelul lui(vostru), material, sa ne permitem sa vorbim despre custom, doar de la o anumita suma...tot ce este sub, intra la categoria plebea...

Din premiza , ca toti suntem pescari, avem dreptul cu totii sa visam si sa avem viziunea batului perfect, chiar custom...fie din orice segment de pret.

A mai zis cineva inainte ca a dat un blank de Premier la customizat la Andronic...Tristian , a facut un misto foarte elegant,cu care nu s-a rupt firul subiectului....
Vali, nu ti-a trecut prin gand sa iti construiesti singur un bat?
Pentru ca eu am impresia, ca daca o sa reusesc sa mi-l fac din materiale medii ca pret si o sa imi iasa bine...poate o sa il prefer si o sa fiu mai mandru de el , decat daca as pescui un .....aaa,,, Lesath ,sa zicem ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Dec 2010, 22:33

demdeod...hai mai fratilor, terminati cu jignirle pe aici, nu e locul...Il cunosc putin pe Vali si nici pedeparte nu se incadreaza unde zici tu...CHiar m-a mirat si pe mine tonul lui , in acest thread..pentru ca il cunosc, un om amabil si mult mai diplomat in vorbe..Poate acum de sarbatori, i-a crescut alcoolemia, ca la tot omu..e de inteles. Nu este necesar, sa ne casapim cu vorbe ..chiar acum si aici.
UlKustom Rods

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 30 Dec 2010, 22:43

ULK scrie:demdeod...hai mai fratilor, terminati cu jignirle pe aici, nu e locul...Il cunosc putin pe Vali si nici pedeparte nu se incadreaza unde zici tu...CHiar m-a mirat si pe mine tonul lui , in acest thread..pentru ca il cunosc, un om amabil si mult mai diplomat in vorbe..Poate acum de sarbatori, i-a crescut alcoolemia, ca la tot omu..e de inteles. Nu este necesar, sa ne casapim cu vorbe ..chiar acum si aici.
eh...sunt alte polite care s-au platit (din intamplare) aici.si eu il cunosc si stiu ca nu e genul ala de om :wink:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 30 Dec 2010, 22:46

Stiu politele, dedespupturile...dar nu e locul potrivit ..parerea mea ;)
UlKustom Rods

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Dec 2010, 22:49

Adevarul e ca si pe mine m-a surprins modul cum a pus Vali problema. Se pare ca-mi facusem o parere eronata despre domnia lui... Bine, atata parere cata imi pot face despre un coleg de forum, fara sa-l fi cunoscut altfel...
Un mic amanunt imi sugereaza ca initial m-am inselat... Sunt lucruri care nu se fac, indiferent ce ai de impartit cu niste oameni.
Nu intru in detalii.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Dec 2010, 23:04

deci pin la urma a ramas ca´n bancu ala ...

Scrie răspuns