discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
andriipopa75 scrie:
Va intelegem derapajele, fiind legendar fixismul pt daiwa si dragostea de spritz, dar nu va fac cinste, mai ales ca sunteti(sau ati fost) presedintele LRS, lucru care trebuia sa va ofere intelepciunea (in cazul in care varsta nu va ajuta) sa impacati oamenii, nu sa-i dezbinati sau jigniti.
da, dar din pacate nici altii nu au intelepciunea de a se abtine sau a fi mai cumpatati sau a avea inclinatii spre impacare, adica daca unu jogneste, dai si tu inapoi, eventual daca se strang vro 5-6 ii mai mijto, da care cum apuca, ai vrut sa faci pe inteleptul dar nu ti-a iesit la faza cu "dragostea de spritz" , pacat na, ca se folosesc astfel de expresii

-
andriipopa75
- veteran

pikeman, nu era o insulta, si mie imi place sa spritzuiesc, chiar prea mult uneori si atunci regret multe din discutiile vorbite/scrise pe care le-am avut.
Avand in vedere tonul, am presupus ca exista o scuza in background de la 8 seara pe gerul asta.
-
pikeman
- veteran

-
andriipopa75 scrie:pikeman, nu era o insulta, si mie imi place sa spritzuiesc, chiar prea mult uneori si atunci regret multe din discutiile vorbite/scrise pe care le-am avut.
Avand in vedere tonul, am presupus ca exista o scuza in background de la 8 seara pe gerul asta.
la tatzi ne place, mai mult sau mai putin
hai LA MULTI ANI
P.S. mai e o vorba pentru customu asta "nu te c-a-c-i in gusturile omului"

-
ULK
- veteran

Betele care n-i le facem cu mana noastra, pentru uz personal nu mai intra in aria asta

...Nu poate fi vorba de custom

...Na, sa mai bag una
Chiar, parca a mai fost un topic cu rodbuilding, creca ar mertia discutia mutata acolo...unde sa arata cine ce si-a construit/ distrus...dupa caz
Noi defapt , nu avem treaba cu customul...ma refer, la cine isi modifica/construieste singur betele,doar din pasiune...si nu pentru a face un ban din asta....Desi cum vad, tot mai multi ar vrea, sa si scoata un ban din pasiunea asta...Ce mi se pare si normal si chiar ideal...Sa traiesti(bine

) ..din ce iti place sa faci.
-
Ionut the carp
- veteran

ma nene... voi ati luat'o pe campii rau de tot

asa in ajun de an nou
daca eu vreau sa'mi fac cutare bat fie si pe un blank de 2 lei... cine ma impiedica? bunul simt, nu?

sunt banii mei si pot face ce doresc cu ei, nu ma poate impiedica nimeni sa fac ce vreau cu ei.... daca vreau sa'i pierd ma duc la cazino

Una peste alta pot sa ies si de 100 de ori mai scump decat un blank de serie dar daca eu am vrut asa... pai asa sa fie... nu te poti caca tu in gustu meu si nici nu poti baga mana in buzunarul meu
si nici nu poti baga mana in buzunarul meu
Daca faci asta guvernul te poate acuza de concurenta
La multi ani si la muuulte lansete custom facute dupa gustul fiecaruia
p.s. Si la multi pesti

-
kuin tauti
- veteran

Ionut the carp scrie:ma nene... voi ati luat'o pe campii rau de tot

asa in ajun de an nou
daca eu vreau sa'mi fac cutare bat fie si pe un blank de 2 lei... cine ma impiedica? bunul simt, nu?

sunt banii mei si pot face ce doresc cu ei, nu ma poate impiedica nimeni sa fac ce vreau cu ei.... daca vreau sa'i pierd ma duc la cazino

Una peste alta pot sa ies si de 100 de ori mai scump decat un blank de serie dar daca eu am vrut asa... pai asa sa fie... nu te poti caca tu in gustu meu si nici nu poti baga mana in buzunarul meu
aia e drept ca fiecare e indreptatit sa-si cheltuie banii cum vrea el
nu zice nimeni aia...
dar nu te astepta nici la cele mai bune aprecieri sau sa fie altii de acord cu tine in iextavagante de astea... logice... de manelist ... gen ... de la mine fara numar...
daca te mai si mindresti cu chestii de astea...
ps : reversul medaliei cu gusturile fiecaruia... e drept ca nu te poti kaka in gusturile omului... , dar te poti kaka in gura lui ca are gusturi proaste

-
Ionut the carp
- veteran

kuintautti scrie:
ps : reversul medaliei cu gusturile fiecaruia... e drept ca nu te poti kaka in gusturile omului... , dar te poti kaka in gura lui ca are gusturi proaste

nici in gura lui nu te poti kaka ca are gusturi proate
te poti kaka in gura lui cand sustine sus si tare ca numai cu bete custom poti prinde peste; cand sustine ca daca nu ai un bat custom nu esti pescar etc...
daca omului asa ii place deh... chiar nu te poti caca in gura lui... bine... acuma daca nu'l suporti e partea a 2'a si'ti trebe si ceva hartie igienica sa te stergi la c.ur dupa
in plus poate tie iti trebuie un anumit tip de bat pe care producatorii de serie nu'l ofera... si atunci iar ajungi la dilema asta: custom vs. serie... adica faci un compromis si iei ceva ce nu indeplineste intru totul cerintele tale, sau faci un compromis la portofel si'ti iei ceva ce iti doresti... vorba aia... daca tot dai o caruta de bani macar sa f.uti ce'ti place
p.s. eu detin numai bete custom pentru ca imi plac foarte mult blank-urile, si nu sunt bete de serie facute cu asemenea blankuri.
p.p.s Hai da'o in ma'sa de treaba 500lei (~150$) nu e mult pentru un bat facut asa cum vreau si cu ceva calitate/calitati

-
Adelin
- Moderator

Ma, am fost putin plecat din tara si am pierdut bunatate de show....acuma nici nu stiu cu ce sa incep...am avut o gramada de lansete de-a lungul timpului si dintre toate modelele care mi-au trecut prin mana cateva mi-au placut foarte mult, atat de mult incat am dorit sa transform aceste blancuri in "
Lanseta perfecta"...evident perfecta pt mine.Ca sa nu fiu acuzat de "
necustom" am luat decizia, cat se poate de inteleapta, de a nu dezbraca lansetele si am cumparat 2 bank-uri noi...ca deh, asa cere theoria.
In cateva zile o sa pun niste poze cu ce a iesit din mana contestatului rod-builder
A.SAVA si o sa analizam obiectiv, pe fotogafie, partile bune si partile rele ale "
lansetei montate" cat inca nu e uscat epoxi-ul pe ea.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
SF
- veteran

pikeman scrie:
acu SF zice ca parca am fi o tzara de handicapati dar il vad zicand de Saltinga, Stella si alte capete de serie la pescuitu marin, de ce nu da cu Delfin sau DAM de acu 15 ani, ca nu ne cade mana...propun sa socotim totii cu ABACul si nu inteleg de ce utilizam internetu sa ne contrazicem aci , ca doara acu 15 ani
Saltiga si Stella pentru ca altele le-am nenorocit prea repede ! Cel mai scump bat a meu ii 200 si ceva de euro , in mod normal dau cu giorse sub 100 , pentru ca nu am reusit sa le rup , lucreaza nalucile cum doresc , asa ca desi as putea ua mai scumpe uite ca nu ! Mulinetele insa chiar is mai sensibile !
Marimea minima uzuala ii 5000 , dar am si 8000 ! Cu din astea dau si nu-s singuru , de aia ziceam ca-i o falsa problema aia cu 15-30 de grame care vezi doamne se vor simti la sfarsitu zilei sau vor provoca probleme in cot !
Unu dintre bete o pierdut inelele , ii cel mai vechi bat cu mine si am pus io inele noi ! Insa ii o reparatie , insa unii ar zice c-ai custom . Chiar si daca ii schimbam mandrina , tot o reparatie sau transformare era .
-
evin
- utilizator constant

S-au intamplat multe p-aici de cand nam intrat.
@kuintautti desi le zici mai neortodox ai mare dreptate in cateva privinte

Sunt cativa care dau rau cu oistea-n gard si se mai si lauda intre ei.
Referitor la blankuri, pretul nu reflecta calitatea intotdeauna. Sunt putini producatori de grafit in lume si toti cumpara din acelasi loc, in plus majoritatea blankurilor si a componentelor sunt produse in China (inclusiv Megabass si Evergreen), deci poti gasi blankuri bune la pret mic.
Discutia despre cat de ''custom'' sau ''upgradat'' e un bat, e cel putin prosteasca desi a dat ocazia unor redusi sa-si umfle putin muschii. E clar, daca-i stricat - il repari, daca te deranjeaza ceva - schimbi, daca nu gasesti ce vrei - construiesti, daca esti taran - te tii snob si arunci cu c.acat pe altii. Ce termeni definesc exact ceea ce ai facut, nu prea conteaza.