discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

ULK scrie:demdeod...hai mai fratilor, terminati cu jignirle pe aici, nu e locul...Il cunosc putin pe Vali si nici pedeparte nu se incadreaza unde zici tu...CHiar m-a mirat si pe mine tonul lui , in acest thread..pentru ca il cunosc, un om amabil si mult mai diplomat in vorbe..Poate acum de sarbatori, i-a crescut alcoolemia, ca la tot omu..e de inteles. Nu este necesar, sa ne casapim cu vorbe ..chiar acum si aici.
Ai mare dreptate.Felul cum m-a tratat vine la origine,de pe alte topicuri....

Intotdeauna am fost dispus sa beau o bere ,amical,cu orice confate pescar...Da am si io o buba-n cap ,nu-mi place sa ramin dator..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
SF
- veteran

evin scrie:
Ce termeni definesc exact ceea ce ai facut, nu prea conteaza.
Ai dreptate , insa aveam nevoie(nu absoluta )) de termeni si definitii pentru comunicare , ii mai comod sa avem un dictionar comun , cum zicea cineva , scopu principal ii socializarea !
-
Jedi
- veteran

In ultimele postari deja se da dreptate la interlocutor..

....semn ca revelu-i aproape.
Buna initiativa de la Adelin cu postarea de fotografii despre marfa in cauza...Ar fi bine sa vedem mult mai multe lansete facute de rodbuilderii romani, precum si comentariile proprietarilor referitoare mai ales la partea practica...Adica ce se petrece pe apa cind pescuiesti.
La Adelin o sa fie si mai interesant ca are lansetele originale (factory made ...pardon

) pescuite mult si poate sesiza usor diferentele fata de astea noi.
-
semlecangheorghe
- veteran

Interesant minerul.Ce mandrina este aceea?
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Adelin
- Moderator

Tocmai m-am intors de la A.SAVA sa imi vad batul care e aproape gata...mai trebuie lipit butt cap-ul si de matisat agatatoarea pt carlig.
Sunt curios daca modificarile facute se ridica la asteptarile mele, mai exact la un blank de Legend de 6'8'' am prelungit cu 5 cm si am optimizat lungimea manerului pana la talpa mulinetei a.i. cu greutatea butt cap-ului sa obtin un ansamblu perfect...bine-nteles am ales ca inelele sa fie din titanium, a.i. blank-ul sa aiba o tinuta cat mai aproape de cea initiala.
Mie mi-a placut ce am vazut pana acum, promit pozele maine sau daca la noapte o sa fie greu, cel tarziu poimaine.
LA MULTI ANI!!!!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
Jedi
- veteran

O lanseta foarte frumoasa...Epoxy minim, 10 inele pt 8,6 e foarte bine, se potriveste argintiul cu blankul...Imi place. Comentarii de pe apa?
-
andriipopa75
- veteran

este o mandrina de sakura shukan (fuji ips) , la origini din eva, si micsorat la lungime filetul (foregrip-ul)
-
Musti
- veteran

SF scrie:...de aia ziceam ca-i o falsa problema aia cu 15-30 de grame care vezi doamne se vor simti la sfarsitu zilei sau vor provoca probleme in cot !
Problema nu-i falsa, ci doar nuantata...
Stai linistit ca daca ar fi sa tragem toata ziua de pesti ca ai tai, ne-ar trece si noua durerea de cot, chiar de-am pescui cu cozi de sapa...
Habar n-ai, insa, cat suntem de sensibili la incheieturi in lungul interval dintre doi pesti de-o palma... La cat de greu se prinde peste pe-aici, suntem mai nevrotici, asa... Tragi cu naluca prin garla toata ziua, de multe ori degeaba... Tu nu te-ai plictisi? Si-atunci incepi sa te uiti la lanseta, la cum flecteza blank-u' in sacu' de rafie agatat pe fund... la inele, la culoarea atei de matisaj... Chestii grele... Si brusc incepe sa te doara cotu'... Drept care pe forum ne luam la harta de la un cuvant... De la durere ni se trage...
Hai, La Multi Ani!
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
AdrianHD
- veteran

-
Adelin scrie:Tocmai m-am intors de la A.SAVA sa imi vad batul care e aproape gata...mai trebuie lipit butt cap-ul si de matisat agatatoarea pt carlig.
Sunt curios daca modificarile facute se ridica la asteptarile mele, mai exact la un blank de Legend de 6'8'' am prelungit cu 5 cm si am optimizat lungimea manerului pana la talpa mulinetei a.i. cu greutatea butt cap-ului sa obtin un ansamblu perfect...bine-nteles am ales ca inelele sa fie din titanium, a.i. blank-ul sa aiba o tinuta cat mai aproape de cea initiala.
Mie mi-a placut ce am vazut pana acum, promit pozele maine sau daca la noapte o sa fie greu, cel tarziu poimaine.
LA MULTI ANI!!!!

Asteptam pozele Adelin,sa vedem ce minuni a mai facut Andrei...

Ca din mana lui in ultimul timp ies lucruri frumoase....

La Multi Ani!!!
Until next time....Tight Lines!