discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
-
semlecangheorghe
- veteran

Valistrati,daca stii asa multe despre lanseta ta de multe ,multe milioane,spune-mi cit cintareste ,din ce tip grafit este facut si ce zice producatorul despre acesta.Da ,parametrii concreti,nu abureli ca zerotwist..si bla ,bla ,bla...Eu nu zic ca nu-i o lanseta buna ,dar de banii aia imi fac custom cel putin doua lansete,cu componente mai de calitate,si exact pe gustul meu...Pina atunci exersez un pic pe trabuc,cu toate ca unora o sa li se para hilara faza,dar cu ce iese din mina mea ,am curajul sa ma duc si la un concurs ,fara a ma simti deloc complexat din punctul asta de vedere in fata oricarui steez,megabass sau mai stiu eu ce...
Si singurul lucru la firma Daiwa,pe care nu-l poate egala nimeni sint sepcile ,in rest gasesc produse similare la preturi mai bune,..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
razvan m.
- veteran

-
Daca mergi mergi la rodbuilder si zici sa iti schimbe mandrina pe o lanseta, nu se cheama ca ti-a facut-o potrivit specificatiilor tale ? Sau inelele sau sa iti taie din maner sau sa iti taie tragaciu si sa iti puna primele trei inele ca sa o poti dfolosi la spinning.... etc
Tot la comanda clientului e. Nicaieri nu spune pentru a fi custom ca trebuie sa acel ceva sa fie construit de la 0.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
vali stratonov
- veteran

razvan m. scrie:Iarasi o dai de gard cand ti se demonstreaza ca logica iti scartaie. Am spus "in opinia mea" tocmai pentru ca este opinia mea si pentru ca eu nu doresc dau sentinte precum dai tu. Eu nu am ambitia sa creez si sa impun definitii, cum vad ca iti place tie.
Daca te tii atat de batos ca stii ce e aia custom, cauta in dictionarul englez-roman, poate te mai dumiresti si dupa aceea vii mai discutam mai putin urechistic.
Razvanele cit ii cursul?
Ce am scris eu aici ai cetit???
Citez:
"Oricum si orice s-ar "pune" pe acea lanseta sau pe o lanseta de serie nu se numeste custom ....parerea mea. Wink"
E OK? Sau iti trebuie traducator?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
razvan m.
- veteran

-
valistrati scrie: Taticu ' esti chiar pe dinafara ...
Custom sunt DOAR lansete facute pe blankurile existente pe piata pe care proprietarul impreuna cu rodbuilderul convin sa aplice accesorile pe care le considera ei de cuviinta tinind cont de marca , aspect, greutate,etc si nu in ultimul rind de PRET.
Cind toate acestea sunt indeplinite si dupa montaj ,lanseta obtinuta se numeste lanseta CUSTOM.
Daca mai contine si "marca' sau semnatura celui care a "facut-o" e si mai ok.
In principiu toate lansetele CUSTOM sunt sau ar trebui sa fie UNICAT.
Orice alte modificari sau inbunatatiri facute pe o lanseta de serie indiferent de producator se pot numi oricum altcumva dar nu CUSTOM.
Iar lansete intradevar CUSTOM sunt destule in RO ,atit de spinn cit si de crap sau fly ....cerceteaza si vei vedea.

Despre sentinta asta vorbeam. Sau uiti iarasi ce ai zis, ca doar esti in campanie electorala....

-
semlecangheorghe
- veteran

.....Ar fi tare sa ma apuc io sa matur rumegusul (ca Gerula no vrut),sa ma pun sa-l presez,sa ii lipesc folie,sa ma pun sa torn metal pentru balamale ,minere, suruburi,sa torn sticla, si pe cind obtin componentele sa ma apuc sa fac mobila....Asa da iei comanda pe trei ani inainte,inti extragi minereul apoi il topesti,plantezi pomul, il pui sa creasca....Ce naiba sa fie mobila custom pina la capat,....Ca daca fac asta din componente facute de producatoru specializati nu-i mai custom...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
adrignat
- veteran

aici mai intervine o chestie.
faptu ca iti modifici tu personal o lanseta.nu implica deranju si cheltuiala de a o trimite la un rodbuilder.lucrarea nu mai ia asa o amploare.e doar satisfactia de a pescui cu ceva mesterit de tine sau schimbat de tine in asa fel incat sa iti cada bine pe mana TIE.
-
vali stratonov
- veteran

semlecangheorghe scrie:Valistrati,daca stii asa multe despre lanseta ta de multe ,multe milioane,spune-mi cit cintareste ,din ce tip grafit este facut si ce zice producatorul despre acesta.Da ,parametrii concreti,nu abureli ca zerotwist..si bla ,bla ,bla...Eu nu zic ca nu-i o lanseta buna ,dar de banii aia imi fac custom cel putin doua lansete,cu componente mai de calitate,si exact pe gustul meu...Pina atunci exersez un pic pe trabuc,cu toate ca unora o sa li se para hilara faza,dar cu ce iese din mina mea ,am curajul sa ma duc si la un concurs ,fara a ma simti deloc complexat din punctul asta de vedere in fata oricarui steez,megabass sau mai stiu eu ce...
Si singurul lucru la firma Daiwa,pe care nu-l poate egala nimeni sint sepcile ,in rest gasesc produse similare la preturi mai bune,..

Sa fi tu sanatos si sa pescuiesti cu ceea ce-ti doresti sau mai bine zis cu ceea ce-ti permiti...
Eu ramin sa pescuiesc cu umilele mele lansete de serie Steez si Megabass si cu amaritele mele de mulinete Daiwa Luvias,Infinity Q si Airity.
Iar ca TU ai fi putut sa-ti construiesti 2 lansete la pret de steez este iarasi treaba ta ,doar ca asta nu sa intimplat .....poate alta data sau intr-o alta viata .
Sincer imi pare tare rau ca nu sunt banatean sa intru si eu in corul vostru...

-
razvan m.
- veteran

-
N-ai avea cum, ca e pe baza de invitatie.

-
vali stratonov
- veteran

razvan m. scrie:valistrati scrie: Taticu ' esti chiar pe dinafara ...
Custom sunt DOAR lansete facute pe blankurile existente pe piata pe care proprietarul impreuna cu rodbuilderul convin sa aplice accesorile pe care le considera ei de cuviinta tinind cont de marca , aspect, greutate,etc si nu in ultimul rind de PRET.
Cind toate acestea sunt indeplinite si dupa montaj ,lanseta obtinuta se numeste lanseta CUSTOM.
Daca mai contine si "marca' sau semnatura celui care a "facut-o" e si mai ok.
In principiu toate lansetele CUSTOM sunt sau ar trebui sa fie UNICAT.
Orice alte modificari sau inbunatatiri facute pe o lanseta de serie indiferent de producator se pot numi oricum altcumva dar nu CUSTOM.
Iar lansete intradevar CUSTOM sunt destule in RO ,atit de spinn cit si de crap sau fly ....cerceteaza si vei vedea.

Despre sentinta asta vorbeam. Sau uiti iarasi ce ai zis, ca doar esti in campanie electorala....

Domnule avocat "Iorgovan" asta e in lumina celor scrise mai sus ....cea cu PAREREA MEA .

nicidecum sentinte ca doar nu sunt "pui " de procuror ca altii.
Campanie electorala e doar in capusorul tau intesat de scenarii de 2 bani
La final de an te rog sa-mi zici cursul valutar la care sa ma raportez in 2011 in cazul in care voi mai organiza vre-o competitie de pescuit...

:lol:nu de alta dar nu vreau sa insel potentialii concurenti