hai sanatate si la multi ani ... nu vad rostul continuarii off-topic-ului ...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
razvane ... eram ironic la definitia de mai sus ... ma gandeam ca se intelege ...razvan m. scrie:Interesante definitiile astea, numai ca atat timp cat nu sunt unanim acceptate, raman definitiile celui ce le afirma.
Spre exemplu, mie Andrei mi-a modificat o lanseta G.Loomis SJR844 IMX in sensul ca a dat totul jos de pe blank si a pus altceva in loc. Luandu-ne dupa definitia de mai sus, asta nu se numeste CUSTOM ci eventual UPGRADE, ceea ce e complet aiuristic. De ce ar fi fost custom doar daca as fi cumparat blankul (blank care nu se gaseste si nu s-a gasit niciodata la vanzare) si nu poate fi custom daca blankul care a fost anterior lanseta de serie a fost dezbracat complet de componente ???
Deci definitia iti cam schiopateaza !
In opinia mea, custom inseamna tot ce e modificat si nu mai e asa cum l-ai cumparat, indiferent de cat de importanta e modificarea.
Da Adrignat ,asa este ,este vorba de trabucco syncron.La vremea respectiva in Arad nu gaseai mare lucru in materie de lansete de spinn,si aceea mi s-a parut cea mai reusita.Acuma am doar lansete dintr-o bucata,doar asta este din doua bucati,si m-am hotarit sa o fac custom,din doua motive:nu-mi placeau inelele mari si grele,si daca tot o aveam , sa am si una din doaua bucati,cine stie pe unde mai ajung la pescuit.adrignat scrie:e cumva syncron-ul?da ca da chiar e foarte faina lansetasemlecangheorghe scrie:Am o lanseta produsa de trabucco,de 2.10m,gramajul nalucii3-25gr.Conform producatorului,este facuta din doua tipuri de carbon,pentru senzitivitate si elasticitate,stiti povestea..Acuma vreo 7 ani cind am cumparat-o a costat in jur de 100ron..Mi-a placut de ea din clipa cind am scuturat-o in magazin...si a mea a ramas..Totusi minerul era nitel cam lung,si inelele mari si grele.Acuma am" dezbracat-o",si provizoriu am montat pe ea un set de fuji alconite.Nu-mi vine sa cred cum i s-a schimbat tinuta.Daca n-ar avea inscriptiile alea de la trabucco ai zice ca-i blanc american..Sint curios cit cintareste cind v-a fi gata ,deocamdata astept mandrina si alte maruntisuri..O fi custom sau nu???
si nu,nu e custom!e....customizata!