Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 30 Dec 2010, 18:55

edâ„¢ scrie:intrebare: cine face blankuri din 2 bucatzi la 2,40m sau apropiat de lungimea asta si sa fie L ???
loomis facea,rainshadow cred ca face(UL face sigur) lamiglas.cauta intre blankurile de salmon si steelhead.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 30 Dec 2010, 19:01

are lamiglas un blanc:
GFW93-2UL 7'9" 2 4-8 1/8 - 1/4 .353 4 1 3/16 $85.00

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Dec 2010, 19:16

pentru SF si MeHigh , L inseamna 40-80 gr :lol: :lol: :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 30 Dec 2010, 19:21

dar ptr tine ce inseamna L?? :)

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 30 Dec 2010, 19:27

Stii ce-i hilar la tine??Cum ridici in slavi un steez de 20de milioane,care facut de serie este mai greu ca si trabucul meu de 1milion.Facut custom.Asta inseamna custom versus serie... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

...................................................................................
Gigiluta draga ,nu ridic in slavi nimic ,mi-am spus doar parerea despre o lanseta pe care o detin si care in opinia mea face toti banii din multe puncte de vedere ....tu habar nu ai despre ce 'stie" aceasta lanseta asa ca las-o mai moale .

Ca tu vrei in continuare sa-ti "customizezi" lansetele de 1 milion bucata nu ai decit ...atita stii atita faci. :lol: :lol: :lol:

In ceea ce-l priveste pe Andrei despre care stiu ca monteaza lansete si chiar bine pot spune ca nu-i cu cel mai "tare" facator de lansete din RO si nici singurul....

Sunt destui care de ani buni traiesc exclusiv din aceasta activitate si care pot avea de multe ori alte opinii despre cum sa "legi' sau nu o lanseta.

Ca v-ati obisnuit voi sa va "customizati" lansetele la Andrei e altceva ,foarte bine ,dar nu veni cu compartii de genul Steez versus trompeta customizata ca devi penibil....

In rest iti doresc sa pescuiesti toata viata ta daca iti doresti doar cu blancuri faine cu inele alconite prinse cu scoch ,cu greutate de 65 gr.si fara mandrina ... :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2010, 19:32

semlecangheorghe scrie:Si mai este si rezistent,stiu asta ca am prins niste pesti cu el.Si nu prin locatii populate..
:lol: :lol: :lol: Scuze,dar nu m-am putut abtine,Gigi uneori esti magistral. :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Dec 2010, 19:35

edâ„¢ scrie:dar ptr tine ce inseamna L?? :)
pentru ce iti trebe 2.40 light???

sa lansezi de pe mal la clean ai zice tu asa...departe, cred ca nu iti trebuie 2.40 , chir nu as intelege utilitatea unui light de 2.40 , totusi ma mir ca exista :shock:

mai umbla la fir si la greutatile voblerelor ca d'aia dai cu Light, sa simti ca ii light , simplu :P

pentru mine light ii 0.001 - maxim 10 gr insa spre deosebire de MH sau H la light chiar poti sa ai variatiuni fine ale actiunii pe gramaje , sunt lansete si pana in 5-6-7-8 gr ... dar ala ii light, si sunt lansete scurte care se incordeaza bine pe gramaje mici la voblere de exemplu ... tu cauti un 2.40 , o sa iti zic eu ce cred ca are ala in plus sa compenseze ... inelele de la varf sunt mai grele sa se incovoaie pe lanseu cu gramaje mici...dar pierzi la frecare ca ai inel/inele in plus pe o lungime mai mare a batzului

iati un textil de 2-4 lb si pune ceva fluoro sau mono inaintas si lansezi f bine si cu 1.98 :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 30 Dec 2010, 19:36

razvan m. scrie:Din punctul meu de vedere s-a inteles. Eu i-am scris lui Vali.
"In opinia mea, custom inseamna tot ce e modificat si nu mai e asa cum l-ai cumparat, indiferent de cat de importanta e modificarea."

Razvanele si ceea ce ai scris mai devreme e simpla ta definitie ...nicidecum unanim acceptata . :lol: :lol: :lol:

Asa ca e la fel de aiuristica :wink:

Ti-am mai zis eu pe undeva ca nu tine la mine cu chichite avocatesti :wink:

Mai ramine sa introduci in discutie cursul valutar ioan-euro sau yeni-lei ca sa fie clar ca TU ai dreptate si in cazul CUSTOM :wink: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Dec 2010, 19:47

Iarasi o dai de gard cand ti se demonstreaza ca logica iti scartaie. Am spus "in opinia mea" tocmai pentru ca este opinia mea si pentru ca eu nu doresc dau sentinte precum dai tu. Eu nu am ambitia sa creez si sa impun definitii, cum vad ca iti place tie.
Daca te tii atat de batos ca stii ce e aia custom, cauta in dictionarul englez-roman, poate te mai dumiresti si dupa aceea vii mai discutam mai putin urechistic.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Dec 2010, 19:48

http://dictionary.reference.com/browse/custom

Dictionaru zice asa:

— adj
7. made to the specifications of an individual customer (often in the combinations custom-built , custom-made )

Scrie răspuns